Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.096
Cevap
79
Favori
288.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi forumlar.. Henüz bitirdiğim sistemi paylaşalım.. Sorusu olan arkadaşlar iletebilir.

Öncelikle kasa ile alakalı Be Quiet 802 kasaya sığamadığımız için ( ekran kartı fazlasıyla büyük ) , 7000D kasaya geçtik.

Soğutma kısmındaki donanımlar şu şekilde ;

Heatkiller IV Pro blok

HWLabs Nemesis GTS 360 radyatör ( 2 adet )

EKWB 150mm rez

Aquacomputer D5 pompa

Aquacomputer Aquaero 6 Pro kontrolcü

16-13mm rakor ve ekwb şeffaf hortumlar.

Önde ve sağ yanda toplam 6 adet LL120 fan , üstteki radyatörde 3 adet Noctua Industrial 120mm 3000RPM fan ve Egsoz olarak da 140mm yine noctua industrial fan bulunuyor.

Sisteme AX1000 Titanium güç kaynağı bağlı.

Şu halde yük altında AIO ile 90 dereceleri geçen 14700kf işlemcim max 81 derece görüyor. ince ayarlarla daha da inebilir. Boştayken 25-27 derecelerde seyrediyor.

Ekran kartının garantisi devam ettiği için soğutmaya dahil etme niyetim yok ( 3090ti SuprimX ) , zaten o kısım ayrıca bir uğraş istiyor. Oyun vs oynamadığımdan ekran kartını sisteme dahil etme ihtiyacım da yok esasen.

Led ışıklandırma ile alakalı bazı eksikler olduğundan kasa karanlık görünüyor , yakın zamanda onları da halledeceğim.

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

• OSINOS kullanıcısına yanıt

Bence Aquaero 6'yı öyle üstü açık değil de bir kutu tasarlayıp 3d printerdan bastırarak kapalı şekilde kullanmak daha hoş gözükecektir.

• ZvAnA kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafa yakından bakarsak, yan ve alt kısmını kapadan bir cover yaptım hali hazırda 🙋🏻‍♂️ , cihazın arkasındaki molex ve usb girişi üstte kaldığından üst kısmı açık bıraktım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OSINOS kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Sacma sapan kasalara sistem kurmak zorunda kaldıgımız su zamanda ortaya bir setup koymussun tebrikler. Sistem amaca yonelik oldugu icin gorsellikten ziyade işini ne kadar yaptıgı onemli. Verdigin degerlere gorede amacına ulasmıssın gule gule kullan.

• eyv abi. Bu görsel aida64 extreme stres testinden alındı. Temiz bir formattan sonra oyun içi görselleri ve soğutma detaylarını da buraya atarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSINOS -- 1 Mayıs 2024; 16:9:49 >
  • Beyler NZXT Kraken 120 mm RGB sıvı sogutma kullanıyorum fan ya da borusu bilmiyorum acayip ses geliyor ve pc acayip ısınıyor. Sıvı soğutma işlemciyi sogutmadığı için kapanıyor.

Sıvı soğutma bakım tamir yapabilecek bir yer var mı istanbulda?

• xdeliruzgar kullanıcısına yanıt

Al bende de o kadar hocam. Corsair D serisinden beri adam akıllı ferah kasa görmedim desem yeridir. Neredeyse tüm üreticiler sanki sözleşmiş gibi hazır kitler için kasa üretiyor. Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği 

• Konuyu bi güncelleyelim bakalım kim ne durumda. Bu arada sepetimde kalan bir çok ürünü yeni gümrük yasası sebebiyle alamıyorum artık....

• sasuta kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde son dönem yaşanan gelişmelerin tamamı gibi bu yeni düzenleme de ülke insanına ve bizim gibi niş bir alanda ürün arayanlara yaramadı maalesef hocam. 150 Euro düşük bir rakam iken bunu komik bir seviyeye çekip üzerine de verginin arttırılması, Çin tarafına ise verginin katlanması vs gerçekten sinir bozucu gelişmeler.

Artık elinde stoklu parça bulunduranlar zaten şişik olan rakamları daha da yukarı çekip insanı hobiden soğutur. Ben zaten 150 euro diliminde de yeterince bu durumu yaşamıştım, yakında tamamen bile çıkabilirim, ülkemizde hobiyi geçtim artık yaşamak lükse dönüyor..

Corsair Sleeved Esnek hortum alacaktım, Amazon Almanya üzerinden bile son kullanıcı fiyatı epey değişti, Alphacool marka siyah mat boru bulup aldım yurt içinden o da elime geçti ancak felaket kötü kokuyor umarım sahte ürün değildir. Büyük bir şehirde yaşamayınca böyle dezavantajlar doğuyor, İstanbul Ankarada illa uygun ölçüde birşey bulunur yoksa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Dostlar Selam. 14mm ye geçtiğim içim elimde 25 adet 16mm hard tube uygun rakor mevcut. İhtiyacı olan arkadaş varsa özelden ulaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelden yazdım

• Dostlar elinde soğutma sıvısı olan varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet geçiş rekoru lazım ihtiyaç dışı elinde olan var mı?

• lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

Bende olması lazım. Aksama bakayım

• Zamanında kullandım, en ufak değişiklikte verdiği uğraştan bıktığım için sonra dağıttım. Mevzuat çok yeni de değişmedi aslında ama siz biraz terste kalmışsınız. Heveslerimizin kursağımızda kaldığı bir dönemdeyiz, hobiler için 4-5 kat fazladan ücretler ödemek durumunda kalıyoruz, geçmiş olsun.

•  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  DerneğiPraetex Designyoutube
    Carrying on from the last video where I made the aluminium fixture, this time I'm making the copper coldplate. This was by far the most complex part of the GPU block, not only was the available stock only just big enough, but pushing through with a 0.6mm endmill for the wavy finstack was more than a little nerve wracking. ____ I use Datron tooling for all my acrylic work. If you're interested in giving them a try on your own setup, be sure to drop Datron UK an email mentioning Praetex Design sent you for 10% off your first order! https://www.datrongroup.com/cnc-mills-tools/ ____ If you'd like to see behind the scenes content, be sure to follow my Instagram, Facebook and TikTok: https://www.instagram.com/praetex_design https://www.facebook.com/Praetex.Design/ https://www.tiktok.com/@praetex_design If you're into discord, you can find me over on the /r/watercooling server: https://discord.com/invite/watercooling ____
    https://www.youtube.com/watch?v=nlT6sFcsXT0
  • Selamlar. Türkiye'de Conn Computer sanırsam kapanmış. Yedi sekiz sene önce EKWB sıvı soğutma ürünleri alırdım. Şu an bu tarz ürünleri satan firma var mı ?

• DonanımcıAhmetD kullanıcısına yanıt
    Kocaeli Gebze'de Alpi Bilişim diye bir firma var sarı sitede ilanlarını gördüm.EKWB ürünlerini başka satan görmedim.Daha önce alışverişim olmadı ama.

• EKWB'den soğutma sıvısını yine alıyoruz bi şekilde 30 euro altı olacak şekilde ama DHL saolsun 30 eurluk ürüne 55 euro kargo ücreti alıyor. 30 euroluk ürün alıcaz diye 3200 lira para çıkıyor cebimizden, ama herşeye rağmen şöyle avantajı var, bizde satılan o sıvı tanesi 2250 iken EKWB'den 3 tane almış oluyoruz o paraya, yani hala bazı şeyler ne yaparlarsa yapsınlar ne vergi kısıtlama vs. gelirse gelsin kârlı çıkarıyor yurt dışından almak.
    Kötü olan şu oldu RTX 5090 ekran kartı geldiğinde blokta aşağı yukarı 250-300 euro civarı olur, nasıl alıcaz nasıl halledicez hiçbir fikrim yok. Bir ihtimal kalıyor 2 katı fiyatını göz önüne alıp amerika sepetim tarzı sitelerden almak olacak gibi duruyor.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

Ekran kartı bloğu fiyat sorununu ben de düşünmüyor değilim...

• 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.