Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 Braindance Nasıl Yapılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cyberpunk 2077'deki bir satıcıdan aldığımız veya bir yerden bulduğumuz beyin dansları nasıl kullanılır? Buna özel herhangi bir mekan veya alet var mı?

Cyberpunk 2077 Braindance Nasıl Yapılır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cyberpunk 2077'de Braindance Oynatma: Adım Adım Kılavuz

Night City'nin neon ışıklarla dolu sokaklarında, Braindance denen devrim niteliğinde bir teknoloji hayatın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Bu sanal gerçeklik deneyimleri, bireylerin diğer kişilerin anılarını deneyimlemelerine olanak tanır ve benzersiz bir hikaye anlatımı fırsatı sunar.

Cyberpunk 2077'de Braindance oynatmak, oyunun en sürükleyici yönlerinden biridir. İşte adım adım bir kılavuz:

1. Bir Braindance Arkeidi Bulun: Night City'de Braindance oynatmak için arkeidlere gitmeniz gerekmektedir. Bu arkeidler genellikle "BD Arkeidi" veya "BD Merkezi" olarak işaretlenmiştir.

2. Bir Braindance Kartuşu Satın Alın: Arkeide girdikten sonra, "BD Distribütörü"nden bir Braindance kartuşu satın almanız gerekmektedir. Kartuşlar, farklı kişilerin anılarını içerir.

3. Braindance Makinesine Oturun: Kartuşu satın aldıktan sonra, Braindance makinesine oturun ve başlığınızı takın.

4. Oynatmaya Başlayın: Braindance makinesinde sağdaki düğmeye basarak oynatmaya başlayın.

5. Deneyimi Kontrol Edin: Sağ analog çubuğu kullanarak kamera açısını kontrol edebilirsiniz. Sol analog çubuğu, zamanda hareket etmenize ve farklı perspektifleri görmenize olanak tanır.

6. BD'yi Kesin: İstediğiniz zaman BD'yi kesmek için makinedeki sağ düğmeye tekrar basın.

Cyberpunk 2077'deki Braindance oynatma deneyimi, oyunun en sürükleyici yönlerinden biridir ve Night City'nin hikayesini benzersiz bir şekilde keşfetmenize olanak tanır. Yukarıdaki adımları izleyerek, bu sanal gerçeklik deneyimlerini kolayca oynayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu işlere judy bakıyor
  • Saçma bir şekilde oyunun en önemli parçası olan braindance sadece sinematik sahnelerde çalışıyor

• Çok eğlenceli ve gizemli bir olaydı bu ama maalesef sadece görevlerde erişebiliyorsunuz. Baya eleştir almıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cyberpunk 2077 Yine Ertelendi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.