Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (942. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.948
Cevap
202
Favori
1.077.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün Playstation plus’ta vardı. Kaldırıldı mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    3 saatlik deneme sürümüdür o. Oyunun kendisi hiçbir servise gelmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 5 saatlik deneme sürümü o
    Adamların zaten iki tane oyunu var onları da abonelik sistemine getirmezler zaten çok hesaplı sattılar zamanında
    125 tlye ana oyun satıldı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana oyunu bitirdim ve DLC'ye başlyacağım. Oyun bittikten sonra, son görev zincirinin hemen öncesine geri döndürdü. DLC'ye buradan mı başlayacağım?

• Asetil Co A kullanıcısına yanıt
    Evet sizi bilinmeyen bir numara arayacak

• Sanırım anahikayeyi oynarken o telefon geldi. Şu an İtyaka'ya git gibi bir görevim var. Onunla başlıyorum herhalde.

Evet.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Aynen öyle ve şunu söylemeden geçemeyeceğim dlcyi ilk defa oynayacağın için o kadar şanslısın ki :)

• Tüm sonlarla bitirdim eksik başarımlar var hala ama ara veriyorum artık. Araya başka oyunlar serpiştirip biraz da özleyip başarımlar için tekrar döneceğim. Dlc yi kesinlikle tavsiye ediyorum parasının hakkını veriyor.

• hazır kur 30.75 'e sabitlenmişken %15 indirimle DLC'yi steamden aldım.

dün gece 2 saate yakın oynadım. mekanlar daha detaylı, npc ve düşman sayısı fazla. 6900XT'yi iyice zorluyor RTX açıkken. FSR 3.0 şart

hala grafik motorundaki yavanlık belli oluyor ama ek paket güzel olmuş.

asıl sıkıntı oyunu PC'de oynadığım için 50" ekrandan 27" ekrana düşünce bu oyunun hakkını hiç veremiyor. en az 32" şart bence açık dünya oyunlarıda hele RTX falan varsa.

zorla monitör aldıracak oyun Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Tüm güzel ve güçlü hızlı hackler 24 ram istiyor ama 24 ve üzeri ram kapasitesi olan işletim sistemi satılmıyor. Zekayı 20 yaptım ve tüm yeteneklerini açtım ama bir şey değişmedi ne yapmam lazım bunun için?

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

çözümü var mı bilmiyorum da yoksa da şaşırmam. çok fazla düşünme oyun beta aşamasına yeni geldi

• viper17 kullanıcısına yanıt
    Yok artık

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

işletim sistemi üzerindeki ram sayısı önemli değil, oyunda istatikler bölümünde karakterine bak ordaki ram sayısı yeterli ise yüksek hackleri yapabilirsin tabii peşpeşe değil.

Karakterin ram sayısını arttırmak için siber donanımda ram + veren implantları kullan. Bunlara artı olarak zeka skillerinde hız aşırtma var onu kullanınca hackleri peşpeşe dizersin düşmana.

Misal benim karakterin ram miktarı 32 kullandığım işletim sisteminde 13 ram var birde upgrade yaparsan artı özellikler geliyor Bütün siber donanım implantlarına yükseltme yapılabiliyor

• https://www.cyberpunk.net/en/news/49912/patch-2-12

• viper17 kullanıcısına yanıt
    Ne güzel işte adamlar oyunu guncel tutuyor

• Oyunun ana hikayesini bitirdim ama bir kaç kez daha tekrar oynamak isterim, phantom liberty DLC paketine başladım ama oyunun sonundan değil de finalden bir saat önceki kayıttan başlattı, newgame+ yok galiba, bir kaç yerde bir fazla sarı yazılı kararlar vardı acaba kaç tanesi farklı sona gidiyordu merak ediyorum mesela finalde Johnny'nin geleceği ile ilgili karar kısmında diğer seçenekler neler sunuyor merak ediyorum, phantom liberty sonrası galiba bu görevi tekrar yapabileceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 ileri 1 geri gidiyor adamlar bunun güncellikle çok alakası yok.

• Seneler sonra oyuna tekrar başlayayım dedim. Arabaların farları böyle mi gözüküyordu 1.0 patchden beri? Tek farlı veya ikili farlar yan yana değil çapraz şekilde...

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

• fitgirl üzerinden indirilen son sürümde türkçe desteği var mı arkadaşlar ? deneyen oldu mu onu ?

• 
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.