cupra leon makyajlı ne zaman gelecek bayiye sorna var mı |
Cupra Leon Ana Konu (9. sayfa)
-
-
Ben geçtiğimiz yaz almıştım fakat şimdi satıyorum. Tesla'ya geçiş yapacağım.
-
Satma gerekçeniz nedir hocam aracın artı ve eksileri nedir bu kullanım sürecinde yaşadığınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cupra Leon'u çok severek kullanıyordum fakat son 1 aydır elektrikli araçlara olan ilgim çok artmıştı. Bir anlık kararla Tesla siparişini verdim ve kendi aracımı satışa koydum.
Yani Cupra Leon'da beni memnun etmeyen herhangi bir nokta yoktu. Hızlanması, konforu, iç dizayn v.s. çok memnundum.
Bir anlık elektrikli araca olan hevesimin kurbanı oldu diyebilirim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 28 Haziran 2024; 12:32:30 > -
Teşekkürler hayırlısı olsun sizin içinde bende 0 cupra leon ile 2. El formentor arasında kalıyorum
Doğuş oto bucket koltuk + standart donanım için 1680 fiyat verdi. Matrix far sürüş paketi vs. Sonradan ekletebiliyor muyuz? Ona göre 2.ele yönelicem. Ve ayrıca whatsapp grubu vs bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Premium paket için fiyat aldınız mu hocam ayrıca kredi kampanyası devam ediyor muydu?
Premium paket için fiyat vermediler ellerinde olmadığı için. 3 aydır araçlarda sadece bucket koltuk olanlar geliyomuş. Temmuz için kredi kampanyası henüz belli değil demişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
Arkadaşlar merhaba,
Ben bu hafta cupra leon almayı planlıyorum. Ama ileri sürüş destek paketi ve matrix far var diyor baktığım bir araçta. Kontrole gittiğimde olup olmadığını nasıl anlarım. Bir de beats ses sistemi ne kadar fark ediyor almaya değer mi?
-
Tutulmadı mı
Niye aktif kimse yok
Yeni Cupra kronikleri nelerdir ?
Benim duyduklarım ve şikayet var'da gördüklerim.
Yalıtımı çok kötüymüş.
Ön takım veya aks problemleri varmış.
Derileri 1000-2000 km soyulma yapıyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X