|
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst Üste 15 Çeyrektir Dünyada Tek Büyüyen Ekonomiye Sahibiz (2. sayfa)
-
-
Evet sürekli büyüyen bişey hissediyoruz. Ama bu hayra alamet bişey değil.
-
Asıl sıkıntı aslında budur. Başkan ülkenin gerçeklerinden kopuk, sanal gerçeklikte Norveçte yaşadığımızı düşünüyor. Bir sorunu çözmek için öncelikle o sorunu kabul etmek gerekir.
Ekonomik krizde olduğumuz kabul edilmiyor, enflasyon olduğu kabul edilmiyor halen 2008'deki ilerlemeyle devam ediyoruz gibi söylemler.
Krizi kabul edeceksin ki onunla savaşasın. Bu şey gibi, ülkeni düşmanlar işgal etmiş ama sen ne düşmanı ben düşman falan görmüyorum diyorsun yaşamaya devam.
Ekonomik zorluklar yönetici sınıfını vurmadığı için bu sanal gerçeklikte yaşayabiliyorlar.
-
o yüzden mi tasarruf donemıne girdik kamuda o yüzden mı herşey ekonomik olarak kötü gidiyor vergi üstüne vergi biniyor halkın sırtına ? ya bırakın bu lafları artık yahu
-
Sonuca bak reis.
Ekonomi berbat.
Ekonomin büyüse de vatandaş büyümüyor maalesef.
-
övünecek bir şey bulmakta zorlanan iktidarın, yakın zamanda "gri listeden çıkacak bir ülkeyiz" demesinden korkuyorum. sanki gri listeye girmiş olmak başkasının hatasıymış gibi.
veya rezervlerde artıya geçtik diye övünmelerinden. sanki eksiye başkası yüzünden geçmişiz gibi.
bu ülkeyi erken bir seçim paklar. yoksa işimiz yaş..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X