|
Cupra Formentor (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: alkgs
2.0 motoru 800 binden giriş yapmış. 1.5 motorlu versiyon bunun yarı fiyatı olur diyorsanız inş gönlünüzce olur ama umutlanmayın derim.Teşekkürler hocam 800 bin sosyal medyada yazılan bir fiyat bunla ilgili bir teyit alamadım ama bu fiyat üzerinden yorum yaparsak 2.0 800 olursa ÖTV %150 1.6 ya kadar %80 yarı fiyatı olur ama ötvden sonra kdv hesaplandığı için daha az çıkması olası umarım uygun olur.
Fiyatlar için çok uzun süre beklemeyecez inşallah cuma yada pazartesi netleşir durumlar hayırlısı olsun.
-
Tarraconun fiyatı 490 gelmiş arkadaşlar yani 8-9 bin euro daha ucuz formentor ama ateca fiyatıda 375 oldu bakalım yumurtadan ne çıkacak merak ediyorum.
-
Hocam 2021 Tiguan life nerede dediğiniz fiyat gidip hemen alalım. Şuan sitede liste fiyatı 440k+
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SorryForAll
Hocam 2021 Tiguan life nerede dediğiniz fiyat gidip hemen alalım. Şuan sitede liste fiyatı 440k+3 gün önce yazmıştım maalesef o tren kaçtı hocam yarın güncel fiyatlarını görürüz 380-390 olursa şaşırmam
-
Hocam zaten şuan 440k+ araba bayilerde. Nerede 390 ise söyleyin bize gidip alalım
Hocam konusu burası değilde pazartesi günü doğuş otodan akrabam aldı yunus gri life 1.5 otomatik 356 dan
Sitedeki fiyatlar her zaman yüksektir form doldurun dönüş yapıyorlar ama bu fiyatlara vermeleri imkansız
-
-
quote:
Hocam 2021 Tiguan life nerede dediğiniz fiyat gidip hemen alalım. Şuan sitede liste fiyatı 440k+Geçen hafta kardeşim 355'e aldı cam tavanlı 2021 modeli.
Memnuniyetten ağzı kulaklarında bu aralar. 1000 motorlu Golf'ten daha uyguna aldı yani.
Cupra Formentor takip etti ama ucuza alabileceğine olan inancını yitirince ben Tiguan'a yönlendirdim.
Hafta sonu zam geldi ve 1 Nisan itibariyle de zam gelecek.
Yine de 370'e bulursun gibime geliyor, araştır.
-
-
Evet biliyorum örnek teşkil etmesi açısından listeyi attım. Eğer liste doğruysa 400e yakın rakamlar çok iyimser olacaktır. -
490 binden başlıyor. Açıklandı. 350 bekleyen arkadaşlar için üzgünüm ama burası Türkiye asla müşteri yararına bir şey olmaz
Emre Özpeynircitwitter
Emre Özpeynircihttps://twitter.com/eozpeynirci/status/1377558051000045573?s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 1 Nisan 2021; 12:50:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hocam zaten şuan 440k+ araba bayilerde. Nerede 390 ise söyleyin bize gidip alalımGidin herhangi bir VW bayisinden içeri girin 390'a life versiyonu vermeyecek olan yok. VW'de liste fiyatı üzerinden %10 gibi bir indirim illa oluyor. Taşra bayileri daha az indirim yapıyorlar ama oralarda da 10 civarında indirim var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 1 Nisan 2021; 12:59:44 >
Hocam şuan liste fiyatı 445.000 life paketin bende 390ın altına vermezler diyorum. Yukarıdaki arkadaşlar 2021 MODEL life için 445 fiyat aldıklarını iddia ediyorlar.
Hocam forumda Tiguan başlığı var oraya bir bakın isterseniz. Yani bugün zam gelmiş ve fiyatlar değişmiş olabilir elbette ona bir şey diyemem ama zaten Mart ayı içinde life paketi 350 civarında alınıyordu diye hatırlıyorum. Geçen yaz ben aldım Tiguan öyle liste fiyatına aldanmayın diyorum. İlla liste fiyatından satan varsa ona da hayırlı satışlar olsun.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam bakıyorum hemen başlığa
350 beklerken 490’a gelmesi sırf ülkede premium marka algısı oluşturmak için.
Başlangıç fiyatı olarak çok yüksek geldi bana. Allah bilir lansman fiyatlarıdır, iki hafta sonra 20 bin zam yaparlar..
-
Başlığı açan arkadaşı heyecanı için tebrik ediyorum ama boş yere insanları ümitlendirerek PR yapmak duygu sömürüsü.
Araçları en dandik renkleriyle showroom'a koymaları da 3 ayda yaptıkları 'stand inşaatına' çalışmaya tuz biber olmuş.
-
Doğuş oto maslak'ı aradım. Fiyatları biz de bilmiyoruz, pazartesi açıklanacak, döviz kurları değişiyor gibi ifadelerde bulundu yetkili kişi. Muhtemelen Emre bey'in şirket yönetiminden aldığı rakam yukarıda bahsedilen fiyat. Büyük olasılıkla doğrudur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X