Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Yardımcısı: 'Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bir ay ücretsiz olacak'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı: 'Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bir ay ücretsiz olacak'
    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 10 ili derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler hakkında açıklamalarda bulundu. Fuat Oktay, mobil operatörlerle görüşme yapıldığını ve bir aylık ücretsiz kullanım tanımlandığını açıkladı.

Deprem bölgesinde, genelde haberleşmenin sağlanması konusunda, ilgili operatörlerin çalışmalar yaptığını, ancak sıkıntı çekilen bazı bölgelerin olduğunu ifade eden Oktay, "Biz de yine bu operatörlerle de görüşerek bir karar aldık. Bugün bu kararı da sizinle paylaşmak isterim. GSM operatörleri Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone depremin olduğu andan itibaren, 1 aylık süre için tüm görüşmeleri ücretsiz sağlayacaklardır." diye konuştu.

Ayrıca Bkz.Mobil operatörlerden deprem bölgesindeki çalışmalar hakkında yeni açıklama

6 Mart'a kadar ücretsiz

Bu açıklamaya göre 6 Şubat'tan 6 Mart'a kadar deprem bölgesindeki tüm telefon görüşmeleri ücretsiz olacak. Fakat mobil operatörlerin konu hakkında herhangi bir açıklama yayınlamadığını belirtelim.

Kaynak:https://www.aa.com.tr/

• Malatyadayım Almanyadan aldığım yanımda 2 adet hattım var 2 operatör de SINIRSIZ konuşma ve SINIRSIZ İNTERNET tanımlamışlar 15 şubata kadar.

Bizimkiler de deprem bitti yeni akıllarına gelmiş lütfetmişler 3 GB internet vermişler onu da ikametgahı malatyada olanlara vermişler bana yok yani mesela deprem bölgesindeki evimde oturduğuma rağmen ikametim başka yerde olduğu için…

Oysa bu çevredeki baz istasyonuna bağlı olan hatlara verebilirlerdi ama yok o zaman 2 kuruş az kar ederler olmaz göçük altında kalsan da ölsen de para verip alacaksın o interneti türk telekomdan turkcellden…

Gerçekten yazık elin gavuru dedikleri bizi bizden çok düşünüyor…

Edit: 20 şubat ve hala devam ediyor artçılardan vs dolayı kesmediler sanırım bilemiyorum türk telekom da sms atıyor faturayı öde diye
    Bu iş her afette böyle. Buradan savcı ve avukatlara seslenmek istiyorum. Değil afetler bayramlarda bile iletişimi sağlayamayan GSM operatörleri hakkında soruşturma başlatılmalı. Onlar sayesinde kim bilir kaç insanımızı kaybettik. İletişim kopukluğundan resmi kurumlar bile zorda kaldı. Bunun hesabını adalet önünde vermeliler. Sorumluları bulunmalı...
  • Bolgedeki DATA internet ucertsiz olmali. Gorusme ucretsiz olunca sistem cokecek :/ .

• Deprem zamanı çekmediler. Sonrasında verdiği dakikaları bi taraflarına soksunlar...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Malatyadayım Almanyadan aldığım yanımda 2 adet hattım var 2 operatör de SINIRSIZ konuşma ve SINIRSIZ İNTERNET tanımlamışlar 15 şubata kadar.

Bizimkiler de deprem bitti yeni akıllarına gelmiş lütfetmişler 3 GB internet vermişler onu da ikametgahı malatyada olanlara vermişler bana yok yani mesela deprem bölgesindeki evimde oturduğuma rağmen ikametim başka yerde olduğu için…

Oysa bu çevredeki baz istasyonuna bağlı olan hatlara verebilirlerdi ama yok o zaman 2 kuruş az kar ederler olmaz göçük altında kalsan da ölsen de para verip alacaksın o interneti türk telekomdan turkcellden…

Gerçekten yazık elin gavuru dedikleri bizi bizden çok düşünüyor…

Edit: 20 şubat ve hala devam ediyor artçılardan vs dolayı kesmediler sanırım bilemiyorum türk telekom da sms atıyor faturayı öde diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 20 Şubat 2023; 21:24:38 >

• Turkcell kahrolmuştur. Yıkılmıştır.

• deprem sabahı herkesle konuştum, Adana - Hatay- Antep görüşmede sorun yoktu ilk başta. sonraki gün bir tek Hataya ulaşamadık. muhtemelen baz istasyonlarının kurulu olduğu binalar yıkıldığı için, ikinci depremden sonra diye tahmin ediyorum çünkü ilk depremden sonra konuştuk, istasyonlar devre dışı kalmıştır, elektrik verilememiştir vs. iki üç gün sonraydı mobil baz istasyonları bölgeye yönlendirilmiş sanırım, telefonu açık olanlara ulaştık her aradığımızda. çoğu zaman şarj bitmesin elektrik yok diye kapalı tutuyorlar telefonları. köyde halen elektrik yok. arabadan şarj ediyoruz telefonları diyorlar.

bu arada türkcell hattım var, 5-10 defa 2gb tanımladılar, bugün bile ek 2gb daha geldi, zaten 65gb internet paketim duruyor ben kullanmıyorum ama toplamda 20gb üzerinde ek paket ücretsiz tanımlandı Adana deprem bölgesi diye.

Geçmiş olsun tüm depremzedelere.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Zaten çöktü ki Turkcell depremden itibaren çekmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu siz söylediniz diye mi yoksa kendileri akıl ettiği için mi yapıyorlar?

• Bu iş her afette böyle. Buradan savcı ve avukatlara seslenmek istiyorum. Değil afetler bayramlarda bile iletişimi sağlayamayan GSM operatörleri hakkında soruşturma başlatılmalı. Onlar sayesinde kim bilir kaç insanımızı kaybettik. İletişim kopukluğundan resmi kurumlar bile zorda kaldı. Bunun hesabını adalet önünde vermeliler. Sorumluları bulunmalı...

• Cumhurbaşkanı Yardımcısı: 'Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bir ay ücretsiz olacak'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı: 'Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bir ay ücretsiz olacak'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 13 Şubat 2023; 15:35:6 >

• Millet çekmiyor diyor

• cb talimatıyla mı oldu bu da?

• Avrupa depremin ilk günlerinde ücretsiz yaptı ne yapalım bu binlerce insanı öldüren üç operatörü alkışlayalım mı bu üçününde yöneticileri hapiste olması lazım lan 1 hafta oldu çekmeyen bölgeler var bu namussuz ülkede vay enkazın altındakilere

• Bari 3 ay yapsaydınız insan utanır

• interwap kullanıcısına yanıt
    la renkleri nasıl koyarsan koy bir bayrak çıkar zaten , gide gide ona mı dikkat ettin.

• Herkes artık PAKET satın alıyor. Öyle paketsiz sadece görüşme yapmak devri biteli çok oldu. E haberde 1 aylık görüşme ücretsiz dediğine göre , hiçbir şey ücretsiz olmayacak. Zaten deprem bölgesindeki insanların büyük çoğunluğu artık olmadığından bu haber boş haber, reklam kokan hareketler.
    Tüm operatörler sınıfta kaldı.

• Bu 3 operatörün bundan haberi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 13 Şubat 2023; 17:22:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay deprem bölgesindekilere fatura kesmeseler keşke.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    gerçekten insan 1 ay diye açıklamaya utanır.

• İlk gün deprem gecesi K.Maraştaki yakınlarımla görüştük daha sonra bir günü aşkın kimseye ulaşamadık. Bizim akrabaların olduğu bölge de sorun yoktu Allah'tan da içimizi rahatlatan bir nebze o oldu. Zaten yaptıkları tek şey paso algı, reklam. Sen deprem gibi sel gibi afetlerde beni yakınlarıma ulaştırmayacaksan ne diye varsın ki o zaman?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.