Şimdi Ara

cx300'le ep630 arasında ne fark var. resim ekledim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İncelemeler için teşekkür ederiz. Sanırım bende bir EP630 alacağım
  • ben sanalmarketim.com dan aldım memnunum

quote:

İncelemeler için teşekkür ederiz. Sanırım bende bir EP630 alacağım
  • gzl inceleme
  • hiç bir farkı yok...
    hangisi ucuzsa onu alın:)
  • inceleme için teşekkurler.
    Bendede ep630 var. cx300 ude dinleyip arada bi fark hissedememiştim. Kulagıma guvenmedigimden pek önemsememiştim bunu.
  • Şimdi arkadaşlar, ikisini de kullanmış, üstelik de farklı aletlerle (cowon, iriver, nano, creative) deneme fırsatını bulmuş biri olarak söylüyorum, ikisi arasında fark mevcuttur.
    (İsteyenle bahse girebilirim, aynı alete bağlayın, ikisini arka arkaya dinlettirin hangisinin hangisi olduğunu gözüm kapalı söyleyebilirim)

Sonuç olarak, kullanılan mp3 playera göre tercih yapılması gerekmektedir.
    Şöyleki, örneğin iriver marka mp3 player kullanıyorsanız (ki kullandım) o zaman cx-300 kullanmak daha mantıklı, çünkü iriverın sesi
    cowondan "birazcık" daha düşük olmasına karşın daha tok ve daha basa yakın olduğu için, iriver cx-300 le daha dengeli olmaktadır.

Buna karşın cowon kullanıyorsanız (ki dediğim gibi onu da kullandım), ses çok güçlü ama tizler irivera nazaran biraz daha önde olduğu için, ep-630 kullanmak daha mantıklı. (Cowon da basslar güçsüz demiyorum, eğer efektlerle desteklemezseniz, tizlerin ve midlerin gerisinde kalıyor.)
    Cowon da, ep-630 la daha dengeli olmaktadır. (Tabii cowon da bassları çok açmazsanız.)

Bence durum budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 13 Haziran 2008; 20:19:32 >

• arkadaşlar iki aletin arasında görüntü olarak hiç bir fark yokmuş gibi geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.