< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Cupra Formentor ANA KONU (111. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba herkese, makyajsız Formentor’e 2023 başından sonuna kadar 27-28 bin km. Binip sattım şimdi 1 yıl aradan sonra tekrar Formentor radarıma girdi sizce alınır mı tekrar vz-line model hoş duruyor bir tek kör nokta olmaması iyi olmamış. Bazı inceleme videolarında yalıtım düzelmiş dediler ayrıca dcc olayı bozuk yollarda daha iyi konfor sağlıyormuş alsam mı tekrar bayide indirim kampanyası var 2.190-2.2 milyon civarı bu segmentte alınacak başka mantıklı bir araç gelmiyor donanım olarak iyi duruyor araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ice_burkay -- 17 Kasım 2024; 21:6:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0 araç almak istiyorsanız en mantıklı tercih gibi duruyor bu fiyatlarda hocam,bende a3 merso a200 vs bakındım durdum en son dedim,0 araç alayım formentor en mantıklısı geldi,ilk kasayı kullanmadığım için yalıtımı farklı mı bilmiyorum ancak çok süper bi yalıtımı yok bi test sürüşü yaparsanız güzel olabilir şimdide hayırlı olsun 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar bu cupra tribe diye anahtarlık vs. akseuarlar veriyorlarmış. benim aldığım bayii aracın yanında gelmediğini söyledi.
sizler aracınızı alırken verdiler mi?
-
-
Herkese merhaba.
Bagajdaki 230V prize elektrikli süpürge vs tarzı bir şey takıp da kullanabilen var mı? Geçen denedim ancak çalıştırmadı benimki
İkinci sormak istediğim şey sanal pedal. Bu özelliği düzgün çalışan var mı ya? Benimki neredeyse hiç algılamıyor gibi bir şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _msttrk -- 18 Kasım 2024; 23:55:4 > -
O kadar güç çeken bir şey çalıştırmaz.
Sanal pedalı arabayı aldığımdan beri çok sık kullanıyorum. Tekme atar gibi ileri geri yapınca sorunsuz çalışıyor. Bugüne kadar hiç teklemedi. Sadece bir kez 10 gün gibi uzun süre park halinde kalıp araba uyku moduna geçtiğinde algılamamıştı.
Hocam çok teşekkürler deneyeceğim dediğiniz şekilde
2023 Formentor bende de mevcut. Yeni kasanın tasarımı pek hoşuma gitmedi ama yalıtım ve ön ekranın değişmesi iyi gibi. Benim araçta dinamik şasi var opsiyon fakat yumuşak ayara da alsam pek fark etmiyor yine sert araç. VW de tiguan çok pahalı ,q3 eski tasarım. Aracı değiştirmek istiyorum 9000 km de biraz soğudum açıkcası. Golften geçmiştim GTI aklımı çeliyor ama 2. El sorun olacak 🙂 yeni araç arayışı çok zor
Bende bayilerle görüşüyorum a3 advanced sportback ile Formentor vz line arasında kaldım ikisinin fiyatları da aynı. 2. Ele bakarsan 2021 model her iki aracı da eşit km bakınca Formentor daha çok pirim yapmış gibi gözüküyor. A3 ayrıca sporback olarak golften bile dar. Formentor çok heybetli duruyor aynı yol sesi sorunu a3 dede var diyorlar rüzgar sesi ve iç malzeme kalitesi premiumlum a3 de önde. Kararsızım kendi aracım r line golf kaliteli minimalist bir tasarıma sahip ancak bazı zamanlarda dar geliyor insana daha geniş heybetli araç arıyor insan VAG grubundan da vazgeçemiyorum en mantıklı tercih yeni Formentor’ü denemek olacak sanırım 1-2 sene binerim sonra tiguana geçerim olmazsa.
Perşembe günü 2sini de aykan da yan yana binalarda test ettim. önce formentor sonra da golf ve A3 SP.
konfor özellikleri A3 te daha fazla,
ama dış görünüşte yeni kasa formentor albenisi yüksek ve daha cezbedici kaslı duruyor. benim bütçem golf style a yetiyor.
ancak 2 aracıda o kadar çok inceledim ki audi algısını yenebilen herkesin ilk tercihi formentor vz line gri renk derim. şahsi görüşüm tabi.
ama hangi aracı alırsanız alın bi kaç ay sonra satıp aklınızın gönlünüzün daha çok istediğinide alabilirsiniz. ömürlük değil sonuçta. parasal açıdan da
ikiside değerinin korur diye düşünüyorum.
füme renklerde A3 sP 2175k beyaz renk 2145k
formentor füme renk 2200k beyaz ise 2175k fiyat
standart formentor 2083k fiyat aldım.
-
Arkadaşlar selam,
2 konu hakkında makyajlı kasa hakkında kısa tecrübelerimi paylaşmak istedim. Araçta müzik dinlerken kesinlikle CarPlay üzerinden dinlemeyin. Direkt olarak bluetooth ile müziklerinizi dinleyin. Arada çok büyük fark var ve özellikle Sennheiser mevcut araçlarda ses sisteminin potansiyeli o zaman ortaya çıkıyor. Bu aracın değil CarPlay'in problemi. Diğer husus ise bugün aracı çalıştırmak istediğimizde araç çalışmadı. Hiçbir uyarı da vermedi. Ben de aldığımız bayiyi aradım ve ve anlatır anlatmaz bana bilinen bir sorun olduğunu 5-10 dk bekleyince düzeleceğini söyledi ve bununla ilgili yazılımsal bir geliştirme yapıldığını, çalışma bittiğinde aracı çağırıp güncelleştirme yapılacağını söyledi. Böyle bir durum birinin başına geldiğinde bilgisi olsun diye paylaşmak istedim. Bu durum yaşandığında aracı kapatıp ve kitleyip 5-10 dk bekleyin. Sorun düzeliyor. Emniyetli sürüşler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 19 Kasım 2024; 21:56:52 >
-
bu sene bir çok kişiden bu gibi" yazılımsal "sorunları duydum, golf te aynı sorunlar varmış.
umarım kısa sürede çözerler lakin can sıkıcı
-
Boyle bi oroblem benim basima gelmedi fakat yeni tiguen alan bir arkadasimda oldu benzin aldiktan sonra kalmis dediginiz gibi 5/10 dk sonra duzelmis. O da ayni geri donusu almis vw servisinden yazilim guncellemesi olacak duzelecek diye
Fiord mavisi nasıldır? Magnetic giri istiyordum kalmamış bayilerde.
lansman rengi hocam ben onu alıcaktım tırdan indirirken çizmişler,magnetic gri aldım sonra,benim baya hoşuma gitmişti rengi üzülmüştüm hatta o rengi alamadım diye :)
Alınır mı yani ilanlarda bakıyorum gölge de siyah gibi, güneş altında giri gibi sarı ışıkta yeşil gibi sürekli farklı duruyor :)
Hocam bayide çok güzel duruyordu ışıkların altında,geçen bayiye gidince dışarda gördüm gri gibiydi dediğiniz gibi banada her ortamda rengi değişiyormuş gibi geldi,ama aklınızda magnetic gri varsa denk gelir illa ki hocam :)
Fiord mavisi aldık. Bence çok şık duruyor. Biz ailecek çok memnunuz. Çevremizden de hep olumlu tepkiler aldık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 20 Kasım 2024; 22:41:2 > -
Magnetic gri en güzel renk bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X