Normalde hep gülen bir insandır ama maçın başından beri sürekli somurtuyor. Pozisyonlarda çok tereddüt yaşıyor. Hilbert'i de nedense atamadı. Acaba sorunu ne ?
kewell'a 2 kere penaltı yapıldı 2sinide es geçti ne iş her hafta böyle yapıyolar ama hiç bi yönetici çıkıp fenerli yöneticiler gibi itiraz etmiyo. fenere bunlar yapılsa nihatmı ne var o öter dururdu
Birkaç hatalı karar dışında bence iyi yönetiyor. Bahsettiğiniz 2 penaltımızı da göremedim. Acaba yanlış maçları mı izliyoruz diye düşünmedim değil.
Abi pozisyonları geçtim maçın başından beri kafasında sürekli bir şeyler var sürekli başka yere gidiyor aklı maçın içinde değil adam suratı çok asık var bu işte bi iş
quote:
Orijinalden alıntı: SpoyS
kewell'a 2 kere penaltı yapıldı 2sinide es geçti ne iş her hafta böyle yapıyolar ama hiç bi yönetici çıkıp fenerli yöneticiler gibi itiraz etmiyo. fenere bunlar yapılsa nihatmı ne var o öter dururdu
Sizin yönetimde hakkını arasın onların ağzını tutan mı var.
Arkadaşlar abartmayın, bir iki pozisyon dışında maça çok hakim bir yönetim sergiliyor bence. Galatasaray bulduğu pozisyonları atsa zaten yeniyor olacaktı, hakemlik bir durum yok.
quote:
Orijinalden alıntı: SpoyS
Yavaş.
Oyuna ağırlığını çok iyi koydu, her kararı doğru bence şuana kadar.
İyi maç yönetiyor.
bazı cimbomlu arkadaşlar hayal aleminde yüzüyorlar
ona bakılırsa nobrenin buz gibi golü verilmedi.
herkes oyununa baksın.
en azından berabere bitmedi. Bu ülkenin 3 büyük kulübünden 2sini de bitirirdi beraberlik. Ben böyle abuk sabuk oynayan 3 büyükleri görmek istemiyorum. Futboldan keyif almaya bakalım. Bir iyi yanı da artık heralde adnan polat gidecek olmasıdır sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
ona bakılırsa nobrenin buz gibi golü verilmedi.
herkes oyununa baksın.
Faul olmasa Nobre baya itiraz ederdi.
Pozisyonun başı gözükmüyor. Orada itme var bence.
Daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki. Ev sahibi avantajı falan yoktu hakemsel açıdan.
Bu sene GS aleyhine BJKye göre çok daha fazla hata yapıldı. Eskisi gibi pek hakem diye yakınacak durumu yok Beşiktaş'ın. Bu sene BJK maçlarında en az hata yapılan büyüktür herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: Seka_1905
en azından berabere bitmedi. Bu ülkenin 3 büyük kulübünden 2sini de bitirirdi beraberlik. Ben böyle abuk sabuk oynayan 3 büyükleri görmek istemiyorum. Futboldan keyif almaya bakalım. Bir iyi yanı da artık heralde adnan polat gidecek olmasıdır sanırım
düşüncelerinmizin aynı olması rastlantı degil bi çok GALATASARAY taraftarıda bunları düşünüyor
fakat şu saatten sonra GALATASARAY dan ne bi başarı ne bi şampiyonluk istemiyorum olması zaten olanaksız gibide olsada sevinmem bile bu kadar rezil bi takımımız var utanıyorum açıkcası her derbi öncesi yenilirmiyiz kaç yeriz diye düşünmekten açıkcası UTANIYORUM...
GALATASARAY 'I BU HALLERE DÜŞÜRENLER KEYİFLERİNE BAKSIN PARALARINA PARA KATSIN ONLARIN YERİNE UTANACAK BİR ÇOK GURURLU VE ONURLU İNSAN VAR ONLAR ZAHMET ETMESİN..!!!
(UNUTMAYIN Kİ GALATASARAY HAKEMLERE MUHTAÇ Bİ TAKIM DEĞİLDİR..!)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme