Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı kararıyla yurt dışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık ülkeye 30 euro üstü bir fiyatlı ürün sokamayacaksınız. Amazon, Temu, AliExpress hepsi bitti. 30 euro altı aldığınız ürünler ise Avrupa'dan geliyorsa %30 diğer ülkelerden geliyorsa %60 vergilendirilecek. Geçmiş olsun artık Türk sitelerinde fiyatı arttırır. Ekonomik olarak bitiyoruz

Cumhurbaşkanı kararıyla yurt dışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü

• Yok oyle tc devletinde 10000 liraya satilan Columbiayi 2000 liraya almak. Anadolu cocugu yer mu bu numaralari? 2klik urune tabiki 10k verecek. Yok oyle kaliteli urunleri ederi fiyatindan almak. 10k veremeyen de dandik sahte urunler giyecek seve seve. Hak ettiginiz bu cunku

Uber yasak. Paypal yasak. Booking yasak. Artik yurtdisindan ucuza alisveris yapmak da yasak. Devletinizin degerini bilin. Dovlet bee :) Dunyada kendi halkina ambargo uygulayan dovleti zor bulursunuz degerini bilin yani dovletinizin zuhahahaha :)
  • Hmm evet tabi.

• Komple yasaklasınlar bari!!
    Hep derim, batmış ülkelerde bile yoktur bu uygulamalar! Yeter be!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhurbaşkanı kararıyla yurt dışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü Cumhurbaşkanı kararıyla yurt dışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü Cumhurbaşkanı kararıyla yurt dışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü 

• Komple yasaklayın rahatlayın. neden 30 euro

• batık ülkenin yapıcağı vergi işlemlerine örnek

• Ben genel seçim öncesi sürekli akp den bir ihtimal kurtulmanın yolu en yakınındaki partinin oyunu yükseltmekten geçer demiştim yükseltmediniz yine akp kazandı o yüzden başınıza ne geliyorsa kabul edeceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok oyle tc devletinde 10000 liraya satilan Columbiayi 2000 liraya almak. Anadolu cocugu yer mu bu numaralari? 2klik urune tabiki 10k verecek. Yok oyle kaliteli urunleri ederi fiyatindan almak. 10k veremeyen de dandik sahte urunler giyecek seve seve. Hak ettiginiz bu cunku

Uber yasak. Paypal yasak. Booking yasak. Artik yurtdisindan ucuza alisveris yapmak da yasak. Devletinizin degerini bilin. Dovlet bee :) Dunyada kendi halkina ambargo uygulayan dovleti zor bulursunuz degerini bilin yani dovletinizin zuhahahaha :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 6 Ağustos 2024; 13:23:59 >
  • Sonları geldikçe zulümleri artıyor.

• Reis bu düzenlemeden muaf lakin. Gümrük mevzuatı. Reis beee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Ağustos 2024; 17:9:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troller bu konularda sessiz onlar şimdi israile girmeye çalışıyorlar...

• özkaaan kooooş yalat bize şu haberi de kahvede dayılara artistik yapayımCumhurbaşkanı kararıyla yurt dışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü 

• Eee 2017 referandumunda evet demeden önce düşünecektiniz.

Cumhurbaşkanı kararıyla yurt dışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldüreferandum.ntv.com.tr
    Türkiye Geneli Canlı Referandum Sonuçları - İllere Göre Evet Hayır Oy Oranları
    https://referandum.ntv.com.tr
  • Halkina zalimlik yapmakta budur

Birileri çin muamelesmi demisti çin bile bu kadar zalim degil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 15 Ağustos 2024; 8:56:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yasakta sınır yok, her gün daha da nasıl kötü olabiliriz diye mesai yapıyorlar.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Kendine kıyak geçmiş Cumhurbaşkanı kararıyla yurt dışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü 

• onur1301 kullanıcısına yanıt
    Seni 30 euroda durduran neydi? Harbiden komple yasakla eyvallah diyelim. 30 euro nedir abi dalga gecer gibi. Hani tamamen yasakladi demesinler hehehe diye mi dusundu yasayi akil eden, nedir? Aktrollere koz olaraktan falan 30 euroyu begenmiyor musunuz, dis acik rekor mu kirsin?

• Benim anlamadığım neden 30 Avro? Reisi 30 Avro'da durduran neydi? Neden 20 değildi, 5 değildi, 0 değildi de 30'du?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Aynı soruyu ben de çok soruyorum hep böyle nicel kararlar alındığında. Muhtemelen karpuz pazarlığı yapar gibi veya o an canı öyle istediği için 30'da karar kıldı. Akşama doğru keyfi kaçarsa 20 falan da yapabilirdi. Sonuçta herhangi bir hesaba veya veriye dayanmayan keyfi bir karar.

• Bu konuda bir güncelleme oldu mu arkadaşlar? Amazon Almanya’dan 5 ağustosta bu kararı bilmeden verdiğim eski sınıra uygun sipariş hala kargolanmadı. Varış en geç 20 ağustos gösteriyor ama hala çıkmadı ürün. Müşteri hizmetleriyle görüşüyorum ancak beklemede kalmamı söylüyorlar. Benzer problemi yaşayanlar var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.