Şimdi Ara

Cumhurbaşkanımız mültecileri neden alıyor işte cevabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Var. Mesela kanla alınmış bu toprakları yol geçen hanı yapmayı bırakmak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Vakti gelince geri dönecekler"

Suriye savaş bitti. Niye dönmüyorlar?

Tayyip şuanda nasıl kafa tutuyor İsraile? Bir açıklar mısın öğrenelim.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Bizim yapabileceğimiz bir şey var mı sence? Şuan seçim yapsınlar yine Akp seçilir dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Senin gibiler akpye oy vermezse seçilmez.

• Bugün İsrail kendi güvenliği için Filistinden ve Lübnan'dan Arapları sürüyor.Zira kendi nüfusu hedeflediği toprak parçasının tamamını dolduracak kadar çok değil.Arapları kendi sınırları içerisinde tutarsa İsrail'in geleceği tehlikeye girecektir.Bu nedenle adamlar 'soykırım' dahil tüm yollara başvurarak hem Filistin'i hem de Lübnan'ı Arap nüfustan arındırmaya çalışıyor.

O Arap nüfus o topraklardan çıkartılırsa ne İsrail'in büyümesi durdurulur ne de Araplar gittikleri ülkelerden 'kendi rızalarıyla' geri döner.

Bu açık gerçeğe rağmen hala daha böyle ipe sapa gelmez teorilere inanmak nasıl açıklanır bilemiyorum...

• Hem güldürdün hem düşündürdün...

• Şizofreni düzeyinde hasta herhalde konu açan

Erdoğan sarayında dünyadan uzakta yaşarken danışmanlarıda dünyayı yönettiğini sanıyor bu yüzden Türkiye bu halde :)

• Ulan bu stratejiyi neden Hitler düşünmedi.

Rusya’yı işgal etmeden önce Rusya’da yaşayan herkesi mülteci olarak kabul edip Rusya’yı boşaltıp bomboş Rusya’yı ezip geçseydi,

• Sanduka yı alıp gerisin geriye neden kaçtık.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Sen benim kime oy verdiğimi bilemezsin kafanda kurar inanırsın sadece. Elinde veri yoksa boş yapma. Belki veriyorum belki vermiyorum bilemeyiz ikisinede cevabım yok :)

Bir insan oy vermediği parti için partizanlık yapmaz. Trollük yapmak başka tabi.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Söylemleriyle

• Cumhurbaşkanımız mültecileri neden alıyor işte cevabı
  • mülteci alıyoruz çünkü bunlar bir silah. hem iş gücü hem de vakti geldiğinde kapıları açarız diye tehdit edebiliyoruz.

gelen mülteciler Türkiye'ye uyum sağlayabiliyor ama Avrupa ülkelerine uyum sağlayamıyor.

One Minute söylemiyle korkup kaçıyorlar yani öyle mi?

• Bence her kelle = vergi diye bakıyor :D

• Bu ve buna benzer yorumlar, düşünceler duyunca şaşırıyorum, gerçek mi yoksa şaka mı yapılıyor inanılır gibi değil...

Kardeşim adam israili durdurmak bi kenara dursun, yıllardır israilin amaçları için ortadoğuda ne gerekiyorsa onu yapıyor. Belki bilerek belki bilmeyerek adamların ekmeğine yağ sürüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesEngB -- 22 Ekim 2024; 12:42:57 >
  • ne diyo bu deyişik?!

ayrıca nah dönerler geriye, bulmuşlar beleş imkanları

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.