< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
CVT Şanzıman Yağ Önerisi
-
-
Merhaba. Ben de aynı şekilde 2012 Yaris için CVT şanzıman yağı arıyorum. Bir gelişme var mı, yağ aldınız mı, değiştirdiniz mi? Kaç litre yağ gerekiyor bilginiz var mı? -
Yağı değiştirdiniz mi? -
Merhaba; Ben yaklaşık 1 senedir araştırıyorum,benimde 2014 model corollam var CVT şanzımanlı, tüm videoları izledim, nerdeyse tüm yorumları okudum, hatta yurt dışı makaleleri ve forum sitelerinede baktım, herkesin tek sıkıntısı touotanın orjinal şanzıman yağı serviste çok pahalı ve piyasada aynı yağ yok. Toyota kendisi yağ üreticisi değil, şanzımanıda toyotanın bünyesinde yeralan AISIN üretiyor ve aynı marka ile avrupa ve amerikada ve bazı asya ülkelerinde CVT şanzıman yağı satıyor ama Türkiyede yok. insanları servise mahkum ediyorlar, fakat youtube de birkaç arkadaşınmotul marka yağ kullandığını gördüm yağın rengi mavi renk şanzımandan çıkan kırmızı, sordum bir sıkıntı olmuyormu diye 25000 km kullandım bir sıkıntı yok diye cevap aldım. bu durumda bende muallaktayım ne yapacağımı bilemedim.
Benzer içerikler
- toyota otomatik şanzıman yorumları
- toyota corolla anahtardan cam kapama
- toyota corolla orjinal amortisör markası nedir
- toyota yaris 1.33 cool otomatik yorumlar
- arabanın silecek suyu biterse ne olur
- iki kişilik elektrikli araba
- 2022 model toyota corolla
- corolla cross bagaj hacmi
- toyota corolla 2023
- bayiden sıfır araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X