silecek suyunu doldurabilirsin, silecek suyu istemiyor diyebilirsin çıkartıyorlar. (100-200 TL civarı) Ek olarak sarf malzemeyi de zorlarsan belki düşerler (500TL civarı) |
Cupra Formentor ANA KONU (91. sayfa)

-
-
Facedeki Cupra forumunda 9.600-9800 tl fiyatlara yapmışlar.. Denizli de fark çok çıktı yarın bakım için gideceğim fiyatı tekrar konuşacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha bügün yaptırdım hocam. Aracım bugün 2 yaşını doldurdu bu sebeple yüzde 20 indirim ile 10.650 kira ödedim. Doldurmamış olsaydı 13600 lira tutacaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece 2 müşteri bu sorunu yaşamış. Kontrol ünitesi garantiden değişti. Sorunsuz hem motor yazılımını hem multimedya yazılımını güncelleyip, bakımını gerçekleştirdiler. Bugün aracımı teslim aldım. Kontrol ünitesi değişikliğinde çekincelerim vardı. Ön konsol sökülüp değişim olacak ve sonrasında trim sesleri olabilir diye çekincelerim vardı. .Direksiyon altından sökülüp takılan bir beyinmiş kontrol ünitesi ,teknik şef bilgilendirme yapınca rahatladım. Sorunsuz gözüküyor şu an inşallah ileride başka bu tarz problemler yaşamayız.
-
-
Hocam benim bakım 30 bin km 2. Bakım.
Cam tavan bakımı yaptılar mı ?
Yok hocam 2. Rutin bakım artı kumanda pili değişimi (50 lira). Ayrıca ön fren balatakarını değiştirmek istedim yarısı duruyor gerek yok dediler yinede değiştirmek isterseniz 4400 lira dediler
Merhaba
Bende 2023 model var.
* Hayalet ekranda harita bir açılıyor bir açılmıyor.
İki ay kadar önce avek'te ilk bakımını yaptırdım. Yazılım vs yüklendi. Düzelir dendi ama düzelmedi. Halen kafasına göre bir gelip bir gelmiyor.
Bu sık karşılaşılan bir şey midir? Nasıl halledebiliriz, başına gelen var mı?
* Bagaj açılıyor ama elimle yukarıya ittiğimde neredeyse 1 karış daha kalkıyor. Bu normal mi yoksa sonuna kadar açılması mı gerekir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekranla ilgili bilgim yok
Bagajınızı elinizile ittirdikten sonra bagaj tusuna basılı tutun o anki konumunu kaydedecektir, sonra tekrar açmayı deneyin. Boyle bir ayarı var bagaj kapağının. Ben elimle yukarı ittirmeyi denemedim fakat ilk fırsatta deneyip tekrar cevap yazarım.
Arkadaşlar merhaba ,
Haftaya bayiden araç çıkartacağım aracın hangi tarihte fabrikadan çıkış yaptığı bilgisine nasıl ulaşılabilir ?
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Ruhsatta yazan muayene geçerlilik tarihinin 3 yıl öncesi aracın üretim tarihi olur bildiğim kadarıyla
bir yanlışınız var sanırım 2024 model aldığımız araç 2021 mi olacak fabrika çıkışı 🥸
Anlatılmak istenen, ruhsatta yazan bir sonraki muayene tarihi aracın fabrika çıkışından 3 yıl sonrasını göstermektedir. Örneğin bir sonraki muayene tarihi 31.07.2026 diyorsa fabrika çıkışı 31.07.2023 olmalı...
-
arkadaşlar, cupra formentor sol ön kapı çıta (kapı altı gri renk çıta) lazım olan varsa, elimde var, satacağım. Özelden yazabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parabol83 -- 4 Haziran 2024; 15:33:36 > -
Hocam cevap geç oldu kusura bakmayın.
İleri sürüş paketi mevcut.
Geri görüş kamerası nı alan arkadaş taktırmış.
Bucket hafızalı koltuk ve oto bagaj kapısı var.
Kaput ve çamurluklara kaplama yaptırmış.
birde cam filmi yaptırmış
1 yıllık bakımını da yaptırmış.
Araç henüz 250 km ' de olunca 1.750 makul gibi gelmişti
-
Merhaba herkese. Aydınlatma ve cam tavan paneli değişmesine rağmen arka koltuk aydınlatmaları kafasına göre yanmaya yeniden başladı. Özellikle gece yolculuklarında yanıp sönmesi insanı sinir ediyor. Bununla ilgili çözüme ulaşabilen oldu mu acaba?
Merhabalar, sizce Golf 8 1.0 Style aracımdan Formentor'a geçiş yapmak mantıklı olur mu? İstanbul'da yaşıyorum ve senede sadece 1 kez şehir dışına çıkıp uzun yol yapıyorum, onun haricinde hep şehir içi kullanımım var.
-
Merhaba, 2024 model sıfır aracımda sol arka için aynı problemi yaşadım ben de ayrıca dokunmatiği çalışmıyordu ama öndeki aydınlatma panelinden aç kapa yapabiliyordum. Henüz 3 haftalık 359 kmdeki aracımın lambası değişti yine sonuç vermedi. Daha sonra oraya giden kabloların birinde üretim hatası sonucu ezilme olduğu söylendi ve kablo onarımıyla düzeldi sadece tavan döşemesinin altından müdahale yapılacağı söylendi ama sigortaya kadar keşif için bakmışlar tabi bunlar benim iznim ve rızam dışında oldu çoğu plastik çizildi sonra da kabul etmeyip parçası yok dediler kendi cebimden başka yetkili servisten parça kodlarını bulup dışarıda taktırdım çok çizilenleri.
Ayrıca 1940’tan 1969’a yazılım güncellendi ve sos beyni için de güncelleme yapıldı ve kalibre edildi sistem. Niye yazdım öncesini detaylı video ve fotoğraflayın aracın içini yetkisiz olarak sağını solunu kurcalayabilirler. Bende de vardı video ve fotoğrafları öncesinde ama sorumluluk almadılar. Doğuş veya en az onlar kadar bilgili bir servise götürün derim rahatsız etmiyorsa da hiç ellettirmeyin. Ben yurtdışındaki forumlardan da araştırmıştım malesef bazı üretimlerde bu tip sorunlar olmuş. Sizinki tamamen aynı mı bilemem tabiki ama örnek olsun diye ve dikkatli olun diye yazdım. Benim başıma Antalyadaki bayide geldi bu rezillikler aracı onlardan aldım diye götürmüştüm götürmez olaydım. 2nci Cupra marka aracım olmasa araçtan soğuyacaktım ama artık hangi servis olursa olsun servise gitmeye korkar oldum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Golften sonra özellikle şehir içi kullanıyorsanız tüketim farklı çok olur. Araç daha uzun park sıkıntınız varsa yine sorun olabilir. Tasarım be değişiklik olsun derseniz ve paranız çoksa geçiş yapılabilir. Ben de Formentor u satıp yeni makyajlı golf 8 almayı düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X