< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Cupra Formentor ANA KONU (116. sayfa)
-
-
hocam çok teşekkür ederim. söylenen kadar çok değilmiş o zaman. araç kaç modeldi?
-
Rica ederim hocam. 22 model.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ses düğmesini karanlıkta görmek imkansız :) Bunla ilgili bir çalışma yapan oldu mu ?
-
-
Merhaba arkadaşlar. Aracı yıkadığımda sağ dış dikiz aynasında bulunan sinyal lambasının dibinden boncuk boncuk su alıyor. Başına gelen var mı acaba? Servise götürsem garantiden hallederler mi? İleride sıkıntı çıkartmasın oksitlenme falan.
-
Arkadaşlar yakıt yorumlarına teşekkür ederim. evet araca göre biraz yüksek ama abartı değil yeni kasaya göre yılda 15bin tl en fazla maliyeti olur bana. Yalıtım ve klima aydınlatması da önemli ama olmazsa olmaz değil gibi. En aIndan sıfır almakın maliyeti çok benim için.
Bunlar dışında yeni eski kasa arasında başka çok keskin ayrım var mıdır? Yazılımsal sorunlar sanırım iki kasa işin de geçerli.
2022 model kullanıcılarından sakın alma şu sebepten diyen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Makyajsız 2022 ve 2024 kullanan biri olarak; 2022 modeli almamanız için bir sebep yok. Bucket koltuk ve ileri sürüş destek paketi olmasına önem verin. Bu modelde maalesef Matrix far seçeneği yok, olsaydı mutlaka alın derdim.
Makyajlı araç elbette tercih edilir ama yalıtımın beklendiği gibi iyileştirilmemesi ve kör noktanın olmaması bence eksiklik.
Senede 30.000 km yaparsanız yakıt tüketiminde 15.000₺ tasarruf ederseniz, ki bu da tercih meselesi…
Sağlıklı sürüşler dilerim
hocam çok teşekkür ederim.
karar vermemde etkili oldu. peki bu ileri sürüş destek sonradan takılabiliyor mu?
-
Merhaba bahsettiğiniz Travel asist ise ben yurtdışından kapasitif direksiyon taktırıp aktifleştirdim. Benim aracım 2022 model.
Rica ederim.
Hayır, zaten o sebeple mutlaka alın dedim.
Merhaba,
Sizin zaten ileri sürüş destek paketi (kör nokta uyarı sistemi, arka çapraz trafik uyarısı ve araçtan çıkış uyarısı) olduğu için kapasitif direksiyon alıp kodlamayla beraber yarı otonom seyahat yani travel assist donanımına erişmişsinizdir; olmasaydı sistem bir bütün halinde çalışamayacaktı.
Sağlıklı sürüşler
Bilgiler için çok teşekkürler. İyi günler diliyorum.
Makyajlı kasada bu paketi sonradan ekleme şansımız var mı?
Hayır, maalesef yok. 2021 yılında araç Türkiye’ye ilk geldiği zaman da çoğunlukla bu paketli getirmediler, sonradan gelen araçlarda mevcuttu. Tahminim, 2025 yılında ilerleyen aylarda bu paketi ekleyeceklerdir.
peki araçta olup olmadığını nereden anlayabiliriz? direksiyonda bir tuş var mı?
galerici var diyor da güvenemedim. mesafe de uzak gidemiyorum. @Tyrell
-
Dışarıdan veya direksiyondan anlama şansınız yok. Uzaktaysanız şasi numarasını isteyip yetkili servise sorup, öğrenebilirsiniz.
Aracın üzerindeki orijinal tüm donanım ve ekipmanın bilgileri, versiyonları ile beraber, şasi numarasına işlenir.
Çok teşekkür ederim. tekrar konuştum ve bir şekilde öğrendim maalesef yokmuş.
yarın da bir başkasına gideceğim. kendim test edeceğim bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shooter13 -- 4 Şubat 2025; 16:47:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X