< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 17 Şubat 2022; 16:19:27 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 17 Şubat 2022; 16:19:27 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
İlginç bir şekilde cd Projekt i sanki Anadolunun bağrından kopmuş bir firma gibi görüyorum değişik bir sempatim var adamlara karşı bazı ps exc oyunlarının bile Tr dil ile çıkmadığı bir dönemde (Horizon,spiderman) Polonyalı bir firma Tr dil getiriyor helal olsun özellikle pc kullanan arkadaslara rica ediyorum lütfen korsan oynamayın en azından böyle bir oyunu orjinal almak zorunlu bizim için
|
Aynen Ps4, 6 ay önce bunları oynatmadı çünkü, gücü 6 ayda bitti konsolun. 2012 de bu herifler bu projeye başladığında ortada Ps4 yoktu , Ps3 vardı. Hangi konsolu hedef seçti bunlar? |
PC konusuna da yazdım,baktım burada da aynı tartışma dönüyor buraya da yazayım.Can Sungur ve Pintipanda'nın oyun görüşlerini ciddiye alan adamın oyun zihniyeti sıkıntılıdır zaten Özellikle Pintipanda hangi firmadan para ya da erken erişim alıyorsa,kimin ona yararı varsa (ki bu firmalar aslında direkt Sony ve Ubisoft) onun oyunlarını övüp diğer yapımları yerin dibine sokar. Geçen sene RDR 2'ye yaptıkları ortada. Neden çünkü Rockstar Pintipanda'nın yalayıcılığını yaptığı Sony ve Ubisoft'un oyunlarına direkt rakip çıkartıyor. Sen gidip CD Projekt Red gibi Witcher 3'ü ülkemize çok ucuza ve Türkçe getirip her anlamda harika bir iş ortaya koyan firmanın yine Türkçe ve piyasaya göre daha uygun fiyata gelecek yeni yapımını böyle b.klarsan sonra orada burada beni eleştiriyorlar diye ağlama. Bazıları da ''ya aslında kötü bir şey dememiş'' falan diyor ama dediklerini geçin,biraz vücut dilinden,jest-mimiklerden anlıyorsanız Pintipanda'nın oyundan ve içeriklerinden nasıl rahatsız olduğunu anlarsınız. Çünkü Cyberpunk hem yayın için hiç uygun bir yapım değil hem de ona gelir ve içerik sağlayan para babalarının şu an en büyük rakibi. Gözümde Enes Batur kadar bile değeri yoktur bu tavırlarından dolayı kendisinin. Ayrıca yıllardır bu kadar çok oyun oynayıp hala bu kadar beceriksiz olması da ayrı bir olaydır
|
PS4'te oynuyorum, bu grafik ne aga? |
oyun genel itibari ile budur. |
Başkan burası ps4-ps5 ana sayfası oyunun. Pc de çok iyi ise git oraya oyunu ve yapımcıyı öv. İnsanlar burada ps4 e ön sipariş geçip para vermiş oynayamıyor. Sen kalkmış makineye bok atıyorsun. Adamlar bu oyunu yıllar önce tanıttı zaten, oyun açıklandığında ps4 bile yoktu. Sen kalkmış makine 8 yıllık tabi gücü yetmez diyorsun. Ne alakası var ? Bu makine ne oyunlar çalıştırdı bunu mu çalıştıramayacak ? Firmanın ceo su çıktı açıklama yaptı oyun ps4 te hatasıza yakın oynanıyor diye. Herkesin evinde 15-20k lık pc yok bunu oynasın. Ya da herkes gidip ps5 almadı bunu oynasın. Herkes firmanın dediklerine güvendi para verdi aldı oynamak için. Pc de oynayabiliyorsan git pc sayfasına o zaman milleti tav etme burada gece gece
|
Araç sürüşü yine kabul edilebilir de npc sayısı gerçekten kısılmış ilk trailerlar ile alakası yok,maalesef şu şehrin yaşıyor hissini rockstar'dan başka verebilen firma yok.
|
Az önce şu 25dk'lık oynanış videosunu izledimde. Aksiyon, animasyon, yapay zeka ve araç sürüş fizikleri bana hala kötü görünüyor. Npc'lerin konuşmaları çok yapay duruyor bunda karakterlerin yüz animasyonlarının kötü olmasınında etkisi var, çok donuklar. Yakın dövüş bana Bethesda oyunlarını hatırlattı. Silahlı kısımlarda ise genel olarak silahın verdiği hissiyat zayıf geldi, keza aynı şekilde düşmanların vurulduklarındaki tepkileri de bana pek iç açıcı gelmedi. Oynanan kısımdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama şehirdeki npc sayısıda azalmış gibi geldi.
Cd Projekt bana göre teknik kısımda hiçbir zaman üst düzey olmadı. Ancak Tps kamera açısı bunu biraz gölgeliyordu. Bu oyundaki Fps açısı ise bana göre bütün sıkıntıları bariz şekilde ortaya çıkarıyor. Bu oyunu 2021 yılına erteleyip şu gameplay kısmına, animasyonlara ve yapay zekaya yoğunlaşsalar iyi olur. Zira kasım ayına kadar toprlayabileceklerini düşünmüyorum. Bu şekilde de çıkarırlarsa oynanış kısmında herkesi tatmin etmeleri bence epey zor olacak. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 30 Mayıs 2012; 20:57:19 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 4 Haziran 2012; 11:17:00 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |