Ben de bire bir aynı fiyatlı modellerin TR fiyatları üzerinden çıkarım yapıyorum hocam. Bahsettiğiniz modeller Almanya'da 43-45.000 €'ya satılıyor. VW Arteon ile benzer fiyatlar. Bu yüzden 550-600 arası bir fiyat süpriz olmaz. Daha da dolu getiririlirse 600 üzerine de çıkabilir. Opsiyon listesinin sınırı yok çünkü ve özel siparişle getirileceği söyleniyor. |
Cupra Formentor (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
beğenmediğim ? :D 2.0 tsi ev 700 e versinler o gün alırım bak bu kadar net im burdayım. sen baya hayal kuruyorsun belli ki :) kuru dsg golf 400bin iken bu araba 450 olsun 2 tane alacağım^^ bura hırvatistan değil orada hangi araçlar ne fiyat genel bakmak gerek.
-
325.000'lik araca 200.000 TL'lik opsiyon eklediğiniz için öyle dedim hocam, kızmayın :)
-
Güzel araba ama bizim ülkemizde bu arabalara binince insan kendini enayi hissediyor. Devletimiz düzüyor bizi sağ olsun.
-
estağfurullah maksadım doğuş ve tr gerçeklerini vurgulamak. hırvatistan da tiguan ile formentor aynı fiyat olabilir seçer birini alırsın ama burada doğuş gerçeği var ve hiçbir şekilde vw nin kar marjını ve imajını düşürmüyor bu yüzden beklentimiz hep boş çıkıyor. örnek bugün dolu dolu bi leon alınmıyorsa sebebi doğuştur. golf çok bi haltmış gibi lanse edip sattıkları fiyatlar komedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SertyAdamsestağfurullah maksadım doğuş ve tr gerçeklerini vurgulamak. hırvatistan da tiguan ile formentor aynı fiyat olabilir seçer birini alırsın ama burada doğuş gerçeği var ve hiçbir şekilde vw nin kar marjını ve imajını düşürmüyor bu yüzden beklentimiz hep boş çıkıyor. örnek bugün dolu dolu bi leon alınmıyorsa sebebi doğuştur. golf çok bi haltmış gibi lanse edip sattıkları fiyatlar komedi.
Arkadaşlar hayal aleminde yaşıyor biraz. Bu arabayı Ateca fiyatına yedirirler mi ? Golf’ den bile pahalı olacağını düşünüyorum. Fiyatı benzer donanımda bir Tiguan’ a yakın olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
420 bin lira başlangıç fiyatı olur.
-
Dış tasarımı güzel
quote:
Orijinalden alıntı: kizashi420 bin lira başlangıç fiyatı olur.
Biliyorsun bu işi
-
400-500 ler havada uçuşmuş bir adım daha ileri gidiyorum bu araç euro 10 bile olsa 370 bini geçmez doğuş cam tavan ve ek 1-2 opsiyon eklese bile en fazla 390 olur.
Ayrıca doğuş yeni markası için kur desteği alacak 1.5 TSI için Nisanın ilk haftası ya da en geç ikinci haftası araçlar gelecek.
https://www.cupraofficial.com.tr/
Site şuan aktif değil bekliyoruz yakın vakitte açılmasını
-
YouTube’da yayıncı Zeyd Gürel isminde genç bir arkadaş var. Seat videosunda Cupra’dan bahsediyor. Henüz vitrin brandalı halde duruyor. Her gün bakıyorum diyor Zeyd bey, bir gelişme olunca çekip yayınlayacağım diyor videoda. O da takip ediyormuş 👍 -
quote:
Orijinalden alıntı: Cupra_R400-500 ler havada uçuşmuş bir adım daha ileri gidiyorum bu araç euro 10 bile olsa 370 bini geçmez doğuş cam tavan ve ek 1-2 opsiyon eklese bile en fazla 390 olur.
Ayrıca doğuş yeni markası için kur desteği alacak 1.5 TSI için Nisanın ilk haftası ya da en geç ikinci haftası araçlar gelecek.
https://www.cupraofficial.com.tr/
Site şuan aktif değil bekliyoruz yakın vakitte açılmasını
Şu "official" ne tırt bir isimdir. Eskort musun sen cupra
cupra.com.tr yap geç.
-
500 binden az olmaz kendinizi kandırmayın. Bu tipler golf için de max 300 bin olur diyorlardır :D -
quote:
Orijinalden alıntı: alkgs
500 binden az olmaz kendinizi kandırmayın. Bu tipler golf için de max 300 bin olur diyorlardır :D1.5 TSI DSG fiyat açıklanınca umarım buralarda olursunuz ;)
1.5 TSI DSG yine yazıyorum 450-500 olması imkansız...
Benim Golf tahminim birebir tutmuştur zahmet edip önceki mesajlarımı okursan ne yazmışım ne olmuş görürsün ;)
44 bin euro ya satılan Tiguan R-Line 1.5 TSI DSG bile bizim ülkemiz de 2020 si düne kadar 430 bine 2021 modeli 460 civarına satılıyor.
Bu aracın 32 bin euro olduğunu, markanın ülkemize ilk kez girdiğini ve lansman indiriminin olacağını defalarca dile getirdim
O yüzden 500 falan diyerek kendinizi kandırmayın, insanları da yanlış yönlendirmeyin...
-
https://www.youtube.com/watch?v=qhh2tnbgOM0&feature=youtu.be
Bu da burada dursun :)
Cam tavanlı Ateca için artık 370 istiyorlar.
Ben en az 430 diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: derfgtCam tavanlı Ateca için artık 370 istiyorlar.
Ben en az 430 diyorum
Ateca cam tavansız olarak 353.000TL benim yukarda bahsettiğim Ek opsiyonel donanım olmadan gelecek fiyat yoksa siz ek opsiyonlarla 430 da 450 de yaparsınız.
Tiguan Life cam tavanlı 2021 model 356 bin (zam gelecek nisan başı muhtemelen)
Güncel fiyatlar böyleyken 500 diyen arkadaş ne içiyor hala anlam veremiyorum fiyatlar açıklanınca hibrid versiyonları için dedim derse şaşırmam.
-
Umarım beklediğiniz şekilde gelir ve ucuza sahip olursunuz.
Ben kardeşim için takip ettim bir süre bu aracı ancak uygun fiyattan gelme olasılığı olmadığına kanaat getirdikten sonra yazdığınız örnekteki aracı alarak macerayı sonlandırttım.
Az paraya çok araba. Tiguan kararından şu an için memnun.
-
Evet arkadaşlar araçlar geldi gözümüz aydın :)
Showroom düzeni bitince muhtemelen haftaya lansman yapılacak. Bir ihtimal bu hafta cumaya yetişebilir.
2.0 TSI da getirmişler Test aracı değilse bekleyenler için güzel haber.
Geçen hafta Doğuş gümrükteki tüm araçları bir önceki kura göre hepsini millileştirdi umarım bu araçlarda onların içindedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 30 Mart 2021; 9:28:46 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X