Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası İmza kampanyası destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bu konu hakkında kendimde dahil oldukça şikayet olduğunun farkındayım ve birşeyler yapmak gerektiğini düşünüyorum ve bu sebeple change.org da bir kampanya başlattım ve sizlerdende destek bekliyorum neticede bu sorun hepimizin ortak sorunu kimimiz akk yüzünden çok daha fazla ödüyor kimimizde ödemek istemiyor gerçi ödeyen arkadaşlarda 8mbps nin üstünde hizmet alamıyor yani saçma sapan işler ve buna dur demek için kendimce birşeyler yapmak istedim o yüzden sizlerin destekleri ve bu bağlantıyı paylaşmanız çok önemli biz elimizden geleni yapalım yeterince kamuoyu oluşturalım sanıyorum bunu görmezden gelmek istemeyeceklerdir.

şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.

https://www.change.org/p/ttnet-superonline-adil-kullan%C4%B1m-kotas%C4%B1n%C4%B1n-kald%C4%B1r%C4%B1lmas%C4%B1-gerek-s%C4%B1n%C4%B1rs%C4%B1z-diyerek-s%C4%B1n%C4%B1rl%C4%B1-internete-insanlar%C4%B1-mahkum-ediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lp64051 -- 13 Nisan 2015; 11:38:34 >

• Gunluk AKK konusuna hosgeldiniz.AKKnin kaldirilacagini zannetmiyorum, ha biz inaniyoruz bir seyler olacak derseniz de artik tek baslik uzerinden gidin. Herkes ayri ayri kampanya baslatiyor, imzalariniz 2-3 bin gibi degerlerde kaliyor. Tek bi baslik uzerinden gidilseydi su an yuz binlerce imza toplanilmisti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu adamlar anayasayı takmıyo senin topladığın 3-4 bin imzayı mı takacak? Türkiye burası hatırlatırım
  • Sebep olmak yerine sebeb olmak yazan birisinin başlattığı imza kampanyasından ne hayır gelir? TTNET bu imza kampanyasını görse akk kotalarını düşürür.
  • Ben de bir imza ile katkıda bulundum, bu adaletsiz uygulama sona ermeli artık.
  • Bu akk kampanyaları ayrı ir kategoride yayınlansa ne güzel olur forum kirletilmekten kurtulmaya başlar.. Kaçıncı konu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

yahu adamlar anayasayı takmıyo senin topladığın 3-4 bin imzayı mı takacak? Türkiye burası hatırlatırım

Arkadaşın mesajına üzülerek katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

yahu adamlar anayasayı takmıyo senin topladığın 3-4 bin imzayı mı takacak? Türkiye burası hatırlatırım

Arkadaşın mesajına üzülerek katılıyorum
  • AKK ilk çıktığı zamanlarda burdan bi arkadaş bi konu başlatmıştı imza kampanyasıyla ilgili 50bin imza toplanmıştı diye hatırlıyorum yanlışım olabilir. Ama o kadar toplanan imzanın bile bir faydası olmamıştı. Boşuna uğraşmayın
  • buraközkan kullanıcısına yanıt
    öncelikle ben bir adım atmak istedim forumda yeniyim. ayrıca senin yazdığın şu yazı tam bir terbiyesizlik başkalarında eksik aramak gibi bir sorunun var sanırım genelde senin gibi insanlar eksiklerini bu şekilde örtme çabası gösteriyorlar hoşuna gitmediyse girme imza atma yorum yapma kalkıpta buradan insanlara hakaret etmek senin haddine değil haddini bil terbiyesizlik yapma bi hata gördüysen insan gibi pm at düzeltelim ama sanırım bu gibi ince düşünceler sana göre değil.
  • Arkadaşlar ben yapmak gerekiyor diye yaptım düzeltip düzeltmemek gene onlara kalmış amaç sesimizi duyurmak görüşümüzü bildirmek zaten 1 milyon da toplasak firma böyle yapmak istiyorsa yapacak bişey yok devlet halkına sahip çıkmadıktan firmalar zaten istediği gibi at koşturuyor neyse dediğim gibi ben bir adım attım başarılı olur olmaz ama önemli olan bunu belirtmekti benim için belirttimde hepinize teşekkür ederim.

NoT: Bi arkadaşa batmış sanırım sırf çamur olsun diye yorum yazmış lütfen bu tip saçma sapan hakaret içerikli yorum yazmak isteyen varsa yazmasın her hangi bir imla hatası varsa rahatsız olduğunuz yada anlayamadığınız belirtin düzeltelim terbiyesizliğe gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.