|
Bildirim
Malatyadayım Almanyadan aldığım yanımda 2 adet hattım var 2 operatör de SINIRSIZ konuşma ve SINIRSIZ İNTERNET tanımlamışlar 15 şubata kadar.
Bizimkiler de deprem bitti yeni akıllarına gelmiş lütfetmişler 3 GB internet vermişler onu da ikametgahı malatyada olanlara vermişler bana yok yani mesela deprem bölgesindeki evimde oturduğuma rağmen ikametim başka yerde olduğu için… Oysa bu çevredeki baz istasyonuna bağlı olan hatlara verebilirlerdi ama yok o zaman 2 kuruş az kar ederler olmaz göçük altında kalsan da ölsen de para verip alacaksın o interneti türk telekomdan turkcellden… Gerçekten yazık elin gavuru dedikleri bizi bizden çok düşünüyor… Edit: 20 şubat ve hala devam ediyor artçılardan vs dolayı kesmediler sanırım bilemiyorum türk telekom da sms atıyor faturayı öde diye |
Deprem zamanı çekmediler. Sonrasında verdiği dakikaları bi taraflarına soksunlar...
|
Turkcell kahrolmuştur. Yıkılmıştır.
|
Bolgedeki DATA internet ucertsiz olmali. Gorusme ucretsiz olunca sistem cokecek :/ .
|
Zaten çöktü ki Turkcell depremden itibaren çekmedi
|
Bari 3 ay yapsaydınız insan utanır
|
Almanya 2. Günden itibaren +90 ile aramaları ücretsiz yaptı. Çok geç kalınmış bir durum
|
Bu iş her afette böyle. Buradan savcı ve avukatlara seslenmek istiyorum. Değil afetler bayramlarda bile iletişimi sağlayamayan GSM operatörleri hakkında soruşturma başlatılmalı. Onlar sayesinde kim bilir kaç insanımızı kaybettik. İletişim kopukluğundan resmi kurumlar bile zorda kaldı. Bunun hesabını adalet önünde vermeliler. Sorumluları bulunmalı...
|
cb talimatıyla mı oldu bu da? |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 20 Şubat 2023; 21:24:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
deprem sabahı herkesle konuştum, Adana - Hatay- Antep görüşmede sorun yoktu ilk başta. sonraki gün bir tek Hataya ulaşamadık. muhtemelen baz istasyonlarının kurulu olduğu binalar yıkıldığı için, ikinci depremden sonra diye tahmin ediyorum çünkü ilk depremden sonra konuştuk, istasyonlar devre dışı kalmıştır, elektrik verilememiştir vs. iki üç gün sonraydı mobil baz istasyonları bölgeye yönlendirilmiş sanırım, telefonu açık olanlara ulaştık her aradığımızda. çoğu zaman şarj bitmesin elektrik yok diye kapalı tutuyorlar telefonları. köyde halen elektrik yok. arabadan şarj ediyoruz telefonları diyorlar. bu arada türkcell hattım var, 5-10 defa 2gb tanımladılar, bugün bile ek 2gb daha geldi, zaten 65gb internet paketim duruyor ben kullanmıyorum ama toplamda 20gb üzerinde ek paket ücretsiz tanımlandı Adana deprem bölgesi diye. Geçmiş olsun tüm depremzedelere. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 13 Şubat 2023; 15:35:6 > |
Millet çekmiyor diyor |
cb talimatıyla mı oldu bu da? |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 13 Şubat 2023; 17:22:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|