Merhabalar HAF 912 F.T.H. MOD Projede kullandığım sıvı soğutmayı set şeklinde satıyorum.
2 Sene kullanıldı. 2 Sene yattı. Geçen ay (Ağustos) eski sisteme taktım, bir sıkıntısı yok. Gayet güzel çalışıyor. 1 hafta test ettim.
Şimdi malzeme listesi, özelikler ve extraları: 1. 1 Pompa - 600 litre/dk - Orta derece sesi var. Kapalı sistem ve yerde duruyorsa duymazsınız. Orta rpm ayarda hiç sesi yok. Durum iyi. 2. 1 Radyatör - 360mm uzunluk, 30mm kalınlık, 18 kanal. - Durumu iyi. Bir Kaç yeri sacı yamuk ama performans ve görünümde bir sıkıntısı yok. 3. 1 Sıvı Rezervuar - 140mm - Kırığı yok ama çizik. Sıvılı ve kasaya koyunca hiç anlamazsınız bile. 4. 1 CPU bloğu - AMD - Amd yazıyordu ama INTEL takmışlığım var. Bağlama ayakları oynadığı için kafanız çalıyorsa her türlü bağlantı yaparsınız. Performans olarak ehhh.. Onu yanında hediye olarak düşünün. 5. 8 Siyah rekor - G1/4 9,5x12mm, 7 mm yumuşak hortum/boru için - Biraz çizikler ama iyiler sıkıntıları yok. 6. 4 Metalik rekor - G1/4 9,5x12mm, 7 mm yumuşak hortum/boru için - İyi durumda 7. Hortumları kırmızı - bedava eğer işinize yararsa.
NOT: Bilmeyenler için pompayı rezervuara direkt bağlatabiliyorsunuz.