Şimdi Ara

Cupra Formentor ANA KONU (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
162
Favori
321.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta ankara doğuş oto dan mavi renk aldım şiddetle tavsiye ederim hava durumuna göre renk değişiyor ve renk çok çok güzel Cupra Formentor ANA KONU an ma Cupra Formentor ANA KONU Cupra Formentor ANA KONU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba arkadaşlar 2. el düşük kilometre 2023 model formentor alma arefesindeyim. İlanlar da aracın garantisinin olduğunu belirtmişler ama aracı almadan kendim nasıl ve nereden sorgulatabilirim garantisinin olup olmadığını. Ayrıca araçta fazla elektronik sorun olduğuna dair bazı yorumlar gördüm. Uzun dönem kullanan arkadaşlar araçta bu tarz kronik sorunlar var mı? Varsa ciddi boyutta mı ya da çözülebiliyor mu. Bu araçtan almayı çok istiyorum. Nelere dikkat etmem gerekir alırken. Bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• levo90 kullanıcısına yanıt
    Hocam bütün formentor lar da sorun diğer araçlara göre bir miktar mevcut ama büyütülecek seviye de değil Şahsi tavsiyem makyajlı kasa almanız en azından eski kasadan kalam bazı problemler giderilmiş ama hala sorun elbette var

• rgsxmetin kullanıcısına yanıt

Cevap için sağolun hocam. Peki garanti sorgulama ile ilgili bilginiz var mı?

Bayiyi arayıp plaka yada şasi np söyleyin hemen yardımcı olurlar

Tekrardan teşekkür ettim hocam. İşiniz rast gitsin.

elektronik sorunlar devam ediyor yeni kasada'da hocam bayiye bildirdik,güncelleme bekleniyor diyorlar,benim karşılaştığım bazı sorunlar
    -arka stop lambası arızası (ama inip bakınca sorun yok)
    -araç tahrik sistemi hatası (aracı 5-10 dak arası çalışmadı)
    -klimanın kendi kendine açılması
    -emniyet kemeri takmadan veya geç takarsanız araç hareket ettikten sonra,kırmızı ışıkta vs biyerde durunca otomatik P'ye atıp el freni çekiyor araç
    Bunları bayiye tek tek söyledim,çok fazla şikayet geliyor bu konulardan güncelleme bekliyoruz dediler 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Hocam aracı teslim ederken yetkili bana özellikle kontağı hiç çevirmedne lütfen kemerleri takın sonra çalıştırın felan dedi ben sorun yaşamadım ama bariz bir sorun var demek ki

evet hocam o yüzden satmadan uyarıyorlardır artık 😁 yeni bi sensör eklenmiş sanırım yolcu koltuğuna kemer takılmadığı zaman bunu yapıyormus araç ama yolcu koltuğu hariç diğer koltuklarda takılmayıncada hata veriyormuş sanırım,o yüzden güncelleme bekleniyor dediler :)

Anladım hocam. Ufak tefek sorunlar var anladığım kadarıyla öyle aman aman şeyler değil bunlar sanırım. Ufak sorunlar dışında almaya değer mi hocam? Tavsiye eder misiniz? Uno aracımı sattım. Ondan buna geçiş yapacağım. Sürüş zevki falan nasıl memnun musunuz aracınızdan?

hocam araç dikkat çeken yakışıklı bir araç,gören yakınlar falan çok beğeniyor,teknoloji olarakta araçta olan özellikler görevini iyi yapıyor,şerit takip,öndeki araçla mesafe ayarlama,çarpışma önleyici sistemler falan güzel çalışıyor,sürüş zevki güzel direksiyondan çoğu şey hallediliyor,araç sert ve sportif bi araç kasis falan geçerken öyle çok yumuşak değil özellikle bi tık yüksek kasislerde hissettiriyor baya,onun haricinde motor vs olarak ww grubundan bi araç alışcaksanız bu segmentlerde hepsi aynı motoru kullanıyor zaten,kasaya göre performansı fena değil çok atik bi araç değil ancak dağ bayırda da üzmüyor,son olarakta yalıtımı çok iyi değil kötü yol ve yüksek hızlarda rüzgar ve yol sesi hissediliyor baya 👍🏻

Hocam sizin araç boyası metalik mi sitesinde opak yazıyor fakat sizinki metalik gibi duruyor ?

Aracı satan kişiden ruhsatı istersiniz orada ilk tescil tarihi var o tarihten itibaren 2 sene geçerlidir. Sizin dikkat edeceğiniz konu araç üzerinden yazılımsal veya farklı bir oynama olmuş mu ve bakımları düzenli yapılmış mı bunlar önemli 2022-2023 bakıyorsanız Yetkili dışına aracını çıkartan çok azdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 30 Aralık 2024; 14:51:2 >
  • Cupra_R kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Birşey daha sormak istiyorum. Premium paketlerde led matrix far standartmı acaba bilginiz varmı. Matrix far olmayan premium paketler mevcutmu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç 6.000 km'de yağ hatası vermiş normal mi arkadaşlar,ben ne zaman aracı hanıma bırakıp biyere gitsem bişey hatası veriyor 😁

Cupra Formentor ANA KONU

Hocam sorun değil araçlara fabrikasyon yağ birsx az konulmuş servis e götürün hemen yağ ekliyorlar ücretsiz olarak

aynen hocam,aradım servisi gelin ekleyelim dediler,dün götürdü hanım servise halletmişler,mesajı güncellemeyi unutmuşum,teşeklürler 🤚🏻

Bu araçta 1. Kural Hocam araca biner binmez hiçbir tuşa basmadan emniyet kemeri takılması gerekiyor yoksa çok basit hatalar veriyor
    Kazasız belasız kullanın

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Ellerinize sağlık Hocam, ülke insanı olarak (geriden) takibimiz bir ömür boyu sürecek sanırım 😞

Aynen hocam dediğiniz gibi,biz yaşayarak öğrendik geri bildirim yaptık şimdi yeni alan kullanıcıları uyarıyorlar kemer muhabbetine :)

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.