Şimdi Ara

Cwm için yardım edebilecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumu frameroot ile root attım ancak cwm kurulmuyor discovery customizer ile yedekleri aldım herşey tamam cwm kurulumuna başladığımda ise indiriyor daha sonra superuser izin verildi mesajı geliyor daha sonra 10 dakika kadar bekliyorum sonra kapatıyorum ama hiçbir şey olmuyor yani telefon kendi recoverysi ile basliyor ses açma ile güç tuşuna basinca programdan recovery ile başlat dediğimde ise bildiğiniz yeniden basliyor telefon lütfen yardım iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP . çözülürse etiketleyin beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkan1667

Arkadaşlar telefonumu frameroot ile root attım ancak cwm kurulmuyor discovery customizer ile yedekleri aldım herşey tamam cwm kurulumuna başladığımda ise indiriyor daha sonra superuser izin verildi mesajı geliyor daha sonra 10 dakika kadar bekliyorum sonra kapatıyorum ama hiçbir şey olmuyor yani telefon kendi recoverysi ile basliyor ses açma ile güç tuşuna basinca programdan recovery ile başlat dediğimde ise bildiğiniz yeniden basliyor telefon lütfen yardım iyi forumlar...

hocam discovery customizer bir dosya indiriyor bunuda download klasörünün içinde recovery diye bir dosyanın içine atıyor sanırım 5,5 mb lık bişeydi yanlıs hatırlamıyorsam onu ordan kopyalayıp ana dizine yani en başa yapıştır ve belli olması için adını değiştir bileceğin birşey olsun. sonra google playden mobiloucnhle tools diye bir prog var onu indir root yetkisi ver sonra programı aç recovery updateye bas ordan adını değiştirdiğin dosyayı seç yükleyecek ve ok ok de sonra seni otomatik olarak cwm recovery moda gonderecek.eğer takıldığın birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: asihancan

quote:

Arkadaşlar telefonumu frameroot ile root attım ancak cwm kurulmuyor discovery customizer ile yedekleri aldım herşey tamam cwm kurulumuna başladığımda ise indiriyor daha sonra superuser izin verildi mesajı geliyor daha sonra 10 dakika kadar bekliyorum sonra kapatıyorum ama hiçbir şey olmuyor yani telefon kendi recoverysi ile basliyor ses açma ile güç tuşuna basinca programdan recovery ile başlat dediğimde ise bildiğiniz yeniden basliyor telefon lütfen yardım iyi forumlar...

hocam discovery customizer bir dosya indiriyor bunuda download klasörünün içinde recovery diye bir dosyanın içine atıyor sanırım 5,5 mb lık bişeydi yanlıs hatırlamıyorsam onu ordan kopyalayıp ana dizine yani en başa yapıştır ve belli olması için adını değiştir bileceğin birşey olsun. sonra google playden mobiloucnhle tools diye bir prog var onu indir root yetkisi ver sonra programı aç recovery updateye bas ordan adını değiştirdiğin dosyayı seç yükleyecek ve ok ok de sonra seni otomatik olarak cwm recovery moda gonderecek.eğer takıldığın birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım..
    Recovery Tools programı ile denediniz mi?
    Recovery Tools

• quote:

Orijinalden alıntı: Laqopa

Recovery Tools programı ile denediniz mi?
    Recovery Tools

Alıntıları Göster
    Cihazını Rootla Rootexplorer programını kurup System Gir Burda recovery-from-boot.p isimli dosya varsa sil

daha Sonra Cihazına MobileUncleTools.programı kur

aşağıdaki 2 adet img dosyasını indirip SD kartına at

http://www.mediafire.com/view/u13i6myz3mz6rb9/yenirecovery.img

http://www.mediafire.com/view/v8kdny8c40voopp/recovery.img

mobileuncletools programına girip recovery update bas karşına çıkan listeden Yenirecovery.img seç ve yüklet daha sonra gelen uyarılara evet deyip
    CWM gir cwm den reboot system Now bas karşına farklı olarak bi ekran gelicek burdan Disable recovery flash seç ve teli aç
    daha sonra Mobile uncletools programına tekrar girip recovery update bas bu sefer recovery.img dosyasını seçip yüklet
    ve cwm gir cwm den çık tel açılınca teli kapatıp tekrar cwm gir cwm kalıcı olmuştur ...

• .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    Söylediğimiz dosya silinmiyor x-plore kullanıyorum silemedi.
  • Laqopa kullanıcısına yanıt
    Evet oda olmadı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asihancan A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam ancak yine olmadi ve artik hic recovery acilmiyor yani orjin recovery dahi gelmiyor direkt aciliyor.
  • quote:

Çok teşekkür ederim hocam ancak yine olmadi ve artik hic recovery acilmiyor yani orjin recovery dahi gelmiyor direkt aciliyor.

Senin telefonunda anakarti değişik yarin calisan recovery paylasacagim ama sadece atom rom kurabiliyoruz port romlari telefon kabul etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BaTiqoN

quote:

Senin telefonunda anakarti değişik yarin calisan recovery paylasacagim ama sadece atom rom kurabiliyoruz port romlari telefon kabul etmiyor

hocam ne saçma bir telin varmış senin ya acaba smart flash tolls ile orjinal romu yükleyip öylemi denese

• quote:

Orijinalden alıntı: asihancan

quote:

quote:

hocam ne saçma bir telin varmış senin ya acaba smart flash tolls ile orjinal romu yükleyip öylemi denese

Alıntıları Göster
    paylaştım çözümü forumda bulabilirsiniz

• quote:

paylaştım çözümü forumda bulabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Arkadaslar Cok Saolun Ama Onceden Siyah Ekran Acılıp Sonra Kapanıyodu Simdi General Mobile Yazısında Takılı Kalp Yeniden Baslıyor Yeni O Sekilde Acılıyor Tel Yine Acılıyor Yanı

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetqqq

Arkadaslar Cok Saolun Ama Onceden Siyah Ekran Acılıp Sonra Kapanıyodu Simdi General Mobile Yazısında Takılı Kalp Yeniden Baslıyor Yeni O Sekilde Acılıyor Tel Yine Acılıyor Yanı

Alıntıları Göster
    En Azından Bi Gelişme Var Yani Onceden Siyah Ekran Cıkıp res atıp Acılıyordu Simdi Direk General Yazısında Takılıp Kaloypr Sonra Tel Res Atp Normal Calısıyor. recovery-from-boot.p Sytemin İcersinde Yok Lütfen Allahını Seven Atsın Su Dosyayı Teli ALALI 1 Hafta Olmadı Ağlıycam Resmen Lütfen Ya :(

• Hangi sürümü kullanıyorsun arkadaşım?
    KitKat mi. 4.2.2 mi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukoca1 -- 12 Temmuz 2014; 12:14:06 >
  • Gelistirici seceneklerinden hata ayiklama modunu acip deneyebilirmisiniz tekrar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matchelss

Gelistirici seceneklerinden hata ayiklama modunu acip deneyebilirmisiniz tekrar.
    Hayır Kitkata Gecemedim Bu Yuzden. :(

Geliştirici Seceneklerinde Usb Hata AYIKLAMA Var Bide Hata Ayıklama Uygulamsı Diyor Hangisi?

Yardım Edin Arkadaslar Lütfenn. :(
  • Cwm nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ClearNOS

Cwm nedir?
    Hayır Kitkata Gecemedim Bu Yuzden. :(

Geliştirici Seceneklerinde Usb Hata AYIKLAMA Var Bide Hata Ayıklama Uygulamsı Diyor Hangisi?

Yardım Edin Arkadaslar Lütfenn. :(
  • Hata ayiklama acik olacak uygulama olarakta system uiq olmasi lazim onu sececeksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matchelss

Hata ayiklama acik olacak uygulama olarakta system uiq olmasi lazim onu sececeksiniz.
    Arkadaslar FlasTool İle Orjinal Rom Kurcaktım 4032 Hatası Verip Duruyodu Bende Dosyaların Icersınden Preloader ı Silerek Yükledim Simdi Telefon Acılmıyor Yanı Acılıyor General Mobile Yazısı Cıkıyor Sonra Yeniden Baslyor Recovery Moda Da Girmiyor Wipe Data Yapsam Diyecem. Oda Olmuyor Simdi Ne Yapcam?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.