|
Bildirim
sanarsin yeni iktidar olundu da onumuzdeki yillarin plani yapiliyor. 18 senedir nerdesiniz diye sorarlar adama? |
İstanbul'da ADSL bile alamayan yerler var daha. Kırsala gelene kadar...
|
EBA üzerinden sunulduğu belirtilen mobil ve sabit internet aboneleri için 6GB ve 8GB ücretsiz internet erişimi öğrencilerin asıl ihtiyaç duyduğu canlı derslerde geçerli değil, sadece çevrimdışı içeriklerde geçerli. Hoş geçerli olsa da 6 gb ile 6 derse ancak katılabilir sanırım...
|
Yıl 2020, İstanbul un göbeğindeyim, alabildiğim max hız 13,5 mbit. Evde anca 1 kişiye yeter bu internet ancak 4 kişilik bir aile için imkansız.
|
Boş boş açıklamalar, iyileştirme dediği köylere adsl çekme olayı, başka bir şey beklemeyin.
|
yemekle meşgüldüler , hala da yiyorlar bizbizeyeteriztürkiyem :)
|
Türkiye'deki kafayla zor iyileştirilir. Oturduğum yerde fiber altyapı yok, TT'a gittim dedim bari dilekçe vereyim, dilekçe de veremezsiniz dediler. Biz uygun gördüğümüz zaman kablo çekeriz dediler.
ASLŞDKJASDJOPKJAOİSDİ ÜLKE TEMİZ. |
İnternet altyapısını boşverde kendi altyapını al geldiğin yere defol git ümmet cumhuru. |
Upload hızlarınada bi çare gelsin artık 0.7mbps ile google drive kullanamıyorum.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gbness -- 5 Ekim 2020; 22:5:50 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sanarsin yeni iktidar olundu da onumuzdeki yillarin plani yapiliyor. 18 senedir nerdesiniz diye sorarlar adama? |
büyük şehre nasıl fiber çeksinler ortalık keşmekeş. Doğru olan gelişmekte olan şehirlere tek seferde adam akıllı alt yapı koymak. ama değer mi değmez. sen tek seferde bitecek alt yapı yaparsan yandaş her ihalede yıkıp yenisi yapmadan nasıl para kazansın. |
|
Bakır çekmeye devam mı diyoruz o zaman? |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu haber üzerine, İSS'lerden sağlam bir fiyat güncellemesi(!) bekliyorum. |