Şimdi Ara

Cupra Formentor ANA KONU (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: auto_motive
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.297
Cevap
161
Favori
317.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyrun arkadaşlar. Formentor daha doğrusu cupranın yaklaşımını aşağıda görebilirsiniz.

ekşi sözlük
    cupra formentor rezaleti
    https://eksisozluk.com/entry/165544551

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Hepsini okudum. Benim de sıfır henüz 3 aylık aracımın fabrikasyon üretim hatası çıktı. Ben buradan da yazdım öncesinde uzun uzun yazmayayım. Alanyadan - Antalya’ya 4 kere git gel yaptım hepsi toplam 1000 km kaç kere ikame dedim vermediler kendi imkanlarımla gittim geldim. Üstüne de arabanın iç plastiklerine zarar verip parçaları üretilmiyor dediler. Hepsinin fotoğrafları öncesi sonrası bende var. Ya konuyu kapatmaya çalıştılar yada hiç umursamadılar. Youtube’a videoları yüklesem gündem olurdu ama yapmadım mağdurken suçlu olmamak için. Şikayet ettim Doğuş’a aksiyon almışlardır diye düşünüyorum ama servislere gitmeye çekiniyorum artık. Parçaları da başka yetkili servisten temin ettim direkt. Hayatımın en rezil ve acı tecrübesiydi. İkame araç çoğu servis vermiyor aynı yazılanları ben de söyledim hiç destek alaka yok bazı bayiler hariç onlar donanımlı her konuda. Beni inanılmaz soğuttular ben bunu dile getirdim net bir şekilde anlattım.

Araba uzaktaymış işin peşini bırakmayın dediğim gibi benim aracıma zarar verdiler bilgim rızam iznim dışında içinde sağını solunu sökmüşler hiçbirinden haberim bile yok üstüne de utanmadan yalan söylendi. Devamlı arayın sorun ben de öyle yaptım en azından kontrol edin. Premium bir marka olarak görüp beklentiniz yükseliyor ister istemez ama öyle değil çoğu servis dahil seat ile aynı olarak görüyorlar. Ankarada da Arca iyidir ben orayı tercih ediyorum genellikle. Tekrar geçmiş olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.

• merhaba peugeut 508 kullanıyorum mevcut araç yerine formentor tavsiye eder misiniz?

• hknaltdes kullanıcısına yanıt

Şu an şirket aracı olarak cam tavanlı, elektrikli hafızalı bucket deri koltuklu, ileri güvenlik paketli, elektrikli bagajlı kısacası full bir formentor kullanıyorum ve diğer taraftan şahsi olarak da en boş paket yeni bir passat b9 aldım.

Şunu söyleyebilirim; o kadar donanım, deri koltuk vesaireye rağmen cupra passattan çok net bir şekilde daha konforsuz. Donanım eksikliğine rağmen segment farkını hissediyorsunuz. O sebeple 508'den sonra bu farkı siz de hissedersiniz.

• melalcholic kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim gayet açıklayıcıydı oldu

• hknaltdes kullanıcısına yanıt

Rica ederim 👍

• Arkadaşlar trafikte giderken veya park yerine/kaldirima yanaşırken sistem açılsın diye aktif etmiştim ama sistem acilinca park sensorleri çalışıyor kamera çalışmıyor bu normal midir?

Cupra Formentor ANA KONU

• Laylaylom1907 L kullanıcısına yanıt
    Evet normal, geri vitese almadığınız sürece kamera açılmaz yani cupra da böyle belki 360 opsiyonlular da daha farklıdır başka markalarda da açılıyor olabilir.

• Ybyb007 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Merhabalar
    Kaput izalatörü servisten alan var mı? İnternette satılan ile arasında fark var mı?

• ahmte A kullanıcısına yanıt

Ben aracı alırken serviste taktırmıştım, arad bir fark yok. Servisteki az bişey daha pahalıydı sadee.

• DivingDeep kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bayi elimizde yok dedi netten aldım bende.

• Laylaylom1907 L kullanıcısına yanıt

Merhaba, aynı durum benim aracımda da var. 2024 mart ayında almıştım. Çözüm sağlayabildiniz mi?

• Merhaba. Araçta ön göğüs kısmında (gösterge bölgesi) trim sesi yaşayan var mı acaba? Özellikle büyük kasislerden geçerken ya da bozuk yollarda çok rahatsız edici. Servise götürmeden önce buradan sormak istedim. Teşekkürler.

• 30.000 bakımına İstanbul Avek Tekstilkent şubesine götürdüm. Sakın ama sakın gitmeyin rezillikten başka bşr şey değil. Sanki pazar yeri gibi çalışanlar ortam , sıfır profesyonellik.

Salı günü aracımı teslim ettim. O gün içinde yetişemeyebileceğini söylendi okey dedim. Akşam üzeri 5 gibi aradılar yarın sabah 10 da teslim alabilirsiniz aracınız hazır diye. Ertesi sabah gittiğimde tam tamına 2.5 saat bekledim aracı teslim almak için. 45 dk sonunda bende carlamaya başladım tabi ki. İlk yapılan açıklama arkadaş yablış aracı getirmiş otoparktan ksuura bakmayın hemen geliyor dendi:) daha sonra hiç bir açıklama yapılmadı artık 1 saatin sonunda ben isyan ettim. Benim aracıöın otoparkta bulunamadığı söylendi. Daha hiç bir açıklama yapılmadı 2.5 saat bekledim. Bağırış çağırış sürdü tabi ama benimle ilgilenen kimse olmadı. Koca bayi de bir kişi kalmadı nedense. Ara mola zamanı da değildi. Kesinlikle oraya götürmeyin aracınızı.

Yağ değişimi
    Polen yağ filtresi
    Hava filtresi
    Conta tıpa

10.989 tl ödedim bilginize

• Merhaba arkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Cupra formentor aracım sadece 500 km'de. Geçen hafta satın aldım.

Şunu farkettim; aracım çok kısa mesafe şehir içi kullanımda bile ön çamurluklar aşırı ısınıyor ve fan açılıyor. Araç durduktan sonra fan yaklaşık 10 dakika kadar çalışmaya devam ediyor. Çok gürültülü bir ses değil ama. Ön panjurdan gelen az bir sesle çalışıyor .

Bir defa da oldukça gürültülü bir şekilde kısa mesafede , 23 derece hava sıcaklığında, 1,5 km sürüşten sonra fan açtı ve 10 dakika kadar çalıştırdı.

Benzer bir sorunla karşılaşan var mı? Ne düşünüyorsunuz?

• Emre4258 E kullanıcısına yanıt

böyle bir durum benim aracımda yok. 6aydır kullanıyorum. Çok düşük km'de olduğu için servis giriş kaydı açtırarak servise girip şikayetinizi yazdırın. Kesin bir şey yok kontrol ettik şeklinde çıkış yaparsınız ancak ileride olacak daha büyük bir sorunda serviste açılan bu kayıt çok işinize yarayacaktır.

• parabol83 P kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim 🙏🏻

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.