Şimdi Ara

Cupra Formentor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
8
Favori
34.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün gazeteci Emre Özpeynirci Bey’in tweeter hesabındaki paylaşımı. Normal fiyatı 2.0 TSİ’nin 977 bin civarı anladığım kadarıyla. İndirimli hali 860 muhtemelen. Daha da indirim yapmazlar diye tahmin ediyorum şu anki liste fiyatlarından.

Cupra Formentor

Cupra Formentor

Cupra Formentor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzdn -- 6 Nisan 2021; 19:22:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

380 bin tl'den çıkacak diyen arkadaş konuyu terkeylemiş :D Burası Türkiye vatandaşın iyiliğine bir şey olmaz, öğrenemediniz.

Hocam bir yere gittiğim yok 2008 senesinden beri burdayım ;)

Yukarda uzunca yazdım neden 380'e gelmediğini, Avrupa da opsiyon olan tüm donanımları standart diyerek satarsan (deri koltuk hariç 2.0 da standart) 380 gelmez ben ısrarla baz paket 380 dedim.

Hatta opsiyon donanımları cıkarsam 380 den daha alt rakamlara iniyor aracın fiyatı...

Bu arada aracı 465 e alanlar +80+90 binlik opsiyon ile aldıklarını unutmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 6 Nisan 2021; 19:26:49 >
  • Kuru dsg formentor için 550bin fiyat verdiler :) 2.0 tam komedi 860+opsiyonlarmış :)) yükseltilmiş leon fiyatına gel şaka gibi. tiguan rline+opsiyonları var(doğuşoto sitesinde detay var) yarış mavi 532bin dediler hem daha ucuz hem ıslak kavrama. Formentor kesinlikle bu fiyatı haketmiyor şişirmişler.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Demekki opsiyonlar 117 bin TL tutuyor. BMW M235i ile fiyatı eşitlemişler bir nevi. Hayırlısı olsun. Bugün YouTube’da bir videoda izledim. Seat’ın Tarraco diye bir SUV modeli çıkmış. Epey büyük bir araç. En dolusu 510 bin civarına satılacakmış. Aracın arkasında da Formentorlar duruyordu. Bahsettiğim aracın yanında Formentor baya küçük gözüküyordu. Ekrandan görünen yanıltıcı olabilir tabii ama bayiye gelen insan bu fiyatlarla Tarraco’yu alır geçer sanki ☺️
  • rmzdn kullanıcısına yanıt

Bayide tarraco görmedim ama o da tiguan allspace in çakması gibi bişey devasa gereksiz bir araç bence. formentor tasarım olarak çok güzel ama kalite audi gibi olacak ki paraya kıyıp alasın, opsiyon işi tırışka böyle bi araçta sert plastik göz bozuyor eşşeğe altın semer misali. araca navigasyon da ekleyemiyorsun o koca ekranı ne diye koyarsın o zaman.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Navigasyonu Apple car play veya Android oto ile çözerler. O pek sorun olmaz sanki. Yeni Audi S3 ne kadara gelecek acaba? 1.100-1.200 den aşağı olmaz muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmzdn

Navigasyonu Apple car play veya Android oto ile çözerler. O pek sorun olmaz sanki. Yeni Audi S3 ne kadara gelecek acaba? 1.100-1.200 den aşağı olmaz muhtemelen.

hiç ilgimi çekmiyor s3 yeni a3 de boş.

• Tam elde patlamalık araç, seneye artık Türkiye'de yokuz diyebilirler ve siz bu araca 500 ile 900 bin TL isteyeceksiniz.

Yok premiummuş, yok yarış aracıymış. 1.5 lik yarış aracımı olur ya, o zaman sadece 2.0 getir.

Boyut olarak, bagaj hacmi olarakta bence SUV bir araç değil. Kısaca bu aracı 2.0 motor alacaksan alırsın onunda vergi yüzünden alamazsın. O parayı veren adamda bunu neden tercih eder ??

350 ye 1.5 lerin bir umudu belki olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeydes -- 6 Nisan 2021; 21:44:34 >
  • Bugün aldım arkadaşlar. Cupra Formentor 1.5 150 HP Urban Silver. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkarab B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın kazasız belasız. Fiyatlama nasıl? Bahsederseniz seviniriz.
  • Deri koltuk, ön koltuk ısıtma kış paketli 512500. Kumaş koltuklu 490000. Bazılarında elektrikli bagaj oluyor bazılarında yok. Gelen araçlar kapış kapış satılıyor renk tercihi azalıyor. Ben siyah deri koltuk, dışı urban metalik silver aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonun crossover versiyonuna verilen paralar ve bu fiyattan gelen talep doğrultusunda Doğuş az bile yapıyor diyesim geliyor...

• 500 bine ne idüğü belirsiz seneye tası tarağı toplayıp gitme ihtimali olan bir alt markanın aracına vereceğime az daha koyar x1 alırım bu nedir aga.
  • bu fiyatlara tertemiz q7,cayanne,toureg gibi araçlar varken bu çöpü de kapış kapış alacaklar,ona üzülüyorum.

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Yürütme maliyeti, sıfır fiyatı ve yaşlarını da yanına yazalım. Yoksa herkese "Egea al" demeye benzer.. Cupra Formentor 

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Yürütme maliyeti, sıfır fiyatı ve yaşlarını da yanına yazalım. Yoksa herkese "Egea al" demeye benzer..  

Bu araca 500 bin lira verenler yürütme maliyetini de göze almış olur bi zahmet,sıfırını geçtim 13-14 model bi q7 bile bundan daha karizmatik,albenili,bakımları yapıldığı taktirde daha masrafsızCupra Formentor 

Bir kaç günlükte olsa memnuniyet durumunuzu paylaşır misiniz?
    Artisi eksisi nelers sizce?
    Hangi bayiden almistiniz fiyat ne oldu son durumda

Hocam hayırlı olsun ama 1.5 tsi kuru kavrama o yüzden ne kadar donanım koyarsan koy bi tiguan etmiyor. Zaten ıslak dsg olsa tiguan dan pahalı gelirdi. Cupra alıyosan hakkı 2.0tsi o da komik rakamlarda.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.