Şimdi Ara

cx300 vs ep630

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende she9500 var ipodda kulanıorum fakat daha iyi bir kulaklıga ihtiyacım var ep630 aklıma yatıyo ama fiyatı 40 ytl ama diorumki almışken 20 ytl fazla verip cx300 mü alsam cx300 en ucuz nerde vardır internet yada mağaza farketmez..???

birde bişey soracağım burn in die bişey varmış acaba biraz bilgilendirirmisiniz beni hiçbirsey bilmiorumda onunla ilgili teşekkürler...

• valla ep630 tizleri ezik,cx300 de dengeli ama pek bas yok ben olsam cx300 alırdım
  • cx300 biraz daha iyi ama aralarında bariz anlamda fark yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanaltun

arkadaslar bende she9500 var ipodda kulanıorum fakat daha iyi bir kulaklıga ihtiyacım var ep630 aklıma yatıyo ama fiyatı 40 ytl ama diorumki almışken 20 ytl fazla verip cx300 mü alsam cx300 en ucuz nerde vardır internet yada mağaza farketmez..???

birde bişey soracağım burn in die bişey varmış acaba biraz bilgilendirirmisiniz beni hiçbirsey bilmiorumda onunla ilgili teşekkürler...

kargo ücretiyle birlikte 90ytl civarı maliyeti olur sana cx300 ün
  • VALLA HOCAM BENDE WALKMAN VAR TABİ Bİ DE SONY HPM 70 KULAKLIK VARDI ONUN BASS LARI BANA MÜTHİŞ GELİYODU AMA MID VE TIZLERİ BOGUYODU
    SONRA CX 300 ALDIM HEM BASSLAR ARTTI HEMDE ARTIK SARKILARI ADAM GİBİ DİNLİYOM

CX 300 UN MİD VE TİZLERİ BENİM EVDE Kİ Z5500 Ü ARATMIYO BASS DERSEN CX300 UNKİNDEN DAHA FAZLASI GEREKSIZ BENCE
  • sanal marketim.com güvenilir midir?
    izmirdeyim ve EP630 yerine CX300 de karar kılmıştım..
    ama uygun fiyatlı bulamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanbay

VALLA HOCAM BENDE WALKMAN VAR TABİ Bİ DE SONY HPM 70 KULAKLIK VARDI ONUN BASS LARI BANA MÜTHİŞ GELİYODU AMA MID VE TIZLERİ BOGUYODU
    SONRA CX 300 ALDIM HEM BASSLAR ARTTI HEMDE ARTIK SARKILARI ADAM GİBİ DİNLİYOM

CX 300 UN MİD VE TİZLERİ BENİM EVDE Kİ Z5500 Ü ARATMIYO BASS DERSEN CX300 UNKİNDEN DAHA FAZLASI GEREKSIZ BENCE

öcelikle şunu söyliyeyim mid ve tizleri evdeki z5500 ü aratmıyor demişsin va kardeş bu z5500 dediğin 5.1 kullandım tiz ler ve midler bariz bir şekilde kalitesiz eğer kulaklık alıpta z5500 gibi iğrenç mid ve tizler dinleyeceksek hiç kulaklık almayalım daha iyi emin ol sony nin 15 liralık kulaklığı bile z5500 den daha kaliteli mid tiz veriyor emin olabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CX300- hepsiburadadaki resimlerden gördüğüm kadarıyla yedek uçlar var sanırım.
    kulak içinde rahatsızlık vermesi gibi bir durum var mı? bu yedek uçlar bunun için mi? sanırım hepsiburadadan alınca onlar da var yanında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 5 Şubat 2008; 19:50:56 >
  • Yedek uç değil de takılı olan orta büyüklükte uçların yanında büyük ve küçük boy da veriliyor. Orta boy genelde tam kulağa oluyor. Küçük boy taktığınızda kulaklıktan hiç verim alamıyorsunuz ses olarak, kulağa da oturmuyor pek zaten. Aynı şekilde büyük olanı da baya büyük çoğu kulağa göre. Bir de ne kadar büyük boyunu takarsanız o kadar bas oluyor en iyisi orta boy diğerlerini pek kullanmıyorsun zaten nadir durumlar dışında. KUlak yapına da bağlı tabi. Ama bana kalırsa asla en küçük boy kullanılmamalı:)
  • ep630 fiyatlarini arastiriyorm ama her sitede farkli fiyatla karsilasiyorm
    25- 60 lira arasinda degisiyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunman233
    Bir de ne kadar büyük boyunu takarsanız o kadar bas oluyor en iyisi orta boy diğerlerini pek kullanmıyorsun zaten nadir durumlar dışında. KUlak yapına da bağlı tabi. Ama bana kalırsa asla en küçük boy kullanılmamalı:)

kulak yapısına bağlı sadece ;] zorla orta boyu ufak kulağa takmaya çalışırsanız medikal sorunlar yaşabilirsiniz, daha iyi ses alıcam diye zorlayıp acı çekmenin manası yok. Tavsiye ediceğim kulaklık o fiyat aralığında pioneer se-cl20. 630 un bass hariç diğer seslerde homurdanması biraz tatsız bana göre, cx300 daha iyi bir seçim olur tabi aradaki fiyat farkını göz önüne almak lazım.
  • cx300 ün videolu incelemesini izlemek isterseniz linkhttp://www.youtube.com/watch?v=w0aUfWTR1OM
  • Ben almıştım cx300 birkaç hafta önce ama sadece 1 kere kullanabildim. Kulaklık iyi hoş ama iPhone ile kullanılmıyormuş bunu anladım. iPhone'un kendi kulaklığı kötü ama daha kullanışlı oluyor(kumandası olduğundna dolayı). Bu yüzden satabilirim benim cx300'ü eğer isterseniz.

Valla çekmeceye koydum yatıyor öyle garantisi,fişi falan hepsi var. Kutusu bile duruyor o derece yani
  • fiyat konusunda falan konusmak lazim bi ama yeri burasi degil..
    ne hikmetse ö.m atamiyorm
  • benimde cx300 vardı ama kabloo maalesef sizlere ömür şimdi cx500 düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?
  • vallaha bende ikiside var şahsen cx300 tiz ve mid olarak ep630 dan daha iyi yani fiyat olarak ep630 alınabilir tabi fiyat önemli değilse ie4 alınır
  • bu konu bitmedimi hala kac senedir almis barsini gidior :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunman233

Yedek uç değil de takılı olan orta büyüklükte uçların yanında büyük ve küçük boy da veriliyor. Orta boy genelde tam kulağa oluyor. Küçük boy taktığınızda kulaklıktan hiç verim alamıyorsunuz ses olarak, kulağa da oturmuyor pek zaten. Aynı şekilde büyük olanı da baya büyük çoğu kulağa göre. Bir de ne kadar büyük boyunu takarsanız o kadar bas oluyor en iyisi orta boy diğerlerini pek kullanmıyorsun zaten nadir durumlar dışında. KUlak yapına da bağlı tabi. Ama bana kalırsa asla en küçük boy kullanılmamalı:)

hocam neden küçük boy kullanılmamalı anlamadım.benim kulağıma orta boy büyük geliyor bende küçük boyu kullanmak zorunda kalıyorum.sorumun asıl nedeni şu sağlık bakımından bir sakıncası falan mı var??????

• Bu iş parasına göre, Paran varsa tabiki cx300 alıcan, paran varsa ep630 alıcan, sanki ep630 un bassları daha iyi diyorlar ama bilemiycem
  • ep630
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.