Şimdi Ara

Cupra Formentor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
8
Favori
34.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rmzdn

İşin ilginci henüz Türkçe internet sitesi yok Cupra’nın. Ben formentorun 310 HP olanını almak istiyorum kısmetse. Aynı motoru S3’te kullanıyorum şu anda. Çok keyifli. Kasayı büyütmek istiyorum. İnmesi binmesi rahat olsun diye. Hibritini de denesek güzel olur ama zor baya. Artık YouTube dan seyredip anlamaya çalışacağız. Çevre adına hibritler ve elektrikliler güzel makinalar, bu nedenle yıl başında elektrikli araç alacaktım ÖTV arttı kaporayı geri aldık mecburen. Hayırlısı bakalım. Bana bu araç bu sene zor gelir gibi geliyor ama sizin aldığınız bilgiler baya olumlu. Cupra için iletişim kurabileceğimiz bir kişi ve telefon varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Selamlar.

Yakında web sitesi geliyor https://www.cupraofficial.com/ takip edebilirsiniz sağ üst tarafta seçili ülkeler arasına eklenecek.

2.0 310 BG sipariş üzerine geleceği söylendi vergilerden dolayı 2.0 çok fazla getirmek istemiyorlar

Şuan Türkiye'deki tek Cupra danışmanı Doğuş oto maslakta, Seat satışa bağlanarak Çağkan bey ile iletişime geçebilirsiniz.

@gel pc pc Hocam marka tanıtımı yapılacak basın çağrılacak o yüzden görsel olarak showroom önemli. Doğuş oto maslağa gidenler görebilirler çalışmayı.

İspanya da normal fiyatı 33.850 euro, Hoşgeldin Cupra İndirimi 2.000 Euro o yüzden toplam 31.850 euro gözükmekte. Bizim ülkemizde de lansman indirimli fiyatları görücez.

• Leon ST ve Ateca karışımı. Formentor tam aranılan lezzet olabilir.

• Cupra_R kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Eksik olmayın. Görüşmelerimi ve gelişmeleri buradan paylaşacağım. Sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A50721E71

ne fark eder ki sonuçta cupra 38.000 euro dan başlıyor formentor ise 31.500 eurodan başlıyor.

Alıntıları Göster

Nasıl farketmez yahu. Biri e-hybrid 245 hp dsg, diğeri 1.5 tsi 150 hp manuel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cupra_R kullanıcısına yanıt
    Aynı bilgileri teyit ettim ben de. 1.5 150 HP gelecekmiş diğerleri sipariş olacakmış. Fiyatlar belli değil. Telefon numaramı bıraktım. Gelişme olunca arayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Nasıl farketmez yahu. Biri e-hybrid 245 hp dsg, diğeri 1.5 tsi 150 hp manuel.

Alıntıları Göster

:) 340-350 ye cupraya razıyım dedin ya bende alamazsın manasında dedim. sen ise motor karşılaştırması yapıyorsun. sonuçta cupra 38.000 euroyadan başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A50721E71 -- 3 Mart 2021; 12:26:46 >
  • 2021 Ateca 1.5 Fr DSG fiyatı 338 den 325 bin oldu bunu neden yazdım şuan ispanya da aynı ücrete satılıyor bu paket o yüzden yerinizi sıranızı alın fiyat dediğim gibi gelirse kimse bulamaz bu aracı :)

@rmzdn Rica ederim hocam bu kur devam ederse e-hibrit güzel fiyata alınabilir özellikle 204 bg olanı. S3 den sonra çok keyif vermez, 1.5 performans anlamında biraz sınırda kalıyor ama 204HP olan versiyon çoğu insanı tatmin edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 3 Mart 2021; 13:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A50721E71

:) 340-350 ye cupraya razıyım dedin ya bende alamazsın manasında dedim. sen ise motor karşılaştırması yapıyorsun. sonuçta cupra 38.000 euroyadan başlıyor

Alıntıları Göster

Hmm tamam o zaman. Vermezler o fiyata tabiki. Ben 245 hp’ de değil, 204 hp e-hybrid e razıyım. Ama mümkün değil o fiyatlar.

• 400 450 çekerler
    Ellerinde patlar
    Sene sonu 320ye bırakırlar

• Araç ingilterede 32 bin euro. Abartmayın hemen 400 450 diye. Atecadan pek farkı yok ayrıca bize gelecek donanımda koltuk farkı var ki o resimlerde gördüğünüz spor koltuk değil bir kapı içi malzeme kalitesi farklı harici pek fark yok. 350 lansman fiyatı olur. Yoksa yine giderim tiguan cam tavan + kış paket alırım 355e ne diye önünü görmediğim markaya bu kadar para vereyim.

• Arkadaşlar bu aracın, yükseklik ve bagaj hacmi nasıl? Tiguan veya Tucson a göre.

• Bu modelden hiç haberim yoktu, konu sayesinde haberim oldu. Oldukça güzele benziyor, ilgimi çekti. Leon Fr kullanicisiyim aynı zamanda. Fiyatı uygun olursa gerçekten düşünülecek bir araba gibi duruyor. Ateca ile benzer mi olur ki acaba fiyatı? Çünkü atecadan çok daha sportif duruyor. Maserati Levante havası var gibi biraz araçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik bilgiler;

Cupra Formentor
    Cupra Formentor
    Cupra Formentor
    Cupra Formentor

@aeydes 450 LT

• Hocam gerçekten satılmasını istiyorlarsa fiyat konusunda üzmezler umarım. Bu tarz araçlara ilgim arttı iyice. DS7 Crossback'lere bakıyorum. Bu aracı da radarıma kattım, uygun fiyattan gelirse ciddi düşünüyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.

• https://www.haberturk.com/seat-turkiye-den-yeni-model-atagi-haberler-2995340-ekonomi

Haber de Seat Satış müdürü verdiğimiz bilgileri teyit etti Nisan ayında satışlar başlıyor ve ilk olarak sadece Doğuş Oto maslakta 1.5 150 HP DSG satışa sunalacak ve e-hibritler sipariş üzerine olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 6 Mart 2021; 23:57:33 >
  • Dün tekrar aradım doğuşu. Türkiye paketinin içeriği netleşmemiş. Ayrıca maslaktaki showroom hala yapılıyormuş. O bitmeden satışa başlayamayız, mayıs ayına uzayabilir dendi.
  • rmzdn kullanıcısına yanıt

Muhtemelen kur yeniden arttığı için piyasayı biraz daha takip etmek istiyorlar. Yoksa isteseler 3-4 günde showroom biter.

• Cesc_ kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm kadarıyla özel siparişler için yurtdışında 3-4 ay arası bekleniyor. Mayıs’ta hibrit yada 310 HP lik sipariş verilse ekime ancak gelir gibi araç.
  • Fiyatlar belli olsa ulaşacağım rakamlarda ise aracımı satışa çıkaracağım, sanki piyasaya ateca pompalıyorlar bu araç benzer fiyattan gelirse ateca satılmaz.

• Muhtemelen Tiguan,Ateca ve Golf satışları baltalamamak için süreyi uzatıyorlar

Hala 2020 Tiguan satılıyor Ateca da ne kadar indirim yapsalar da insanlar çok fazla terch etmiyor.

Golf R-line 385 civarı gelecek çoğu insan Formentor tercih eder bu paralara onlar da farkında

En geç Nisan 15 gibi satışa çıkar ikinci elde aracınız varsa onlarda biraz değerlenmiş olur. Geç gelmesinin kur aynı olduktan sonra benim için bir önemi yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.