Arkadaşlar Cx75 telimin kasasını değiştirmek istiyorum, daha önce bu işlemi yapan arkadaş varsa bana yardımcı olurmu. Çünkü daha önce bir telim vardı teli açıcam diye telin tırnaklarını kırmıştım. Vidaları açtıktan sonra ne gibi işlem kalıyor
mrb'a bendede cx 75 var sendede oledir sanırım heryanı soyuldu telefonun aslında memnunum telimden.. kapagı buldun mu peki? nerden kaca? dısarda taktırabilirmiyiz? garantim galiba devam ediyor,taktırırsam garanti dısına mı cıkar? ve kapakta ekranda dahilmi benm dıs ekrandada cızıkler varda..
Benimki soyulmadıda ekranı çok çizildi. Ben internette buldum fiyatıda uygun ama nasıl değiştircem bilmiyorum. tel için olan özel tornavidalardan (tor) varda açarken bişey olmasın diyorum, bu akşam bakıcam bi açim eğer becerirsem siparş vericem.
Benimki soyulmadıda ekranı çok çizildi. Ben internette buldum fiyatıda uygun ama nasıl değiştircem bilmiyorum. tel için olan özel tornavidalardan (tor) varda açarken bişey olmasın diyorum, bu akşam bakıcam bi açim eğer becerirsem siparş vericem.
kolay gelsin ya cok arastırmadım ama bi eminonu dogubank taraflarında soriim eger bu fiyatlarda bulursam ve sorunsuz degistirilerse mantıklı bir gecici cozum olur benim icin...
kolay gelsin sanada halledeblrsen ve haber verirsen sevinirim..