< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambo145 -- 23 Ekim 2019; 10:12:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambo145 -- 23 Ekim 2019; 10:12:42 > |
Ooohh! Orama da başkanlık, burama da istikrarr!!
|
Şu fakir kardeşinize yetkiyi verin. Enflasyonla nasıl uğraşılır görün.
|
Ulan anca konuşursunuz ama bilmezsiniz ki reis maaşını her ay mehmetçik vakfına bağışlıyor. Bu zamları kendine yapsa memur zammından 5 kuruş fazla yapmaz. Öyle milliyetçi, öyle müslüman ki kimseye söylemiyor bu dediklerimi.
Telefonda sifirlandin mi derken bile TSK'ya hediye ettigi gorunmez ucak f719'un borcundan bahsediyordu. Dunyada iki tane var bu uçaktan. Cok gizli bilgilerdir. Kimseyle paylaşmayin sakın. Evinizden alirlar. |
gene yazdım yazdım sildim lan
|
Bu maaş, tahminimce sadece birkaç saatlik masrafını karşılıyordur.
|
Abi yapmayın böyle şeyler, az kalsın küfür ediyordum
|
Yapılan zam 12 yıllık öğretmen olan benim maaşımdan ve hatta maaş + ek dersimden fazla.
|
Allah bildiği gibi yapsın ne diyelim, koskoca cumhurbaşkanı şöyle mi alsın buna mı binsin vs diye diye bugünlere geldik
|
Bu haberi de her zaman olduğu gibi espriler ve şakalar ile karşıladık çok şükür. Baya kanıksadık biz bu durumu milletçe. Maşallah.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 23 Ekim 2019; 13:27:50 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 23 Ekim 2019; 11:2:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacksonV -- 23 Ekim 2019; 11:44:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |