Arkadaşlar merhaba.Curse of Monkey Island'ın Full versiyonunu arıyorum.İstanbul'dayım.Posta ve CD masrafları karşılanır.Yardımcı olacak arkadaşlar lütfen PM lerinizi esirgemeyin,sağolun,varolun...
O oyun çoktan abandonware sınıfına girmiştir, zaten bu dakikadan sonra orijinalini bulman neredeyse imkansız gibi, ancak zamanında almış olan ve cd'sine iyi bakmış birini bulacaksın da 2. el de olsa öyle bulabilirsin. Amazon'da şöyle bir link var ordan sipariş verebilirsin:
tşk.ler fakat ufaktan kazık :) neyse yaz sonuna kadar almaya çalışıcam yardımların için teşekkür ederim :D ßß
Bende monkey Island var ama çok eski olduğu için çatı arasına kaldırdığım biçok oyunla beraber o da oraya gitti.şimdi tozlu bi monkey ısland.hala oynamak isteyen olabileceğini hiç düşünmemiştim
quote:
Orjinalden alıntı: ErkanCo
Bende monkey Island var ama çok eski olduğu için çatı arasına kaldırdığım biçok oyunla beraber o da oraya gitti.şimdi tozlu bi monkey ısland.hala oynamak isteyen olabileceğini hiç düşünmemiştim
Maalesef bu tür oyunları artık yapmıyorlar, herşey tamamen 3d ekran kartına ve grafiklere getirilecek yeniliklere endekslenmiş durumda. Eski oyunları daha bir arar olduk. Örneğin western konulu birçok modern oyun yapıldı ama hiçbiri LucasArts'ın Outlaws'ının yanına bile yaklaşamadı.
Monkey Island 3 bende var ama yazlığa gidiyorum. Torrent olarak indirmiştim, şu web sitesinden arat, sonra indir.www.t o r r e n t z.com
Escape var bende ama oyunda problem vardı. O kadar uğraşıp bir yere geliyorsun. Oyunda problem oluyor. Bütün emek boşa. Neyse curse yi hiç oynamadım. İnternetten arattırıp belki bulursun.
lycantrophic kardeş acaba geri geldiğinde bişiler yapabilirmisin teşekkürleer :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme