Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı: İnternet altyapısı hızla iyileştirilecek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
14.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın düz mantık merak ettim İstanbul da yaşadığım acaba kaç Avrupa ülkesinden daha fazladır diye ?
    Evet :İstanbul'un en kalabalık 10 ilçesinin nüfusu 22 Avrupa ülkesinden daha fazla bakın toplam demiyorum 10 ilçesinin nüfusu .
    Bakın bu da devletin resmi ajansinin haberi :
    www.aa.com.tr
    İstanbul'un en kalabalık 10 ilçesinin nüfusu 22 Avrupa ülkesinden daha fazla
    https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/-istanbulun-en-kalabalik-10-ilcesinin-nufusu-22-avrupa-ulkesinden-daha-fazla/1724728

Suriler afgamlarla o daha kalabalıktır .
    Avrupa da ülkelerin ortalama hizlari Nisan da baz alınmış
    Şimdi nüfusu az ama daha fazla hiz alan ülkelerr .düz mantık daha az maliyetle daha çok aboneden daha fazla kar sağlayabilirsiniz. Birim maliyetinin düşüyor nüfus fazla lakinnburda öyle olmamış .Gavur dediğimiz adamlar daha fazla maliyete yinede daha iyi hizmeti uygun fiyata sunmuslar. Burda ne olmuş ne alt yapı yapılmış ne kaliteli alt yapı yapimis adam dolandırmış gitmiiş telekomu
    2020 -2030 ollmuş ne farkeder.utanmada yok 8-16 mhps hızlara 100 tl istiyorlar ki o hizida veremiyorlar port yok Anadolu yada Türkiye'nin başka yerlerini düşünemiyorum çok güzel keklemisler issler ve tekel firma . Haritayı utanma arlanma kalmamış lan nüfusu olmayan ulklerde bile adam uydu yok sınırsız telefondan internet sağlıyor adam Ping sorunu olmaisn diye yinede ayrı bağlatiyor burda kablo döşenmiş arıyorsun birbirlerinden haberleri yok başka yere taşın diyorlar port yok REZILSINIZ ISSLER VE BUNU SAGLAYAN KIM VARSA.
    Cumhurbaşkanı: İnternet altyapısı hızla iyileştirilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 7 Ekim 2020; 3:9:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benizakura kullanıcısına yanıt

Ne ADSL'i hocam, köylerde fiber var artık. Ama kullanan yok. :D Altyapı belki şehirlerde daha çok problemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Ne ADSL'i hocam, köylerde fiber var artık. Ama kullanan yok. :D Altyapı belki şehirlerde daha çok problemdir.

hadi lan ordan köyde fiber varmış daha ilçenin merkezinde internet hızı 6 mbit/s. dünyada ilk 100e bile giremedi türkiyedeki internet hızı, afrika kıtasındaki bazı ülkeler buradan çok daha hızlı, araplar falan zaten 5 katı onu yazmıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 7 Ekim 2020; 11:25:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kastettiği EBA için. Yoğunluk varya, onu azaltacaklar. Her eve 100 Mbps net gelecek diye beklemeyin. Bir şey değişmeyecek yine.

• Köyde fiber yoktur ama artık yerleşim nüfusu az olan illerde ilçelerde İnternet daha hızlı nüfusu çok olduğu yerlerde internet yetmiyor. Böyle de bir gerçek var.

• Kardeşim Eba'ya, Eba Android App'i ile girdiğinde hediye paketi kullanamıyor.Hızla düzeltilmesi lazım

• Sen İnterneti boşverde. Bu Ekonomi ne olacak.?
    Eserinizle gurur duyun..

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Hiç Bağlanmasam da daha hızlı kank Cumhurbaşkanı: İnternet altyapısı hızla iyileştirilecek 

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Bütün kırsalda öyle değil ama.

Ablamlar İstanbul un Fatih ilçesinde yaşıyor, fiber diye vdsl 15 mbps vermişler bir de 82 liraya!

Kimine fiber diye 3-5 mb hiz veriyorlar hem de büyükşehir de bu hızlarla canlı ders sürekli kopar!

• weehwet kullanıcısına yanıt

Şaka yapmıyorum üzüldüm kardeşim yıl olmuş 2020 bu hız nedir senin nasıl bir eğlencen olacak ? ne oyun oynaya bilirsin ne dizi izleye bilirsin ne film izleye bilirsin ne arkadaşlarınla discord'tan muhabbet edeyim desen oda olmaz ne diyeyim Allah yardımcın olsun ben 50mbit download 20 mbit upload kullanıyorum isyan ediyordum seni gördüm beterin beteride varmış dedim

• Aldiği paket de önemli tek altyapi yetmiyor benim santral 3.200 metre idi fiber saha dolabina gelmese 3 Mbps zor alıyordu simdi 100 Mbps aliyor upload ise 8 Mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 8 Ekim 2020; 19:21:7 >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Fiber çekilmeyen köy mü kaldı.Mecidiyeköy, Bakırköy, Kadıkköy heryer fiberoptik kablolarla sarılı 😬

• Bizdeki ülkenin fiber mantığı o işte. Kapına kadar fiber gitse de indirme hızın gıdım gıdımdır. Gigabit yükleme hızı alabilecekken, 4 - 5 Mbit ile sınırlısındır. Milletin bakırla aldığı hızları, fiberle göremezsin. Ha bizdekiler bakır altyapıya da fiber der geçer. Nasılsa verdikleri hızlarda bir fark yok.

• pkblgn P kullanıcısına yanıt

Bakın, burası Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik. Burada gördüğünüz gibi fiber var. Cumhurbaşkanı: İnternet altyapısı hızla iyileştirilecek 

• Şehrin göbeğinde doğru düzgün fiber yok. Birde köy ve ilçelere mi verecekler ?? Şaşarım. Ülkenin en rezil hortumlayıcı kurumlarından biri Türk telekomdur

• İzmirin göbeğinde altyapı olmayan yer var.
    Telekoma gidiyoruz, oooohhoo oraya belki 3 yıla geliriz diyorlar.
    Urla merkezde 8mb sınırda olan yerler var.
    50 yıl 'da geçse hiçbir şey düzelmez.
    Aynı 50 yıl önceki gibiyiz. Telefona yazılırdık 3 - 5 yıla belli gelirdi.
    Şimdide yeni ev aldık sağımda, solumda ki apartmanlarda internet var bende yok.
    Dilekçe veriyorum daha proje çizilecek, plan yapılacak Ankaraya gidilecek 3 ila 5 yıl içinde internet alabilirmişiz.
    50 yılda 50 adım atmamışız.

• olan şu arkadaşlar reisimiz 3 operatörden kapasite dilenmiş 3 operatörde demişki EBA'ya hepimiz metro ethernet veririz. yeterki bizimle uğraşılmasın

olay bundan ibaret dağılabilirsiniz arkadaşlar...

ak belediyelerin ruhsat felan verdiği yok, fiber 10 100 bin kat yaygınlaşacak diye ümitlenmeyin. 5G'yide 10 yıl sonraya 2030'a ertelediler haberiniz olsun. 6G'yerine 5nokta5g satın alırsınız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 7 Ekim 2020; 21:2:23 >
  • İstanbul - Avcılar: enfazla 8 mb alabilirsiniz dedi TTelekom
    Metrobüse mesafem 1 km, TTelekom saha dolabına mesafem 2061 m.
    Şakadan öte bi ülke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelyucelx -- 8 Ekim 2020; 0:43:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom’un satılan bakır kablolarını mı geri alacaklarmış?

• Yav RTE reiz. Sanki biraz geç kaldın gibi, 20 yıl filan hani.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.