Evet Arkadaşlar bugün almış olduğum araç içi güvenlik kamerasını inceledim 48 tl ye aldım fiyatperformans ürünü diyebilrim. CWX marka çin malı ancak fiyatına göre iyi bir cihaz Video çekimi gündüz tatmin edici akşamları 10 üzerinden 3 anca ama gündüz çekimi 10 üzerinden 8 verilir. Kullanan olur ve yorumlarını yazarsa sevinirim.
Araç içinde test edip kendi yorumlarımı ekleyeceğim.
up bende aldım bugn 29 tlye yazılım güncelleme yapabilen varmı
quote:
Orijinalden alıntı: soneday
Hayırlı olsun hiç almamaktan iyidir ama onlarca bin tl ye alınan araçların güvenliği için doğru dürüst plakanın bile okunamayacağı ürün almak ne kadar mantıklı?
Forumda kamera konusu mevcut bir bakabilirsiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-
quote:
Hayırlı olsun hiç almamaktan iyidir ama onlarca bin tl ye alınan araçların güvenliği için doğru dürüst plakanın bile okunamayacağı ürün almak ne kadar mantıklı?
Aracım 7 bin TL değerinde Amacım sadece bir durum olduğunda ufakta olsa bir delil, kalite işi bana göre fuzuli bir masraf
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-
quote:
Aracım 7 bin TL değerinde Amacım sadece bir durum olduğunda ufakta olsa bir delil, kalite işi bana göre fuzuli bir masraf
Hayırlı olsun diyeyim o zaman. Kazasız sürüşler.
Güncelleme hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım..