Şimdi Ara

CUNDA ADASI - KANALİZASYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cunda adasında bir otele bayram öncesi tatil için gitmeyi planlıyordum. Ancak bölgeye daha önce gitmiş bir arkadaşımla konuştuğumda kesinlikle gitmememi, bölgede kanalizasyon, lağım sularının 2 senedir denize aktığını, denizin çok pis olduğunu söyledi. Son girişinde gözü mikrop kapmış. Ve çok ağır kokuda var yer yer diyor.

Siz ne düşünüyorsunuz giden var mı son dönemde? Hala öyle mi?

Yazık yaa çok üzüldüm :(

• Rez. Bizde cunda adasına gitmeyi düşünüyoruz bakalım neler diyecekler.
  • İBB' nin Caddebostan Plajı mavi baryaklı olduğu halde buram buram kanalizasyon kokar ama kimse mirkop kapmaz.

Zira 3000 kişi aynı anda küçük bir çanağa işediğinde mikroplar ölür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cunda Kışın adeta tadilata girmişti, köprü çalışması, kanalizasyon düzenlemesi vs. derken sezona yetiştirdiler Cunda'yı şu an için bir sıkıntı yok.
  • Biraz araştırınca vazgeçtim. Kendi ellerimizle vatanımızın içine ediyoruz. Kuşadası bile pislenmiş giren mikrop kapıyor. Daha güneye inmeye karar verdim.
  • bursa-gölyazı da bu durumda maalesef. bu kadar güzel bir yer anca böyle mahvedilebilir. aylardır, yıllardır her yer kazı, toz-toprak, araba, egzoz, çöp, kanalizasyon kokusu...
  • Bir kaç sene evvel ayvalığa gitmiştim, sarımsaklıdan ayvalığa yaklaştıkça bir koku geliyordu anlatılmaz, aynı 90ların haliç'i gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara kuğu gölü balesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.