Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı: İnternet altyapısı hızla iyileştirilecek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
14.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • altyapı mükemmel olsa ne olur.dünyanın en pahalı internetinde paranın yeteceği 10-25mbps'ten biri

• alt yapı iyi olursa internet fiyatları da erişilebilir olur bugün 35 mbps türknet 85 lira ki bu o kadar pahalı değil sadecce 10 euro. hatta türknetin olduğu altyapılarda 100 mbps 10 euro yani 85 lira. mesele bu alt yapının her tarafa dağılmış olması işte sorun bu.

Bunun da nedeni türk telekomun tekel olması.

türktelekom devlete geçmeli ve tüm issler buna ortak olmalı sadece alt yapı işi türk telekoma kalmalı.

ttnet ise tamamen satılmalı ve türk telekomdan ayrışmalı. böyle olursa rekabet olur

• Bu zamana kadar yapmadılar, bundan sonra mı yapacaklar? gülünç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iczeleven -- 6 Ekim 2020; 11:13:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telekom u bi daha peşkeş çekecez yani?

Gerekirse Bi 20 milyar daha veririz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mide bulandırıcı açıklamalar. Türkiye bu yüzden bu halde işte, başına felaket gelmeden ne önlem alınır ne de gelişme görülür. Diğer ülkeler nelerle uğraşıyor, biz hala interneti hızlandırma derdindeyiz. Bela okumak sevaptan sayılsa arşa çıkmıştım muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Ekim 2020; 10:17:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanıyoruz. Tek eksiğimiz olan internet altyapımız da hızlı iyileşecek her şey gibi...Cumhurbaşkanı: İnternet altyapısı hızla iyileştirilecek Cumhurbaşkanı: İnternet altyapısı hızla iyileştirilecek 

• 18 yıldır neredesiniz lafı baymadı mı çok saçma her şey aynı anda aynı hızda gelişmez

• Ortak altyapı bence de şart. Ortak altyapı olsa zaten inanılmaz hızda GPON falan dağıtılmaya başlanır eskisine göre. GPON olmayan yerlerde de VDSL2+ ve SAYE gelir böylece ülkede upload hızları gelişmiş ülkelerdekilere yaklaşır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıl 2050. Cumhurbaşkanı: İnternet altyapısı hızla iyileştirilecek. 50 mbit down, 2 mbit up olacak. ADSL'siz ev kalmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB9C04491

18 yıldır neredesiniz lafı baymadı mı çok saçma her şey aynı anda aynı hızda gelişmez

Baymadı efendim internet bulunalı kaç yıl oluyor Dünyada internet hızı diye bir dert kalmadı ülke olarak dünyada internet hızında dünya 100. sü olmuşsun kalkıp da her şey zamanla olur diyemezsin.

Aya çıkmak marsa çıkmak değil bu.

Parasını verip yolu kazacaksın

Parasını verip malzeme alıp döşeyeceksin

En geri zekalı insanın yapabileceği bir olay yeter ki istensin. Mesele şu ki İS- TEN- Mİ YOR

• ben bu heriflere gram güvenmiyorum. geyik kardeşim inşallah açar şu uydu internet sistemini türkiyeye bizim davarlar da karşı çıkmaz ise umudum bu sistemden yana yoksa 10 yıl geriden gelmeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woamad -- 6 Ekim 2020; 23:29:28 >
  • Hadi inş

Cumhurbaşkanı: İnternet altyapısı hızla iyileştirilecek

• İşte o yüzden kadrolar çok önemli. O yüzden liyakat önemli. Bir lider, yönetici, isterse belli bir konuda çok uzman olsun, isterse %100 iyi niyetli ve gayretli olsun asla doğru kadrolar olmadan başarılı olamaz. Yönettiği büyüklük arttıkça bu daha da belirginleşir. Hangi birini düşüneceksin, hangi birini yapacaksın, hangi birini takip edeceksin! O yüzden bir liderin yapacağı en iyi şey en liyakat sahibi insanları iş başına getirmek, etrafına toplamak ve onların önünü her anlamda açıp destek vermektir ve bunu sistematik hale getirmektir.

• Bir ara her belediye kendi alanı için ayrı para isteyip işi zorlaştırıyor deniliyordu. Eğer bu tür engeller varsa bunların da kaldırılması lazım.

• En son iyileştirme yaptıkların'da operatörler sahiplerine iyileştirme yapıldı ve fiyatlara zam geldi internet kalitesine yada son kullanıcıya bir fayda yapılmadı bunlar böyle diyorlar ise bilin ki yeni zamlar kapıdadır operatörleri korumak kollamaktan başka birşey yapmadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 6 Ekim 2020; 13:0:17 >
  • bunu Türk Telekom'u satarken düşünecektiniz!!! satıldığından beri yatırım yapmadı. hala adsl sürünüyoruz ama bunu bulamayan da var.... REZALET. 2002-2013 dünya para bolluğunda bu altyapı komple fiber yapılabilirdi ama ne oldu YATTILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 6 Ekim 2020; 13:10:5 >
  • Yeni zam ve yeni vergiler geliyor diyor kısaca, icraat ise 0(sıfır) olacak bence.

Şehir merkezine fiber getiremeyen adamlar kırsala sıfırdan adsl falan hiç getiremez..

• 3 ay olacak TTnet'i hergün arıyorum. Sorunum yurtdışı serverları ile alakalı, yüksek ping oluyor. Detayına kadar 3 ay boyunca bu sorunun neyden kaynaklı olduğunu TTnet e sayıkladım. 3 ay boyunca bana "modeminiz bozuk olabilir. kablosuz bağlantıyı kapatın. kablolu bağlantı kurun" dediler. BTK şikayet ettikten 1 hafta sonra şikayetim firmaya iletildi, hemen üstüne sorunumu 3 ay'ın sonunda bu şekilde anlamış olsalar ki hemen düzelttiler. Altyapı zaten var bence, sorun ülke de ki baskı ve kısıtlamalar. Her konuda insanları sınırlandırmanın peşinde bu düzen. Neyin iyileşmesi bu ? Kullanıcılar leş gibi hizmet için dünya'nın parasını veriyorlar her ay fatura ödüyoruz. 20 sene olacak DSL Türkiye geleli ve hala altyapı kötü algısı yaratıp sömürmeye devam ediyorlar. Olağan bir durummuş gibi...O zaman bizim de iyileşmemizi bekleyin ? Bu ay ki faturamı ödemek istemiyorum.

• themelly kullanıcısına yanıt
    Valla Allahtan bakır kablo var bulunduğum yerde de kesintisiz ve ucuz (85 TL) 75 mbps alıyorum. İnşallah o feci pahalı fiber gelmez :D

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.