Şimdi Ara

Cyber Roam-Access Point sıkıntısı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sizlere bir sorum olacak yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Biz yan binada kalıyoruz ve ana yurttan bizim binaya tek bir ethernet kablosu geliyor, Bu kablo cyber roam adı verilen bir cihazdan çıkıyor . Bu cihaz aynı otellerdeki gibi herkese bir kullanıcı adı ve şifre veriyor.

Ana binadaki ağa bağlanınca herkes kendi hesabıyla giriyor bir sıkıntı yok, ancak yan binada ise bir kişi oturum açınca access point herkese o oturum açan hesabın üzerinden internet dağıtıyor.

Özetle : Bu ağa bağlanan herkesin ayrı ayrı oturum açması için Acces Pointte nasıl bir ayar yapmalı ?

DHCP ile ilgili bir şey galiba ama araştırdım ancak bir şey bulamadım.Çok sıkıntı çekiyoruz çünkü her hesapta belli bir kota var ve 30 kişi aynı hesaba girdiği için 10 dakikada bitiyor.

Access pointin markası : TP-LINK WL940N

• Firewall'daki hotspot ayarlamalari gerekli tp-link in yapacagi pek birsey yok.Cunkü yuksek ihtimal bridge kuruludur.Yani her ne yaparsan yap işin arkadaki firewallda bitiyor.
    Konuya hakim bir bilişimciden yardım isteyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tplinke wan dan değil lan dan takın kabloyu ve tplinkde dhcp kapatın sorun çözülecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknologs T kullanıcısına yanıt
    dediğini denedik, kabloyu lan dan takınca arayüz sayfasını hiç açmadı, dhcp yi kapattık, sorun hala devam ediyor. Hala bir kişinin hesabından 20 kişi bağlanıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.