Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 için Pc mi Konsol mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 sene önce bozulan ps3 ün yerine 1400 tl farkla ps4 pro almıştım.Yaklaşık 6 ay öncede pc topladım (R5 1600 Rx580 4gb 8gb ram) sizce cyberpunk 2077 yi hangisinde daha iyi oynarım?

• witcher 3 ps4’de yükleme süreleri aşırı uzundu ve performans problemleri vardı . Pc’de yağ gibi aktı. Tercihin bence PC olmalı
  • Pc varken konsola alınmaz. Hadi ps5 vs olsa neyse de ps4 ve pro da çekilmez. Hem yükleme süreleri hem de görsel anlamda daha vasat olacak pc ye kıyasla.
  • PC'de daha iyi oynar gibisin... Sonucta oyun 2013 yilinda cikmis PS4 ve Xone icin de gelistirildi. Ayrica PC'de oyun mod manyagi olabilir. Bu da ekstrasi olur.
  • Bence pc de oyna.
  • Oyunda yükleme ekranı olmayacak konsola alabilirsin
  • tavsiyeleriniz için teşekkürler ama bir yandanda rx580 in düşük performans vermesinden korkuyorum birde cyberpunk konsola cd olarak çıkmayacak mı ve cd olsa bile sorun yaşar mıyım
  • fakedead_ F kullanıcısına yanıt
    Kutulu olarak çıkacak neden çıkmasın? İki türlü de konsolda aynı performansı verir. PC için de optimizasyonun iyi olması bekleniyor. Yakında sistem gereksinimleri açıklanır, takip et.
  • +200 lira daha fazla verip daha kötü grafiklerde oynarık diyosan ps4 e al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.