Arkadaşlar ben bu oyunu oynuyorum yalız her maçta param eksilere düşüyo ve hiç para biriktiremiyorum aranızda bilen biri varsa bana nasıl para biriktirileceğini öğretebilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: ***father***
Arkadaşlar ben bu oyunu oynuyorum yalız her maçta param eksilere düşüyo ve hiç para biriktiremiyorum aranızda bilen biri varsa bana nasıl para biriktirileceğini öğretebilir mi?
Peki Sen Oyunda Türkcell Süper lig Falan Onları Yükledinmi Oyun Eksikli Oluğu İçin Oyuna Kayıt Olman Gerekir.O Da Paralı
Cyberfoot 2007 Bilmeyenler İçin İşte Oyundan ResimlerArkadaşlar Resimler İngilizce Versiyonundandır Siz Oyunu Yükleyin Orada Dil Seçeneğinde Türkçeyi Bulun Ve Türkçe Oynayın...
Arkadaşlar oyunu Türkçe Oynuyorum,Paralı oynamıyorum ve oyunu oynamasını biliyorum yalnız nasıl para birikicek stadyum yaptırarak mı daha farklı bişeyle mi onu bilmiyorum sadece
Şu oyunun 2007 sürümü portekiz ligine sahip olup da upload edebilecek var mı? Günlerdir arıyorum bir türlü bulamadım. Vizela FC ile yarım kalmış hikayemi tamamlamak istiyorum..