Ürünü itopyadan satın aldım aldığım güne lanet olsun. ölü piksel çıktı ve backlight dimming sorunu var. Ürünü aldığımın ertesi günü geri kargoya verdim yolladım. 6502 sayılı kanunla cayma hakkımı kullanarak iade istedim firmaya internet üzerinden ve yazılı bildirimde sağladım ürünü jelatinleri etiketleri üzerinde kutudan çıktığı halde yolladım. çözdük çözecez oyalayıp duruyorlar bugün 20 iş günü bitti aradım diyor ki iade yapamayız neden diyorum ithalatcı bildirim yapmamış 20 gün doldu diyorum cumartesi günden sayılmaz diyo biz firmaya 9 unda yolladık diyo kardeşim sen 7 sinde teslim aldın diyorum firmayla arandaki problem seni bağlar yok. çamura yatıyorlar. anlayacağınız ortada ne mal var nede para var. bildiğiniz gasp edildim. bu firmanın zaten adı çıkmış ben başta kontrol etmedim kafama tükürüyüm keşke etseydim. satış sonrası hizmet sıfır lakayıt ve sorumsuz personelide cabası. kendileri arızayı tespit ettiler bide ayıptır sonra çık Erdi Özüağ a 7 şube hedefimiz var diyor adama sorarlar hedef 7 ama müşteri memnuyeti sıfır o nasıl olacak elinizdeki şubeyi kapatmazsanız iyidir. bu süreç içinde hepsiburada dan xg32vqr satın aldım bahtsızlık ondada ölü piksel çıktı ürünü yolladım adamlar 2.gün iade yaptı bunlar 1 aydır bir iadeyi yapamadı iadeyi geç üründe yok ortada. kullanımdan kaynaklı diyor bide lan kullanmadımki paketten çıktı fişi taktık ölü piksel geri topla koy pakete yolla gitsin. ne hatası ilk kezmi monitör alıyoruz. Ben bukadar ciddiyetsiz lakayıt sorumsuz bir firma hayatımda görmedim. Cimer suç duyurusunda bulundum yarın sabah ilk iş evrak ve kanıtlarla tüketici haklarına gidicem şikayetvar a da yazdım. ve hatta daha çamur yaparlarsa tv kanallarını arayıp iş yerlerinin önünde eylem yapma kararı aldım tüm türkiye gözünü açsın böyle firmalara kaptıracak liram yok benim sokaktan süpürmüyor kimse parayı. İş ahlakı olmayan bir firma yazıklar olsun.