Birkaç gün önce almış olduğum cupcake makinesini sizlere tanıtmak isterim. Kız arkadaşıma hediye olarak aldım, pasta kek hamur işleri ile uğraşmayı çok sever kendisi.Son zamanlarda bu instagram üzerinden satışlar pek bir moda oldu, bende orda takılırken dikkatimi çekti ve almaya karar verdim. Aldığım instagram kullanıcısının hesabı @home_plus Buna benzer daha bir çok ürün mevcut sayfasında kapıda ödeme sistemide mevcut. Her neyse ürünümüze geçelim.
Ürünün Markası "Bestron" CupCake Maker
Özellikleri: -5/7 dakikada 6 adet cupcake -ısıya dayanıklı -otomatik sıcaklık kontrolü -yer tasarrufu dikey depolama -kolay temizlenir. -teflonlarında yapışma olmaz. -Kaymaz ayaklı -750W, 220 -240V 50-60 Hz -5 yıl garantili
Ürünü aldığımızda gayet güzel paketlenmiş orjinal açılmamış kutusunda ve faturasıyla birlikte geldi. İçinden Türkçe kullanım klavuzu ve bir Cupcake tarifi çıktı.
Makineyi fişe taktığımız gibi çalışıyor, açma kapama düğmesi yok. Gösterge ışıkları var kırmızı ve yeşil.
Makine ısınınca hazırlamış olduğunuz hamuru gözlerine dolduruyoruz, kapağını kapattıktan 8 dk sonra gerçekten de cupcakeler pişmiş çıkarmaya hazır oluyor. Acaba yapışır mı nasıl çıkar diye düşünüyordum ama kesinlikle bir yapışma söz konusu değil. ister cupcake kağıtlarıyla kullanın ister kağıtsız kullanımı gayet basit ve hızlı. Hanımlar günlerinde yada çocukları okula giderken yanlarına koyabilecekleri, hızlıca pratik bir şekilde hazırlanıp cupcake pişirilebilecek bir ürün.
Malzeme kalitesine gelecek olursak piyasada satılan çin malı ürünlerle kıyaslanamayacak şekilde kalitesini belli ediyor, Avrupa'da satılan bir ürün. En çok hoşuma gidende 5 yılda garantisi var. Zaten kolay kolayda bozulacak bir ürüne benzemiyor. Kapağı olsun ayakları olsun gayet oturaklı elinde kalacakmış gibi bir havası yok.
Eksik yanlarına gelecek olursak teflonlar çıkmıyor. Temizlerken bezle silmemiz gerekiyor ama onunda iyi tarafı hamurlar yapışmadığı için kolayca silinip temizlenebiliyor.
Sizde bir arkadaşınıza, akrabanıza, annenize bir hediye alabilirsiniz, klasik hediyelerden farklı bir ürün eminim herkesin hoşuna gidecektir.
Bizlere bu ürünü Türkiye'de ulaşabilme imkanı sunan @home_plus instagram kullanıcısına teşekkürlerimizi sunarız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme