Şimdi Ara

CUMHURİYET EDEBİYATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu saatten sonra cumhuriyet adına neler yapılabilir yetişir mi sizce sadece bu konu ve söz sanatları falan kaldı

• söz sanatları yarım saatlik iş ama cumhuriyet edebiyatı zor bir konu bence çok yazar-eser var sınava kadar her türlü bitirirsin
  • cumhuriyeti parçala günlere böl, ciddi çalışmayla 4-5 güne biter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygan Patates

cumhuriyeti parçala günlere böl, ciddi çalışmayla 4-5 güne biter

öyle ama yazar eseri gectim bide türleri var onların hepsi karıscak diye korkuyorum
  • sielol12 S kullanıcısına yanıt
    Benimde tek cumhuriyet kaldı sadece dönem özelliklerini ezberliyorum birde yazarları eserlerine falan pek bulaşmayı düşünmüyorum karışır büyük ihtimalle korkusu yerleşti
  • sielol12 S kullanıcısına yanıt
    eserleri yazarıyla ve türleriyle ezberle,aşırı detaya inme. Atıyorum Modernistleri bitirdin test çözmek yerine soru cevap yap.Eseri söylesin türü yazarını söylemeye çalış falan. Testte etkili ama malum süre kısıtlı. Ayrıca yazarların özellikleriyle sorulduğu testleri çözmen çok işine yarar

• quote:

eserleri yazarıyla ve türleriyle ezberle,aşırı detaya inme. Atıyorum Modernistleri bitirdin test çözmek yerine soru cevap yap.Eseri söylesin türü yazarını söylemeye çalış falan. Testte etkili ama malum süre kısıtlı. Ayrıca yazarların özellikleriyle sorulduğu testleri çözmen çok işine yarar

peki yaklaşık 110 tane yazar var sence eleyerek mi çalışıyım yoksa hepsini mi ezberlemeye calısıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü Siyaset
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sielol12

quote:

peki yaklaşık 110 tane yazar var sence eleyerek mi çalışıyım yoksa hepsini mi ezberlemeye calısıyım

Herkesin her eserini bilmek durumunda değilsin, diğer eserlerden yada yazarın anlayış ve öne çıkan özelliklerinden de cevaba gidersin. Aynı şekilde her yazarı da bilmene gerek yok 70-80 tanesini sana gereken şekilde ezberlemeye bak eleyerek gitmeye çalışırsın.2 şıkka bırakabilirsen yakın geleni işaretlersin o risk alınır. Ayrıca cumhuriyete abanıcam derken önceki konuları da muhakkak tekrar et.
    Dediğim gibi burada vakit kaybetme tez elden başla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.