Türk Telekom Mucize Kablo Bağlama Teknikleri
Merhaba
ANKARA/Keçiören Uyanış mh. Şehit Nursil Bektaşoğlu sk. ta 30.05.2022 tarihinden beri internet sıkıntısı mevcut. Keçiören'in birçok bölgesinde olduğu gibi mahallemizdede Turkcell S.online fiber çalışması yaptı ancak birçok bölgedeki mevcut kablolara zarar verdiklerini kesintilerin bundan olduğunu söylediler. O kadar süre geçti bir teknik ekip istedim gelecek denildi gelen giden olmadı sorunu modeme atmaya kalkıştılar malum hep suç müşteridedir zaten neyseki aynı modemden 1 tane daha var (ac68u) getirip denedim sorun aynıydı tabiki. Bu süreç içinde yan bina ve kendi apartmanımdaki komşularımın hepsinde sıkıntı olduğunu öğrendim ancak telekoma laf anlatamadım. Görsellere iyi bakınız muhteşem kablo nasıl bağlanır görelim ve malumunuz yoğun yağışlar var ve görseldeki yerlere su doluyor gerisini siz düşünün.Saha personeli işsizlik nedir bilmiyorlar sanırım bukadar aymazca sorumsuzca bir bağlantı yapan insana(lara) ne denir bilemedim emeği geçenlere sevgilerimi iletiyorum. Paylaşma sebebimde firmanın üst yetkilileri belki görürlerde şikayetlerin temel sebebini anlayıp, emmisi dayısı olanı değilde birazda liyakat üzere insanları istihdam ederler belkide en azından insanlar düzgün hizmet alır. Tüm forum ailesine sevgiler ve saygılar.
CV27F itopya mağduriyeti
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 566 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar