Parayı devlet ödeyecekse bizim vergiler ile ödeyecek demektir olan yine halk a oluyor anlamayanlar için halk için kullandık diyerek yine paralar hokus pokus olacak bu açıklamayı malesef yapmak durumun da kaldım art niyetli aktrol arkadaşlar konuyu başka yöne çekmeye çalışmışlar yine < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 14 Şubat 2023; 16:40:8 > |
Cumhurbaşkanı Yardımcısı: 'Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bir ay ücretsiz olacak' (3. sayfa)
-
-
İyi birşeymiş gibi bir hafta erteledik faturaları diyenleri buraya bırakalım.... Herkes kimin olduğunu biliyor...
-
Operatörler kendi cebinden karşılamaz faturayı devlet öder
-
La aradan geçmiş 8 gün, yeni akıllarına gelmiş. Gerçi kaç gündür şebeke yok. 1 ayın 8 gününü de oradan yediler zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O Faturaları bunların bir taraflarına yani ceplerine felan sokmak lazım.
Nann siz daha bir deprem sonrası hizmet vermeyi beceremiyorsunuz.
Da işte hizmet vermekk kimm sizz kimm..
Yine bunların TAKKE DÜŞTÜ KEL TOTOLARO GÖZÜKTÜ ..
İşte insanlara böle rezil olursunuz .. BOŞ TENEKELER
-
Neden 1 ay. 12 ay olsun. 500dk 10gb hiç bir operatöre koymaz bu. Eşek yüküyle para kazanıyorlar
En kısa zamanda e-devlet üzerinden deprem bölgesinde yaşadığınız yerin kaydını veriniz. Yoksa depremzedelere verilecek yüzlerce haktan mahrum kalabilirsiniz. Bunlar önemli detaylar. Bir süre sonra bir sürü sahtekar ile birlikte gerçekten deprem bölgesinde mahrum olanların hakkı da yanabilir. En kısa zamanda başvurunuzu yapın derim.
-
Verginin deprem bölgesinde bir şekilde yardım için kullanılacak olması size üzücü geliyorsa herşeyden önce çok ayıp!
-
Lafı güzel çarpıtmaya kalkıyorsunuz bizim söylemek istedigimizi anlayan anladı sizin anlamamak istememeniz art niyetinizden
Ülkemin her yerinde baz istasyonları bunların tepesinde depremde bina çökünce baz istasyonu da devre dışı kalıyor en lazım olduğu zaman çekmiyor telefon buna bir çözüm bulunsun artık her depremde aynı olay.
İnternet paketim bitti. Ek paket alsam o da ücretsiz mi olur acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Droncell palavran ne oldu turkcell? Diğer operatörler zaten felaketti onları saymıyorum bile!!! Istanbulda 5.4 deprem oldu çocuklarıma ulaşamadım. Dronecell diye palavra çıkardınız ondan sonra hani nerede afet bölgesinde iletişim!!! Kardeşlerimiz vatandaşlarımız canlarımız günlerce enkaz altında iletişim sağlayamadığınız için donarak öldü. 4 gün sonra sms i ulaşıp kurtarılan varmış. Bu saatten sonra sizlerin bedavaya vereceği hizmetin taaaa!!!
Telefon çekmiyor doğru dürüst dakikayı interneti ne yapalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben inanmıyorum vereceklerine yardım mardım yok burada verirlerse de o bahsettikleri 3-5 kuruşu diyorsanız ben vereyim onlara yardım ediyoruz falan demesinler
Apartmanda akrabalarım oturuyor ikameti burada hepsinin ama hiçbirine yatmadı mesela hatta evi yıkılan hasar alan tanıdıklarıma da yatmadı.
3 akpli tanıdığıma yatmış ama nasıl oluyorsa ne evleri hasar aldı ne başka bir şey, gençlik kolları üyesilermiş
Edevlet hata veriyor buranın nüfus müdürlüğü de iş bilmiyor memurlar yan gelip yatıyor saat 3te 4te kapıya kilit vururlarken görüyorum daha mesai bitmedi diye kavga gürültü açtırıyorum işimi zor gördürüyorum polis çağırıcam kaymakama söyleyeceğim falan diye(chpli belediye bu arada) liyakatsizlik diz boyu ülkede ikametim yurtdışında kalsın daha iyi sırf aile akraba ya ziyaret için geliyorum zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hastalara cevap vermiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X