Şimdi Ara

Cupra Formentor ANA KONU (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.292
Cevap
160
Favori
316.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim aracın jantlarından biri baya bi çizik. Benden önceki sahibi kaldırıma sürtmüş ve derin çizikler mevcut. Bu çizikleri tamir ettirebilir miyiz acaba bilginiz var mı? Tamir ediliyorsa ANKARA da tavsiye edebileceğiniz iyi bir jant ustası var mı?

• yeni kasada gizli özellikleri açılıyor mu daha gelmemiş sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickelangelo kullanıcısına yanıt
    Henüz gelmedi Hocam herkes beklemede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, makyajlı kasayı satın aldıktan sonra bayiden herhangi bir hediye alabilen var mı? Termos cam filmi vb?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • msefaaydin M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracı alırken anahtar için karbon görünümlü bir kaplama ve aracı aldıktan yaklaşık 1 ay sonra da eve termos gönderdiler kargo ile.

• Anladım, peki aradılar mı öncesinde göndermek için size termosu?

• msefaaydin M kullanıcısına yanıt
    Hayır aramadılar.

• merhaba, ben de 2022 model bir araç beğendim değerlendiriyorum. ilk çıktığından beri aklımda olan bir araç. cc'den geçeceğim için endişelerim var. ancak çok uzun yol yapmıyorum ve sürat yapmıyorum.

yalıtım konusu bu nedenle biraz önemsiz benim için. ancak diğer kronik problemler için ben de tavsiye almak isterim.

Son kasa bütçemi aşıyor. Ancak bu paraları verdikten sonra da üzülmek istemiyorum. kolay değiştiremem çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shooter13 -- 24 Ocak 2025; 11:32:40 >
  • Kasapow kullanıcısına yanıt
    Biz aracı alalı bu hafta 1 ay oldu termos gelmedi :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rgsxmetin kullanıcısına yanıt
    Doğuştan alınca gelmiyor olabilir ben de ordan aldım alalı 2 hafta oldu ama doğuşu aradığında böyle bir hizmetleri olmadığını ve kendi satış danışmanlarının yanlış bilgi verdiğini söylediler. Bekliyorum belki bir mucize olur :)

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.