Şimdi Ara

CUMHURBAŞKANININ DİPLOMASI !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erdoğan hakkındaki o iddiayı CHP'li vekil yalanladı
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversitede derslerine giren CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, Erdoğan'ın okuduğu okulun 3 yıllık olması nedeniyle cumhurbaşkanı adayı olamayacağına yönelik iddianın doğru olmadığını, okulun 4 yıllık eğitim verdiğini söyledi.

Ayaydın, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi'nin 3 yıllık olması nedeniyle anayasaya göre cumhurbaşkanı adayı olamayacağına yönelik iddiasına ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Erdoğan'ın, 1978-1981 yılları arasında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı 4 yıllık eğitim veren İktisat ve Ticaret Yüksekokulu'nu bitirdiğini belirten Ayaydın, 4 yıl boyunca üniversitede Erdoğan'ın hocalığını yaptığını kaydetti.
    http://www.milliyet.com.tr/erdogan-hakkindaki-o-iddiayi-siyaset-1872108/

CUMHURBAŞKANININ DİPLOMASI !!!!!!

diploması olmayanı yedek subay yapmıyorlardı dimi.

• kimse cevap vermez şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurdu gol oldu -- 14 Nisan 2018; 15:45:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurdu gol oldu

kimse cevap vermez şimdi
    Zaten bunun konuşulmaması bile lazım bunu ısıtıp ısıtıp ortaya atanlar kendilerinde utanması lazım nasıl bir ülke aklım almıyor bugüne kadar hiçbir siyasetçi sorgulanmamış senin diploman var mı diye üstüne bugün bu adam sorgulanıyorsa o halk utanması lazım kendinden hele hele sorgulayanlar insanlıklarını sorgulamaları lazım, devlete kpss ile atanıyorsunuz diploma fotokopisi ve gerçeğini göstermek için kayıda gidiyorsunuz ispat ediyorsunuz kendinizi bu adam da cb olunca sanki belgesi teslim edilmiyor mu ediliyor eee neyin laga lugası yazpılıyor daha peki inancın yoksa oradaki adamlar kayırıyor bunu diyorsanız susacaksınız ileride cevabı alınca bugün nasıl 28 şubat t'tan dolayı müebbet yiyen generaller oluyorsa ve bir gün bile içeride yatmıyorsa tıpkı bunu da böyle mahkum edersin olur biter bu insana utanç kaynağı olarak yeter ama ben böyle bir ihtimalin olmadığını düşünüyorum çünkü 4 yıllık diploması yok diye düşünmek ya da düşünmek istemek o düşünenlerin tamamen hazımsızlığı rahatsızlığı hatta hastalık boyutuna gelmiş olunduğu bir kesimin ortaya attığı bir yalan kir iftiradan başka bir şey olmadığını düşünür ve rabbim o bu kişileri imtihan eylemesini dua ederim..

Onlara bakarsak o zaman Abdullah Gül 'de ispatlasın, Ahmet Necdet Sezer 'de ispatlasın diplomasını bende onlara inanmıyorum 4 yıllık mezun değiller demek gibi bir şey oluyor bunların kafasına bakarsak böyle saçma bir şey olamaz yaa..

Zaten bunların hepsi birer algı nasıl yıpratırım nasıl vururum nasıl yaralarımın çabaları, bakın çocuğuna karısına diplomasına boyuna sahip olduğu ne varsa bir açık arayıp vurma peşinde olan bir güruh hiçbir zaman amacına ulaşamaz çünkü Allah onları imtihanıyla cezalandırır..

• Doğruysa doğrudur bunca iddaa karşısında ben diplomayı çoktan göstermiştim herkes çenesini kapatsın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 14 Nisan 2018; 17:29:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.