< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cumhurbaşkanlığı, Ayasofya'nın müze olarak kalmasını istemiş (2. sayfa)
-
-
Söz konusu haber linki 2020.
Haber içersindeki davanın tarihi 2015-16 :D şu tarihi haberleri linkleri sanki güncelmiş gibi şuralara atıp ALGI kasmaya çalışmayın artık. O tarihlerde daha Cumhurbaşkanlığı sistemi bile yok. O zamanalr başbakanda Davutoğlu heralde.
24 Temmuz 2020 de Ayasofya Statü olarka cami oldu bitti işte. ( Haa yarın biri çıkar meclis kararı ile tekrar müze yapar veya yapabilirse gene konuşuruz buralarda. )
-
Ozkan i biblo gibi kullanalım trol diye sunalım gören yüzüne tükürür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen bütün ecdadın vasiyetlerinin listesini çıkar, ilelebet uy, çocuklarına da vasiyet et, onlar da uysunlar...
Kuran'da "başkalarının tanrılarına sövmeyin ki onlar da cahillik edip Allah'a sövmesinler "yazılı. Bu ayetten başkalarının ibadethanelerini cami yapmayın ki onlar da camileri * yapmasın anlamı çıkar mı? Bence çıkar. Zaten mantıken düşünmek lazım. Belki Yunan vatandaşı Yorgo İslam'a yakınlık duyuyordu. İslam'ı araştırıyordu... Bu olay oldu, Yunan medyasında Türkiye aleyhine haberler çıkıyor... Adam İslam'a olan tüm ilgisini kesti. Yada o haberler yayımlanırken mesela Yunanistan'da haberi izleyen Yunanlılar sövmüyor muydu?
Diğer taraftan... Yunanistan'da yaşayan Türklerin bazı talepleri var. Cami az, mezar az olan uzak, Yunanistan'ın atadığı imamın arkasında saf tutmak istemiyoruz... Yunanistan'ı şikayet etsen onlar da Ayasofya'yı örnek gösterecekler.
Troller ötmüş, Ziraatbank da 2.Abdülhamit'in emaneti. Bankayı açan o değil ama bankayı banka yapan o. O bankanın kurulma amacı sadece çiftçi. Buyursun Abdülhamit'in de emanetine de sahip çıksınlar. Ziraatbank kime kredi vermesi için kurulduysa sadece ona kredi versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 25 Temmuz 2024; 18:12:7 >
-
O eser bir bütündür, Ayasofya her şeyiyle özel bir yadigar ve eserdir.
Senin gibi din bezirganlarn aklı ermez.
Kapı tokmağı derken farz-ı misal dedik kapıyı komple tahrip etmişler.
Neyse radikallerle isim yok. Temiz forum temiz insanlarla isim var. Hadi uza
Laaa birakin tasi duvari kemirsinler, adamlar daha tarihe nasil sahip cikacagini bilmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
saçlamada zirve yapan sensin bro bir kerede itiraz etmesen olmaz.
-
Müze olmasına siyonist babus sevinir
Çocukken çok kahramanlık hikayeleri, romanları okurdum. Sürekli dünya haritası inceler, nereler bizimdi, ne zaman aldık, ne zaman kaybettik? incelerdim.
Artık realistim, kendimi uyuşturmuyorum, ayağım yere basıyor. Fatih'i benden çok sevdiğini ve bildiğini düşünmüyorum. Ama fatih de olsa 500-600 sene sonrası için bizim irademize set vuramaz. Her devrin şartları farklıdır.
Bu konuda Atatürk'ün sözü daha uygundur hana göre. Ben hiçbir dogma, nas bırakmıyorum, demiştir. Aklınızı kullanın, bilimi takip edin yani.
demci naviye itafen..
bizim diye birşey yok sen kendi adına konuş, dedim ya hep bir bilmiş ukalalık tavırların var sen kim fatih her şıkıştığı anda Atatürkün arkasına sığınanlar sizlersiniz seçim ortağınız.
Bayanca Sizinle aynı dili konuşuyoruzyoutubeSırrı Sakık "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" diyenlere "İT SÜRÜLERİ" diyor !!!https://www.youtube.com/watch?v=Zs_Phaw770MBayanca Sizinle aynı dili konuşuyoruzyoutubeSırrı Sakık "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" diyenlere "İT SÜRÜLERİ" diyor !!!https://www.youtube.com/watch?v=Zs_Phaw770M -
camiye cevrildiği gun yunanistan bayrakları yarıya indirmişti mevzu o kadar derin
aslında senin derdin başka ayasofya falan değil haliçte fazlasıyla ortodoks kiliseleri var kimsenin ibatede ihtiyacı olmamasına rağmen müze değiller ve hepsi eski
osmanlı döneminde de ayasofya 1400 yaşındaydı? kalkıp müzeye mi çevirseydiler?
Mekkenin fethi sırasında kabedeki putlar kaldırılıp hemen ibadete açıldı o zamanlar kabe 1000 yaşında falan belki daha da eski orası insan tarihinde ki ilk yapıt, Muhammed a.s. kalkıp müzeye mi çevirseydi?
çarşafla örtülmesi olayı namaz kılmanın bir adabı var onu da anlayamamışsın kimden duyduysan artık sen sakata düşmüşsün
-
Danıştay "adam"a rağmen açmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X