Şimdi Ara

Cumhurbaşkanımız mültecileri neden alıyor işte cevabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lübnan'da Suriye'de İsrail'e müdahale etmek için bunu yapmak zorunda. İsrail'e kafa tutacak başka lider şuan global de yok biraz çok yönlü düşünün stratejiyi iyi bilen bir başkanımız var bu benim fikrim saygı duyun duymayın. Vakti gelince tekrar evlerine gideceklerdir onlarda meraklı değil ülkesini bırakıp sığınmacı olmaya.

• Bugün İsrail kendi güvenliği için Filistinden ve Lübnan'dan Arapları sürüyor.Zira kendi nüfusu hedeflediği toprak parçasının tamamını dolduracak kadar çok değil.Arapları kendi sınırları içerisinde tutarsa İsrail'in geleceği tehlikeye girecektir.Bu nedenle adamlar 'soykırım' dahil tüm yollara başvurarak hem Filistin'i hem de Lübnan'ı Arap nüfustan arındırmaya çalışıyor.

O Arap nüfus o topraklardan çıkartılırsa ne İsrail'in büyümesi durdurulur ne de Araplar gittikleri ülkelerden 'kendi rızalarıyla' geri döner.

Bu açık gerçeğe rağmen hala daha böyle ipe sapa gelmez teorilere inanmak nasıl açıklanır bilemiyorum...

• Google translate ile Türkçe'den Türkçe'ye tercüme ettim yine anlamadım
  • Colda kullanıcısına yanıt

Herşey açık ve net.

• "Vakti gelince tekrar evlerine gideceklerdir"

şaka yapıyorsun sanırım.

• israile karşı koymak istiyorsa israilin ele geçirmeyi planladığı toprakları boşaltıp ordaki insanları neden Türkiye'ye alıyor? Şu anda yaptığının tam tersini yapıp suriyeli ve lübnanlıları ülkelerinde tutup o ülkeleri güçlendirmesi gerekiyordu.

Meali: "Rte böyle dedi, böyle yapıyor. O yüzden mecbur savunmak zorundayız. Mantıklı bir sebebimiz yok. O yüzden saçmalıyoruz"
  • ne diyon birader sen? bop tıkır tıkır işliyor. sen de sallamasyon fikirlerini burada bişeymiş gibi anlatıyorsun..

• Türkiye mülteci alsın alsın. Buraya gelmedikten sonra sorun yok.
  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

Ora nere merak ettim ?d forumda ne çok Türk düşmanı varmış daha da türemiş girmeyeli

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

Askerler duruyor zaten halk kadınlar çocuklar ne yapsın kardeşim

Yani diyorki çatışma ortamı hazırlıyor,sivilleri boşaltıyor.

Yada 2. ihtimal itrailin önünü açıyor.

• Cumhurbaşkanımız mültecileri neden alıyor işte cevabı
  • Suriye savaşıyla sünni araplar, türkmenler temizlendi. Oralara kürtler yerleşti. Lübnan, filistinde oradaki araplar kovulup önce insansızlaştırılacak sonra yahudi yerleşimcilerin binaları yapılacak.

Mültecileri al derler alır. Almam diyemez.

• Hee sence gidecekler öyle mi
  • Topraklarımızı Ortadoğu bataklığına çekme adımı.Konu sahibi ağır saçmalamış.

• Espri yaptığını düşünmüştüm ama ciddi galiba.
  • Boşu kes
  • Navi kullanıcısına yanıt

Bir düşün bakalım sence ciddi miyim değil miyim?

• -Rusher- kullanıcısına yanıt

Kapı açık isteyen girer isteyen çıkar yapacak birşey varmı? Yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.