Şimdi Ara

cx65 eepram silindi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar ben firmware update yapmaya calistim. c55 serial data kablosunun girişinin aynı olması nedeniyle onu kullandım. %20 lere kadar geldi sonra kesildi. ozamandan beri telefon acilmiyor.

4-5 tane flash indirdim file system imageleri indirdim ama cannot ping mobile uyarısı aliyorum.Telefonu COM2 de tespit ediyor ama sonra %1 de telefon bulunamadı diyor.

sehrin 4 bir yanini taradim cx65 uyumlu seri data kablosu bulamadım.abi sonucta kablo yok nasıl halledebilirim yaw gitti telefon :(

ekran durup dururken gitti desem garanti kapsamına alıp degistirirler mi ? ( bu adamlara baska bi arkadas araciligiyla telefon tamir ettirtmeye calistim yapamayiz dediler gorevli izinde dediler yani işten anlamiyolar zaten )

abi aktarım yapilamaması sizce telefondan mı yoksa kablodan mı ya ufff 3 gundur kapali telefon :(((

+

siemens in urettigi full flashler varmı sitesinde sadece firmware update var.

http://www.honzahavana.com/flashessiemensEN.htm buradaki flashleri deneyebildim sadece ama nasılolsa iletisim hatasi var bence kablosus bu is olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flinstone -- 12 Ağustos 2004, 14:27:23 >

• Sanırım firmware update nasıl yapılır bilmeden olaya girmek istemişsin. O yüzden telefonun eeprom'unu silmen doğal
    Neyse, bildiğim kadarıyla bu işler com portundan bağlanan data kablosuyla değil de, LPT'den ve/veya USB'den bağlanan flasher kablosuyla oluyor. Siemenslerin flash prosedürlerini bilmediğim için sana "şunu yap" diyemeyeceğim, fakat telefonunu bir cep telefonu hastanesine götürüp 15 milyona filan yazılımını yeniden yükletebilirsin.
  • ya arkadasım senın neyıne ya servısler bosuna mı yapılmış neyse sen yınede ısmarlama falan ıstanbuldan getırteseydın ya 30mılşyonluk sey ıcın gıttı guzelım makına sen ney için firmware yapmaya calıstın???? senin için üzülüyorum
  • hoja benim bilddiim firmware DAİMA Seri kabloyla yapilir.Dokumanlarda da oyle yaziyor zaten usb ile yazilim yuklenmez!!

siemens kullndiginizi zannetmiyorum da ayrica
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.