Şimdi Ara

CVS uydu Turksat kurulum yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
45.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar CVS marka uydu alıcım var. Çektiğim fotoyu koyuyorum. Allah rızası için bilen birisi tüm değerleri söylesin. İnternetteki bütün frekans vs. değerleri denedim sinyal bulamıyor. Dün akşama kadar sorunsuz izliyordum Turksat kanallarını ama birkaç gündür yayın arada gidip geliyordu.

Foto bu:

• quote:

Orijinalden alıntı: batistuta83

Arkadaşlar CVS marka uydu alıcım var. Çektiğim fotoyu koyuyorum. Allah rızası için bilen birisi tüm değerleri söylesin. İnternetteki bütün frekans vs. değerleri denedim sinyal bulamıyor. Dün akşama kadar sorunsuz izliyordum Turksat kanallarını ama birkaç gündür yayın arada gidip geliyordu.

Foto bu:

Aşağıdaki değerler işinize yarayabilir. (9750-10600'e dokunmayın.) Diğer
    taraftan siz Türksat kanallarını Yeni Uydu1 isimli uydudan mı alıyorsunuz?
    Cihazınızda Türksat uydusu hangi isimle kayıtlıysa onun değerlerine bakın.

quote:

Orijinalden alıntı: tolga64

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

arkadaşlar REX-BOX Onboard marka uydu alıcıda, Türksat'ın otomatik güncelleme frekanslarını girmeme rağmen, çıkan kanallar çalışmıyor, listeye kanallar geliyor fakat görüntülenemiyor. Türksat'ın sitesinde PDF olarak verilen kanal listesinden elle girsem bile yayın alamıyorum. yardım edebilirmisiniz ?

otomatik güncelleme ayarlarında:
    uydu: TURKSAT 1C/3A
    lnb tipi: universal
    Frekans1: 9750MHz
    Frekans2: 11300MHz
    LNB gücü: 13/18V
    DiSEqC: Giriş 1
    Pozisyoner: DiSEqC 1.2

Sizin cihazdaki frekans 2 olan kısmı 10600 olarak değiştirin, ayrıca pozisyoner
    olan kısımda kapalı gibi bir seçenek varsa onuda seçebilirsiniz. Ama en önemlisi
    sizin cihazdaki 11300 olan kısmı bir şekilde 10600 olarak değiştirin.

• beyler yok mu bir kişi bile bunu bilen????????
  • quote:

quote:

Arkadaşlar CVS marka uydu alıcım var. Çektiğim fotoyu koyuyorum. Allah rızası için bilen birisi tüm değerleri söylesin. İnternetteki bütün frekans vs. değerleri denedim sinyal bulamıyor. Dün akşama kadar sorunsuz izliyordum Turksat kanallarını ama birkaç gündür yayın arada gidip geliyordu.

Foto bu:

Aşağıdaki değerler işinize yarayabilir. (9750-10600'e dokunmayın.) Diğer
    taraftan siz Türksat kanallarını Yeni Uydu1 isimli uydudan mı alıyorsunuz?
    Cihazınızda Türksat uydusu hangi isimle kayıtlıysa onun değerlerine bakın.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

arkadaşlar REX-BOX Onboard marka uydu alıcıda, Türksat'ın otomatik güncelleme frekanslarını girmeme rağmen, çıkan kanallar çalışmıyor, listeye kanallar geliyor fakat görüntülenemiyor. Türksat'ın sitesinde PDF olarak verilen kanal listesinden elle girsem bile yayın alamıyorum. yardım edebilirmisiniz ?

otomatik güncelleme ayarlarında:
    uydu: TURKSAT 1C/3A
    lnb tipi: universal
    Frekans1: 9750MHz
    Frekans2: 11300MHz
    LNB gücü: 13/18V
    DiSEqC: Giriş 1
    Pozisyoner: DiSEqC 1.2

Sizin cihazdaki frekans 2 olan kısmı 10600 olarak değiştirin, ayrıca pozisyoner
    olan kısımda kapalı gibi bir seçenek varsa onuda seçebilirsiniz. Ama en önemlisi
    sizin cihazdaki 11300 olan kısmı bir şekilde 10600 olarak değiştirin.

YeniUydu 1 ismini bundan 6-7 ay önce Turksat şebeke arama frekansları değiştiği için kendim kurmuştum. Turksat 1C yazanda da problem var konu o değil yani.

Bu dediğin gibi yaptım hocam bir şey çıkmıyor sinyal falan bulduğu yok.

TP frekansı, Sembol oranı, V/H bunlar ne olacak peki????

• quote:

YeniUydu 1 ismini bundan 6-7 ay önce Turksat şebeke arama frekansları değiştiği için kendim kurmuştum. Turksat 1C yazanda da problem var konu o değil yani.

Frekans değerlerini yazmanıza gerek yok. Ama şebeke arama
    yapacaksanız aşağıdaki değerleri girip taratabilirsiniz.

11844 V 2222
    veya
    12015 H 27500
  • quote:

quote:

Frekans değerlerini yazmanıza gerek yok. Ama şebeke arama
    yapacaksanız aşağıdaki değerleri girip taratabilirsiniz.

11844 V 2222
    veya
    12015 H 27500

Alıntıları Göster
    offffffffffffffff olmuyor arkadaş her değeri denedim bi sürü kombinasyon. hotbird'de bile denedim kanallar çıktı. demekki uyduda sorun yok. uydu turksat'ı bulmuyor. aynı çanak antene benim b.sayarımdaki dijital tv kartının ucu da gidiyor b.sayarda kanallar gözüküyor sorun yok , anlamadım gitti. deli oldum akşam akşam..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batistuta83 -- 14 Ocak 2013; 19:46:12 >

• quote:

offffffffffffffff olmuyor arkadaş her değeri denedim bi sürü kombinasyon. hotbird'de bile denedim kanallar çıktı. demekki uyduda sorun yok. uydu turksat'ı bulmuyor. aynı çanak antene benim b.sayarımdaki dijital tv kartının ucu da gidiyor b.sayarda kanallar gözüküyor sorun yok , anlamadım gitti. deli oldum akşam akşam..........

Hotbird uydusu değerlerini Türksat'a uyarlamaya çalışın. Mesela
    cihazınızda Hotbird-Üniversal-9750-19600-13/18V-Giriş2-Kapalı
    gibi kayıtlıysa Türksat için sadece Diseqc kısmını değiştirin.
    Deneme yanılma yöntemiyle Giriş1-Giriş2 diye deneyin. Diğer
    değerler zaten sizdeki Hotbird değerleriyle aynı olamalı.

Özetle cihazınızdaki Hotbird uydusu değerlerini bir yere not alın.
    Türksat için Diseqc hariç diğer değerleri aynı yapın Diseqc'yi
    ise sırasıyla giriş1, giriş2, giriş3 diye deneme yapın.

• quote:

quote:

Hotbird uydusu değerlerini Türksat'a uyarlamaya çalışın. Mesela
    cihazınızda Hotbird-Üniversal-9750-19600-13/18V-Giriş2-Kapalı
    gibi kayıtlıysa Türksat için sadece Diseqc kısmını değiştirin.
    Deneme yanılma yöntemiyle Giriş1-Giriş2 diye deneyin. Diğer
    değerler zaten sizdeki Hotbird değerleriyle aynı olamalı.

Özetle cihazınızdaki Hotbird uydusu değerlerini bir yere not alın.
    Türksat için Diseqc hariç diğer değerleri aynı yapın Diseqc'yi
    ise sırasıyla giriş1, giriş2, giriş3 diye deneme yapın.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için. Hallettim bir şekilde. Sanırım receiver sinyali tekrar almaya başladı. Kurdum ve izliyorum...

• quote:

Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için. Hallettim bir şekilde. Sanırım receiver sinyali tekrar almaya başladı. Kurdum ve izliyorum...

Alıntıları Göster
    Rica ederim, iyi seyirler.
  • quote:

biss nasıl açılıyor dn-8500 gld var bende biss i bir türlü açamadım kumanda dan hangi tuşlar açıyor bilen varsa yazsın ? şifreli kanal izlemek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deagle06

quote:

biss nasıl açılıyor dn-8500 gld var bende biss i bir türlü açamadım kumanda dan hangi tuşlar açıyor bilen varsa yazsın ? şifreli kanal izlemek için

Alıntıları Göster
    S.A ARKADAŞLAR ELİMDE CVS DN 8800 UYDU ALICIM VAR YENİ ALDIM YAZLIK İÇİN KULLANIYORUM 15 TEMMUZ 2014 DEN İTİBAREN TÜM TÜRKSATT JKANALLARI GÜNCELLENECEK MİŞ BEN BUNU NASIL VE NERDEN OTOMATİK OLARAK KANAL GÜNCELLEME YAPABİLİRİM ALDIĞIM UYDUNUN İÇİNDE TKGS uyumlu OLDUĞU YAZIYOR BUNU AÇIK OLARAK YAPARSAM OTOMATİK KANALLARI GÜNCELEYECEK Mİ YOKSA BEN Mİ YAPACAĞIM NASIL YAPARIM TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: derya78

S.A ARKADAŞLAR ELİMDE CVS DN 8800 UYDU ALICIM VAR YENİ ALDIM YAZLIK İÇİN KULLANIYORUM 15 TEMMUZ 2014 DEN İTİBAREN TÜM TÜRKSATT JKANALLARI GÜNCELLENECEK MİŞ BEN BUNU NASIL VE NERDEN OTOMATİK OLARAK KANAL GÜNCELLEME YAPABİLİRİM ALDIĞIM UYDUNUN İÇİNDE TKGS uyumlu OLDUĞU YAZIYOR BUNU AÇIK OLARAK YAPARSAM OTOMATİK KANALLARI GÜNCELEYECEK Mİ YOKSA BEN Mİ YAPACAĞIM NASIL YAPARIM TEŞEKKÜRLER

TKGS açık ve kendi kendini güncelleme de açık ise bir şey yapmanıza gerek yok. TKGS otomatik kanal sıralama sistemi, bunu kullanmak istemiyorsanız da yarın gece arama frekansından arama yaptırmanız yeterli olacak.

Teknik yardım için bir konu oluşturduk. Güncelleme yapamayan herkese yardım etmeye çalışacağız. Eğer beceremezseniz konuyu takip etmenizi tavsiye ediyorum. Konunun ilk mesajında sıkça sorulan sorular bölümünde birçok bilgi mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_93469832/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

TKGS açık ve kendi kendini güncelleme de açık ise bir şey yapmanıza gerek yok. TKGS otomatik kanal sıralama sistemi, bunu kullanmak istemiyorsanız da yarın gece arama frekansından arama yaptırmanız yeterli olacak.

Teknik yardım için bir konu oluşturduk. Güncelleme yapamayan herkese yardım etmeye çalışacağız. Eğer beceremezseniz konuyu takip etmenizi tavsiye ediyorum. Konunun ilk mesajında sıkça sorulan sorular bölümünde birçok bilgi mevcut.

s.a hocam CVS DN 8800 UYDU ALICImda içinde tgks var onu açık yaparsam olurmu ama listeden baktım bu modelde tgks uyumlu cihazların içinde yok
    cihaz kurusunda tgks yazıyor vede menüde tgks yeride var

• quote:

quote:

quote:

s.a hocam CVS DN 8800 UYDU ALICImda içinde tgks var onu açık yaparsam olurmu ama listeden baktım bu modelde tgks uyumlu cihazların içinde yok

Alıntıları Göster
    uydu alıcının için otmatik kanal arama diye yazan yer yok nerden yapacağım yeni tp ekleyip 11844 / 2222 gireceğim sonra açık tarama mı yapacağım nasıl olacak

• quote:

a.s.

Sizin cihazda TKGS özelliği göremedim.

Kullanıcı kılavuzuna baktım.http://www.ekilavuz.com/kilavuz/e8cb0bf1d1b844b5/10/cvs/dn-8800/digital-uydu-alicisi-receiver

TKGS var ise onu açık yapmanız yeterli. Yarın gece 01:00 gibi TKGS güncellemesi ile yeni kanallar otomatik olarak gelir. Gelmezse yardımcı olmaya çalışırız.

• quote:

quote:

a.s.

Sizin cihazda TKGS özelliği göremedim.

Kullanıcı kılavuzuna baktım.http://www.ekilavuz.com/kilavuz/e8cb0bf1d1b844b5/10/cvs/dn-8800/digital-uydu-alicisi-receiver

TKGS var ise onu açık yapmanız yeterli. Yarın gece 01:00 gibi TKGS güncellemesi ile yeni kanallar otomatik olarak gelir. Gelmezse yardımcı olmaya çalışırız.

cihaz kutusunda ve cihazın menüsünde tgks yazıyor olmasa yazmaz değilmi

• quote:

Tabi olmasa yazmaz.

Şimdi Dinç elektronik ile görüştüm, CVS DN 8800 modeli TKGS ile geliyormuş ve TKGS onayı için Turksat'a başvuru yapmışlar.

Otomatik güncelleme için TKGS'nin açık konumda tutulması yeterliymiş.
  • quote:

quote:

Tabi olmasa yazmaz.

Şimdi Dinç elektronik ile görüştüm, CVS DN 8800 modeli TKGS ile geliyormuş ve TKGS onayı için Turksat'a başvuru yapmışlar.

s.a şimdi tgks kısmına girdim kapalı dan otomatik yaptım o menü altında güncelleştirmeyi başlat bile var ben otomatik olarak ayarladım sorun yok kendini güncelleyecek değilmi şimdi

• quote:

quote:

Tabi olmasa yazmaz.

zaten bende cihazı yeni aldım 3 gün oldu alalı eski cihaz arıza yaptı buınu aldımdı
  • quote:

quote:

quote:

Tabi olmasa yazmaz.

zaten bende cihazı yeni aldım 3 gün oldu alalı eski cihaz arıza yaptı buınu aldımdı
    teşekkürler eğer güncelleme yapmaz ise kanal arama ile yaparız yardımcı olurmusubn teşekkürler abi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.