Şimdi Ara

CURBRE,DLL.EXE HATASI yardım edinnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebook ıma yeni xp yükledim ve bu şekilde ilk kullanışımdan beri kapatırken bu hatayı veriyo.kapatrken'başlatma başarısız' diyo.Ve ayrıyeten amvo.exe-uygulama hatası başlığında şu iletiyi arşiv hatalı diye gösterdi; '0x10011f3b adresindeki yönerge,0x0123a8f2bellek adresine başvurdu.Bellek read olamadı.Programı sonlandırmak için tamam a basın' virüs taramasındada 'wise0001dll' diye uzantılı bir dosyaya 'arşiv zarar görmüş' diye rapor verdi.
    Benim korkum anakartın arızalı olması,çünki masaüstü bilgisayarındada bu dll. hatası veriyodu,garantiye yollandı,anakartı değişmişti.Bu sorunları halledebilir miyim?Yada yeniden format atsam ne olur?Halledilebilecek bişimi acaba,yardımcı olursanız çok sevinirim...

• formattann sonra kurdugun proğram varsa onda virüs olabilir
  • anakartta falan birşey yok.nod32 ve superanti spyware programlarını kurarak sisteminizde tarama yaptırınız.amvo.exe bir virüstür.
  • ama şu an zaten nod32 kullanıyorum,tarattım temizledim hertarafı,bazı dosyaları açamadı falan dedi ama bilmiyorum,kapatırken çıkan uyarı devam edio.tam okuyamıyorum hemn kapanıyo,sesli bi uyarı ve dll. başlatma hatası gibi bişi yazıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.