Yaklaşık 2 sene önce bozulan ps3 ün yerine 1400 tl farkla ps4 pro almıştım.Yaklaşık 6 ay öncede pc topladım (R5 1600 Rx580 4gb 8gb ram) sizce cyberpunk 2077 yi hangisinde daha iyi oynarım?
witcher 3 ps4’de yükleme süreleri aşırı uzundu ve performans problemleri vardı . Pc’de yağ gibi aktı. Tercihin bence PC olmalı
Pc varken konsola alınmaz. Hadi ps5 vs olsa neyse de ps4 ve pro da çekilmez. Hem yükleme süreleri hem de görsel anlamda daha vasat olacak pc ye kıyasla.
PC'de daha iyi oynar gibisin... Sonucta oyun 2013 yilinda cikmis PS4 ve Xone icin de gelistirildi. Ayrica PC'de oyun mod manyagi olabilir. Bu da ekstrasi olur.
Bence pc de oyna.
Oyunda yükleme ekranı olmayacak konsola alabilirsin
tavsiyeleriniz için teşekkürler ama bir yandanda rx580 in düşük performans vermesinden korkuyorum birde cyberpunk konsola cd olarak çıkmayacak mı ve cd olsa bile sorun yaşar mıyım
fakedead_F
kullanıcısına yanıt
Kutulu olarak çıkacak neden çıkmasın? İki türlü de konsolda aynı performansı verir. PC için de optimizasyonun iyi olması bekleniyor. Yakında sistem gereksinimleri açıklanır, takip et.
+200 lira daha fazla verip daha kötü grafiklerde oynarık diyosan ps4 e al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme