Şimdi Ara

Türk Telekom Mucize Kablo Bağlama Teknikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ANKARA/Keçiören Uyanış mh. Şehit Nursil Bektaşoğlu sk. ta 30.05.2022 tarihinden beri internet sıkıntısı mevcut. Keçiören'in birçok bölgesinde olduğu gibi mahallemizdede Turkcell S.online fiber çalışması yaptı ancak birçok bölgedeki mevcut kablolara zarar verdiklerini kesintilerin bundan olduğunu söylediler. O kadar süre geçti bir teknik ekip istedim gelecek denildi gelen giden olmadı sorunu modeme atmaya kalkıştılar malum hep suç müşteridedir zaten neyseki aynı modemden 1 tane daha var (ac68u) getirip denedim sorun aynıydı tabiki. Bu süreç içinde yan bina ve kendi apartmanımdaki komşularımın hepsinde sıkıntı olduğunu öğrendim ancak telekoma laf anlatamadım. Görsellere iyi bakınız muhteşem kablo nasıl bağlanır görelim ve malumunuz yoğun yağışlar var ve görseldeki yerlere su doluyor gerisini siz düşünün.Saha personeli işsizlik nedir bilmiyorlar sanırım bukadar aymazca sorumsuzca bir bağlantı yapan insana(lara) ne denir bilemedim emeği geçenlere sevgilerimi iletiyorum. Paylaşma sebebimde firmanın üst yetkilileri belki görürlerde şikayetlerin temel sebebini anlayıp, emmisi dayısı olanı değilde birazda liyakat üzere insanları istihdam ederler belkide en azından insanlar düzgün hizmet alır. Tüm forum ailesine sevgiler ve saygılar.

• Direk işine son vericeksin.Konu yanlis yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 13 Haziran 2022; 11:23:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su almasın diye kapatmış ne güzel
    Btk ya direk görseller ile beraber iletirseniz sorununuz kısa sürede çözülür.
    Vakit kaybetmeden yazın

• Telekomun sitesi üzerindende yükledim görselleri Btk, işletme üzerindeki şikayetten dolayı tekrar şikayet oluşturmuyor. yemin ederim muz cumhuriyeti olduk iyice kimsede ilgi alaka yok afganistanda derme çatma hat çekmişler sanki :D çıldırıcam.

• değerli hissettirir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burası türkiyeeeeeeeee

Hintlilerden ne farkımız var ki?

• Komşu binadan bir arkadaş telekomun teknik ekibindenmiş rica ettim kendisine gösterdim vaziyeti oda şaşırdı :D vaziyeti bildirdiğimi söyledim kimsenin ilgilenmediğini vs. arkadaş bugün sabah ekip yolladı sağolsun 5dk da çözüldü sorun (gerçekten 5dk). Yani bu kadar ufak meseleyi bile eğer araya birisini koymasak çözülmeyecekti herkesin bildiği tanıdığı yok neticede bukadar basit konu için 15 gündür resmen savaşıyorum. İnterneti sorunlu olan arkadaşlar varsa emsal görüntü olsun sorununuz çözülemiyorsa kesinlikle bina önündeki hatlarınızı kontrol edin. Tüm Forum DH ailesine sevgiler saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.