Şimdi Ara

cupe u30gt2 kapandı açılmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki gün oldu cube u30gt2 tabletimi alalı gittigidiyor üzerinden satın aldığım tablet bugün iki kez kapandı birincisinde şarja taktım açıldı ikinci kapanmada ise birda açılmadı ne yapa bilirim lütfen yardımcı olun..

• yusaefeorhan Y kullanıcısına yanıt
    GERİ İADE ET NASIL OLSA 2 GÜN OLMUŞ 7 GÜN HAKKIN VAR NEDEN GÖSTERMEKSİZİN İADE İÇİN
  • +1
    Bence de lavaboo hocamın dediği gibi ya iade et ya da değişim iste sen bak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam hiç durma iade et bir an bile durma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef kapandı ve artık hiç açılmıyor açma tuşuna bastığımda ekrana cube'nin amblemi çıktıktan sonra orada kalıyor kapanmıyor açılmıyor gönderici firmayla irtibat kurmaya çalıştım fakat bayram tatili heralde telefonlara bakan yok artık bayramdan sonraya kaldı cocuğum için almıştım çok sevindi şimdi ise daha çok üzüldü keşke almasaydım.
    Sorun değil bayramdan sonra iade edersin tatil günleri 7 günlük sürece dahil değildir .bayram tatili bittiğinde pazartesi kaldığı yerden işlemeye başlar iade işlemi.
  • inş ya bakalım bayramdan sonra ilk işim iade etmek zaten gittigidiyor üzerinden de iade seçeneğini belirttim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia neoV KAPANDI AÇILMIYOR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.